2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

he ya bi an evvel çıksalar da işimuza gucumuze baksak diye bekleyruk biz de
ayın 12 sinde falan çıkacaklar sanırım
ankaraya yolculuk uzun sürer ama düğün öncesi o kadar masrafa bence de gerek yok tatlım

pereciklerimiz bittii yol parasına verileceğine avizelerimi alırlarr ay Allahım yaptığım hesaplara bakk:78: bu evlilik beni değiştiriyo galiba :))

Günaydın Kızlar, dün akşam evimin kaba temizliğini yaptık, bu akşamda gideriz ramazan olması günü bölüyo, 9 gibi gidip 11'e kadar iş yapabiliyoruz anca, ayyy temizlik hiçç bana göre değil hemen yoruluyorum, nişanlıma kapı sildirdim maşallah çok özendi:)))

Günayyydııın kızlaaar, mutlu sabahlar hepinizeeee...

Gunaydınlar...
Lemlem bayıldım ben buna ya harıka bırsey cok kullanıslı bence...

Her koseye olur mu acaba?

aydasu evet bende çok beğendim almayı düşünüyorum ama paslanma falan yapar mı acaba diye merak ediyorum sadece, tezgahımda tam buna uygun biyer var, çay,tuz, şeker üçlüsünü bunun üstüne dizebilirim güzelde olur sanırım.. 90 derecelik köşe olduğu sürece her köşeye olur bence..

senin salonda 2 pencere varmış hoş olurmu diyorsun benim 3 tane var, ve pencereler tam ortalarda olduğundan duvardan duvara yaptıracam, yani salonda toplam 5 duvarım var 3'ü komple tül olmuş olacak :26: bak şimdi sen öyle söyleyince bende şüpheye düştüm.. kötü mü olur kiiii :18:

yaa camlarımda yanyana... kötü mü olur yaaaaa :18:

canım grili simli tüller oluyor ya, acaba onlardan bulabilirmiyim ve güzel de olur mu diye merak ediorum... başka renk olsa hiç tereddüt etmem de gri veya siyahlı olması lazım uyması için, o renklerde kirli gibi mi gösterir veya karartır mı diye korkuyorum işte..

kafayı yiiyeceğim ağlamaktan allahım ya nerden çıktı bu çok korkkuyorum ben ya çocuğum olmazsa ya rahm kanseriysem çıldırcam ya

ebrucum merak etme, emin ol kötü bişey yoktur, zaten olsa pat diye yüzüne söylerlerdi mutlaka, bizim doktorlarımız öyle çünkü... ben karın ağrısından muayeneye gittiğimde adam ultrasonla karnıma bakıyordu, baaaya da uzun sürdü inceledi inceledi falan ama bana da hiç birşey söylemiyordu, bende dayanamadım neden bu kadar uzun sürdü bişey mi var diye sordum adamın direk dediği cevap şuydu: "nerden keseceğimizi belirliyorum" apandist veya kistmiş de hangisi olduğu belli değilmiş hangisi olursa olsun zaten kesmeleri gerekirmiş, kestikten sonra belli olur ne olduğu dedi bana... yaaa...

aramıza yeni katılan gelinlerimiz hoşgeldiniz...

kızlar soda şişelerinden mumluk nasıl oluyor yaa, hiç görmedim duymadım, varsa bi resim ekleyin de güzel bişise yaparım.

günaydın Eylül Gelinleriiii,

ne kadar kalabalıklaşıyoruz biz öyle yaw, ülkenin dört bir yanında bir sürü Eylül düğünü olacak bu gidişle :) bu hafta bana gene bir haller oldu 3-5 iş halledince sonrasında hiç birşey yapasım gelmiyor... halbuki daha yapılacak tonla iş varken ... daha davetiye siparişi bile vermedik....

davetiye
kına hediyeleri
kına malzemeleri
bindallı
nikah şekeri
gelin çiçeği
damatlık

bunlar şu an aklıma gelen yapmadığım ve beni bekleyen işlerrrrrr...

Netten hıc alısverıs yapmadım, kredı kartım da yok, kapıda odeme yapılıyor mu acaba ona bır bakmam lazım...
Bencede her mutfaga olur, ınsanın elının altını epey de bır toparlar...

Gunaydın kızlar bu arada

günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr herkesler nasıllar akşam kaynatmışsınız bolca ohh ne güzel,bizim burda adettir nişanlı kıza yemeğe çağırırlar annemin arkadaşları başladılar bu ahfat 3 akşam duışlarda yemekteyimmm

ve tabiki yeni gelenler hoş gelmişlerr
ebrucum ne yaptınn telaşe memuru doktorla adam akıllı konuş ondan sonra panikle kötü bişi olsa seni yollar mıydı doktor
lemlem gibi bende merak ediyorummmmmmmmmmm nasıl oluyor onlarrr
bu arada ben bu haftada çalışacağım offff patron yerime kimseyi bulamadı offffffffffffffffffffff

Son düzenleme:
günaydın kızlar dün epey bi kaynatılmış maşallah...ben dün de evlilik için hiç birşey yapmadım ya...damatlık alacaktık ama nişanlım çok yorgunum gerçi bende buna sevindim çok yorulmuşum uyudum hemen..halılar en büyük sorun galiba şimdilik bide onları halletseydim ya mobilyaların bi kısmı da gelmedi ama bu hafta gelemesi lazım yoksa iznim olmuycak onları halletmeye...

