ne zaman çıkıyo sizin kiracılar çıksınlar daaaa..bende aynenn duraklamadayım ankaraya gidip evimi görmedende bu dönemden çıakmıcam gibi. ya galiba otobüsle gitcez biz biletler pahalııı bide bi kaç kişi gidicemiz içinn bayağı tutuyoo. aman gidiyimdee at arabasıyla gitmeye razıyım artıkınnn
Gunaydınlar...
Lemlem bayıldım ben buna ya harıka bırsey cok kullanıslı bence...
Her koseye olur mu acaba?
Canım bende bunlardan istiyorum beyaz gelinlik gibi tüller ve altına stor ama fiyat olarak 1000 ila 1300 arası dediler tek bir salon için,
hala araştırmadayım bir de benim salon da iki pencere var hoş olurmu ki böyle bi perde iki camda karasız kaldım
lemlem gösterdiğin perdeden ben yatak odama yaptırdım canım çok güzel durdu. Sadece oraya stor yaptırdım ben. tek cam ama büyük, bide mutfağıma güneşlik,tül 550 tuttu. Kullanışlımıdır bilmiyorum ama çok güzel duruyo. ama salonda yanyana camların varsa görüntü biraz boğabilir gibi sanki.
oohh maşallah herkes baya bi kolaylamış ne güzeel :)
evde eksik biter mi hele de mutfaktaa bn daha plastik kısmına hiç grmedim ne çöp kovam var ne maşrafam....ev sermeye gdnce ancak bakarım renkleri belli olunca..ya o portmanto çk şıkk bnde bakim fiyatına onu al bunu al bitmio ki anacımmm
lemlem perde çk hoş araya renk katayım mı demişsin ben hiç değişik renk kullanmadım ama daha çok gösterirmiş onu diyen çok oldu..
kafayı yiiyeceğim ağlamaktan allahım ya nerden çıktı bu çok korkkuyorum ben ya çocuğum olmazsa ya rahm kanseriysem çıldırcam ya
kocaelı canım:):)
heyemola kınadan sonra gece kız tarafı dabrukayla gencler ıste kım varsa arkadaslarla cıkar erkek tarafına konu komsuya gıder yıcek ıcecek cerez artık ne verrlerse toplar sonra oturup yerler
cok gzuel oluyo
sabaha kadar bıle surdugu oluyo,cok eglencelı
günaydın eylül gelinleriiii,
ne kadar kalabalıklaşıyoruz biz öyle yaw, ülkenin dört bir yanında bir sürü eylül düğünü olacak bu gidişle :) bu hafta bana gene bir haller oldu 3-5 iş halledince sonrasında hiç birşey yapasım gelmiyor... Halbuki daha yapılacak tonla iş varken ... Daha davetiye siparişi bile vermedik....
Davetiye
kına hediyeleri
kına malzemeleri
bindallı
nikah şekeri
gelin çiçeği
damatlık
bunlar şu an aklıma gelen yapmadığım ve beni bekleyen işlerrrrrr...
kızlar ben yaptıgım soda şişelerini çekmeyi unuttum ama interntte buldum.Bakın böyle bişi yaptım.Eki Görüntüle 237559 Eki Görüntüle 237558
teşekürler buanbuancıım, bunları aliminyum folyo ile mi kaplamışlar? sonrada üstüne kırmızı tül bağlanmış galibaa? ay çok şirin olmuş, hemde tutanların eli falan yanmaz, pekii kaç tane yaptın? bende soda şişelerini biriktirmeye başlasam iyi olacak... :121:
Kızlar bana uygun fiyatlı portatif hantal olmayan bi elektrikli süpürge önerebilcek varmı? hatta şu
Eki Görüntüle 237569 model bişi istiyorum, ama kullanışlımı yeterlimidir fikim yok,
yardımcı olur musunuz?
bana göre bu yer kaplar bunun yerine şarjlı gibi düşünebilirsin ama normal süpürge almayacağım dersen.
bunlar da güzel süpürüyor arçeliğin süpürmeni var onu görmüştüm oynar başlıklı :82:
birde kızlar sizce şu mutfak rafı nasıl? tezgahın köşesine koymak için.. üstüne baharatlıklar veya başka bişiler dizilebilir. kötü mü olur acaba? yakaladın sitesinde var 25.95 tl ye..
Eki Görüntüle 236776
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?