canım markafoni, limango gibi sitelerden tekstil ürünleri falan almıştım, tabiii devamlı takip etmek gerekiyor, battaniye, pike, nevresim takımları,bikaç mutfak eşyası falan almıştım.. ama birde piyasa fiyatını gerçekten bildiğin birşeyi al, araştırmadan alma, çünkü atıyorum %70 indirimle şu fiyat diyorlar ama bakıyorsun zaten piyasada da o fiyatmış bunlara dikat etmek lazım..cnm ya bana da bi kaç güvenilir site adı versenize dışarı çıkamıyorum bari burdan halletmeye çalışıyım...
bütün ustaları protesto ediyorum bizim boyacıda demişki evi akşamları boyuyacağım evde elektik yok hisleriyle boyuyacak galiba....
karanlıkta boyamasını tavsiye etmiyorum, bak ben boyadım dalga dalga oldu... o kadar da usta bir boyacıyımdır halbukii
bilmez miyiz lemtoşşşcumm kimse senin eline su dökemez
en azından düzeltebilecek bir babişin var birde boyacıya tekrardan para verserydin daha büyük masraf ıolurdu,aldıklarımızda hayırlı olsun canım iyi günlerde kullanalımneyseki babam düzeltti, üzerini bir kat daha boyadı.. sadece normal haline göre hafif daha parlak bir duvarımız oldu, tamamen gereksiz birşey olduğunu anladım.. boşuna masraf boşuna emek
heyooo bende aldım bakalım hem hurç hemde tezgah rafından... bakalım nasıl bişi gelecek
ben gardrobun içine asmaya şunu almıştım 10 tlye...ama acaba kızlar bunu banyoya asıp içine havluları koysam nasıl olur? banyo duvarında yüksekte bunu asabileceğim bir boru var.. anneme söyledim ama suratıma baktıııııı baktııı yorum yapmadı, sonrada araya laf girdi unuttum tekrar sormayı, şimdi hurçlardan konu açılınca aklıma geldi :44: çok mu kötü durur kii.. :44:
Eki Görüntüle 237719
BİZİMDE oda yapılacaktı ustanın babası vefat etmiş bakalım bu haftaya kaldı ama hala haber yok
ya kızlar dawetiyeciye acayip sinir oldum! 15 gün oluyo siparişi vereli bugün yarın oyalıyo iinsanı.nişanlımda parayı peşin vermiş bulundu. şimdi istanbula gidicek 2 gündür dawetiyelerin çıkmasını bekliyo,gitmişken arkadaş çewresine filan dağıtcak çünkü. istanbula da perdeleri almaya gidiyo. desemki hadi 1 hafta sonra gitsin ama perdelerimi biran önce almak istiyorum artık. Ay onu bekle bunu bekle yok mübilya yok dawetiye perde bilmem ne. Ne sinir bozucular
ya kızlar dawetiyeciye acayip sinir oldum! 15 gün oluyo siparişi vereli bugün yarın oyalıyo iinsanı.nişanlımda parayı peşin vermiş bulundu. şimdi istanbula gidicek 2 gündür dawetiyelerin çıkmasını bekliyo,gitmişken arkadaş çewresine filan dağıtcak çünkü. istanbula da perdeleri almaya gidiyo. desemki hadi 1 hafta sonra gitsin ama perdelerimi biran önce almak istiyorum artık. Ay onu bekle bunu bekle yok mübilya yok dawetiye perde bilmem ne. Ne sinir bozucular
Canım tehdit edin. Valla biz bir çok işimizi o şekilde hallettik canım. Siparişi iptal etmek istiyom diyince, davetiye 1 günde basıldı,mobilya 15 gün sonra gelcekti 2 içinde geldi, ve daha bir çok şey...
Bağırın çağırınca,şikayet etcem diyin, esnaf bu şekilde olmuş artık.Kimin sesi fazla çıkıyosa onun işi görülür olmuş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?