Herkese günaydın mutlu sabahlar , bu aralar biraz yoğunum pek giremiyorum ama okumaya çalışıyorum yazdıklarınızı, hazırlıklar tam gaz devam herkeste

Kocaeli miiiiiii hemşerim benimm neresindensin bakimmm bu topikte ilk defa bir Kocaelili bulduum yuppiiiiiiiiiiiii
heyemolayı ben de biliyorum ama bizim erkek tarafı burada olmadığından böyle bir aktivite yapamayız maleseff

ya allah kahretsin yine şehit haberleri varr ya yşine acı yine pislikler kökleri kurumadıki bir türlüğ rahat uyku yok nişanlım kaç gündür ilçede çok korkuyorummmmmm:18::18::18::18:

günaydın kızlar gelin çiçeğini canlı ve renkli düşünebilrsin gündüz foto çekimleri içinde çok hoş oluyor ama akşama kadr daynmıyor tbi nikah şekerini sadece takıya kalkanlara verebılrsn aksi halde pahalı olur damatlık damat magazalarnda cok gusel ve fiyatıda uygun bız ordan almıştık dilermtüm kızlarn hersey günlünce olur:)

kızlar ben yaptıgım soda şişelerini çekmeyi unuttum ama interntte buldum.Bakın böyle bişi yaptım.Eki Görüntüle 237559 Eki Görüntüle 237558

teşekürler buanbuancıım, bunları aliminyum folyo ile mi kaplamışlar? sonrada üstüne kırmızı tül bağlanmış galibaa? ay çok şirin olmuş, hemde tutanların eli falan yanmaz, pekii kaç tane yaptın? bende soda şişelerini biriktirmeye başlasam iyi olacak... :121:

evet canım alimin folya ile kapladık.Folyadan arta kalanları ağız kısmına büzerek koy iyice.Mum eni, sodanın ağzının eninden küçük oluyr canım.Bilgin olsun.İşte üstüne Kırmızı tül bağladık. Kurdele yerine biz rafya yaptık. Üzerine tüllerin biz bide boncuk yapıştık. Biz biraz fazla yaptık canım. 40-45 tane yaptık galiba.

Taçlardan 24 tane yaptık.Umarım yeter canım:S

Bu arada dün şeffaf şemsiye aldım.Kardeşim perdeyle kaplıcak. Yanlarına dantel geçecek. Umarım güze olur.

İstediğim eldivenlerden de bulamadım.Bileğe kadar yapışan normal eldivenlerden aldım,yanlarına fırfır dikcez :)

Kızlar bana uygun fiyatlı portatif hantal olmayan bi elektrikli süpürge önerebilcek varmı? hatta şu
model bişi istiyorum, ama kullanışlımı yeterlimidir fikim yok,
yardımcı olur musunuz?

Arkadaşlar ben siteye yeni üye oldum yorumlarınızı okudum çok güzel herkes o kadar içten samimi paylaşmışki herşeyi çok hoşuma gitti bende yazayım dedim.

Benim de kına 15 eylül düğün 17 eylül. Gelinliğin teslimi 5 eylül, kına gecesi kıyafetimde prova 15 ağustos, teslim 9 eylül. Sade modeller beğendim bakalım inş pişman olmam.Kaftanı da ayarladım. Sadece kına gecesi extraları kaldı : kına bilekliği, tacları, mum süsleri, minderler bunları Bursa da nerden alabilirim toplu olarak ?

Bir de bizim nikah erken kıyıldı, düğünde de kıydırmak istiyoruz ama Merinostaki nikah memurları "öyle olmaz sahte nikah" dediler. İstanbul da birsürü arkadaşım yaptırdı niye burda olmaz diyolar anlamadım, bu konu da fikri olan var mı?

Ev ve eşya durumu çok vahim, nişanlım şehirdışında olunca daha hiçbişe almadık, 15 Agustosta gelecek ozaman yatak odası ile başlayacağız, düğün öncesi cok yorulacak vay halimize Bursa da iyi bir yatak odası için nerelere bakılabilir fikir verirseniz çok sevinirim, benim bu konularda hiç fikrim yok

çok yardım istedim galiba..

bana göre bu yer kaplar bunun yerine şarjlı gibi düşünebilirsin ama normal süpürge almayacağım dersen.
bunlar da güzel süpürüyor arçeliğin süpürmeni var onu görmüştüm oynar başlıklı :82:

Sadece bu tarz bişi almam yeterli olur mu ki, ayrıyetten bi süpürge daha almasam çok iyi olur, hem bunlar ön kısımdan çıkıyor küçük şarjlı süpürge olarak kullanabiliyorsun,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…