2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

Sadece bu tarz bişi almam yeterli olur mu ki, ayrıyetten bi süpürge daha almasam çok iyi olur, hem bunlar ön kısımdan çıkıyor küçük şarjlı süpürge olarak kullanabiliyorsun,

ya aslında yeterli olur ama beyin gücü kuvvetli bişey al madem öyle istiyorsan. çünkü ilk zamanlar halı tüyünden bıkacaksın sana da kolaylık olur :44:

meraba kızlar tam gaz ilerliyorsunuz biz yerimizde sayıyoruz hatta sil baştan başlıyoruz yüzük bakıyoruz ama karar veremedik henüz moralim çookkk bozuk
ebrumemet geçmiş olsun canım ama kafaya takma çok önemli bşy değildir umarım artık hemen her bayanda bu sıkıntılar var ve herşeyin tedavisi var aklına kötü şeyler getirme canım...

deli oldum kızlar ya çok stresliyim ben .. mobilyacı cumaya bekliyorduk ..ama haftaya demiş ve boş izin günüm kalmıyo ne güzel cuma hepsi gelecek bitecekti ne zormuş mobilya getirmeleri ya koca fabrika bi mobilyayı teslim edemez mi 3 haftada

Benimde Fakir kırmızı 2000 watt sanırım normal süpürge çokta memnunum halıyı havaya kaldırıyor resmen

böyle uzun model istememin sebebi ben süpürme işiini pek sevmem, sanki bu modelle daha kolay süpürülürmüş gibi geldiğinden sanırım hani arkanda ağır ağır bişi ilerliyo falan ben çok hırpalıyorum da evdekini benim için en uygunu uzun modeller

akşam yemekten sonra herkesin eline bir tane soda tutuşturayım bariii , tül var rafya ile balamakta güzel fikirmiş.. birde minik nazar boncukları alayım, akşamları buna uğraşayım baari, daha duvakalrımın 5 tanesi duruyor onları da bir an önce bitirsem iyi olacak.. gerçi bu akşam perdeci gelecek eve ölçü almaya.. of yaa çok yoruldum, artık hiçbirşey düşünmek istemiyorum, şezlonga yatıp hiç bişey düşünmeden denizi seyretmek istiyorum, düşüncelere dalmadan kafamı yastığa koyup uyumak istiyorum..

bu haftada çok yoğun olacam, daha buzdolabı ve bulaşık mak. gelecek, tvler gelecek, oturma odamıza tv ünitesi bakacaz, halı işine hiç girmedik halı bakmamız ve almamız lazım, yatak odam yerleşmedi, perdelerim yok, yatak odası pufum yanlış gelmiş o gelecek, vitrinimin camı kırık gelmiş o gelecek, dolapların kapaklarını tam ayarlayamamışlar onları ayarlayacaklar, sonra beyaz eşyalarım kurulacak.. falan filan... ne zaman biter acabaa bu işler, ben bitmeden bitse artık..

o zaman bence fakir marka al en güçlü onda çünkü arçeliğe falan bakma
çocuk olana kadar elbette işini fazlası ile görecektir merak etme.

YA LEMLEM O Siteyşi neden dedin 60 tl durduk yere gitti offffffffffffff siteden daha önce alışveriş yapan varmı9 ayakkabılık ve kek kalıbını almak istiyorum

Arkadaşlar bu tarz rafları yurtdışında da cok kullanıyorlar bende alıcam çok kullanışlı

bencede kullanışlı olur, alayım çıksın aradan yaaa, kahve pişiricimide koyabilirim bak bunun üstüne.. ya ben tezgahta ıvır zıvır sevmiyorum ama o kadar çok şey varki, mecburen bir çoğu tezgahın üsütnde duracak, tek tezgah olduğu için başka yerde yok koyacak.. aslında raflı maflı bir dolap almam lazım, daha önce albümüme koymuştum ya hani telli dolaplardan, onların üstünde ekmekliği olmayan düz birşey lazım, birde içine mutfak robotumun sığması lazım rafları biraza enli olmalı yani, her gittiğim yapı markette bakıyorum ama henüz bulamadım istediğim gibi bişey.. neyse ben bu köşe rafı yakalayayım..

demetcim üzüldüm ya yüzüklerinizi kaybetmenize.. her işte bir hayır vardır diye düşün, cana geleceğine mala gelsin çok üzülme canım.. benimde her denize girdiğimde aynı korku var içimde, suyun içinde el yumuşadığı için çıkıyor çünkü.. ben bunu düşünerek tam oturan boyutta almıştım, oda öyle bir oturduki maşallah parmağımda iz yapmış inceltmiş resmen.. hatta çıkarıp sağa takamıyorum bile o derecede.. bizde genişletmeyi düşünüyoruz, yoksa ben evlendikten sonrada sol da kalması gerekecek..

YA LEMLEM O Siteyşi neden dedin 60 tl durduk yere gitti offffffffffffff siteden daha önce alışveriş yapan varmı9 ayakkabılık ve kek kalıbını almak istiyorum

ay canım ben daha önce ordan baya ıvır zıvır saçma sapan şeyler almıştım, kısa sürede gönderiyorlar.. bir sorun olmuyor.. hatta sırta bardak çekme makinası da aldım ve babama yaptırdım, oda fazla bekletmiş, 1 hafta sırtım mosmor gezdim ayakkabılığı bende düşündüm bi arada sonra vazgeçtim, ayakkabılık olarak daha uygun.. fiyatıda iyi bence... hadi hayırlı olsun

canım ben alyanstan ziyade tektaşıma üzüldüm aynısını bulamıyorum ve onun çok büyük hatırası vardı 3 yıl önce süpriz bi evlenme teklifi yapmıştı aşkım akşam kuyumcuda çok benzeri vardı aynısını da yaparız dediler ama çok pahalıya gelio

ben genelde int alışveriş yaparım hangi site canım belki almışımdır bişeyler

o zaman alıyorum senin köşeliktende mi alsam offf speedycim yakaladım yaz çıkar,ayy battım ya naişanlım görmesinn delirir,benim ayakkabılığım yok fortmantoda alamam zaten tayinciyim uzun sireli gideceğim yere alırız diye düşündük,en azından derli toplu durur ,fotmanto alınca bunuda banyoya veya mutfağa koyarım çok amaçlı zaten ayy iki alışveriş uyapam gelem hemenn

biliyorum 1 kere ordan magıc lover bigudi alacaktım 13,95 başka site de 6 TL buldum
iyice araştırın başka sitelerde bi limango bide yakaladım kazık gibi

biliyorum 1 kere ordan magıc lover bigudi alacaktım 13,95 başka site de 6 TL buldum
iyice araştırın başka sitelerde bi limango bide yakaladım kazık gibi

aldım canım ama aldıklarımın piyasa fiyatını biliyorum uyguna aldım köşelikten alamdın, ayakkabılık aldım,hurç takımı aldım,birde kek kalıbı aldımmmm

kızlar haftasonu bizim ev boyanacaktı boyacının işi çıkmış bu haftasonuna kaldı üstelik gelecek die tekirdağ merkeze geçip kargo aradık cuma akşamı son anda yetişitik anahtarı istanbula gönderdik

cnm ya bana da bi kaç güvenilir site adı versenize dışarı çıkamıyorum bari burdan halletmeye çalışıyım...

BİZİMDE oda yapılacaktı ustanın babası vefat etmiş bakalım bu haftaya kaldı ama hala haber yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…