2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

bütün ustaları protesto ediyorum bizim boyacıda demişki evi akşamları boyuyacağım evde elektik yok hisleriyle boyuyacak galiba....

kızlar nişanlımla aynı şehirde olsanız hepinizin evini boyardı yeni evlenen 4 arkadaşının evini boyadı orda hediye etti çok güzel olurdu bizdende düğün hediyesi olurdu sizlere

cnm ya bana da bi kaç güvenilir site adı versenize dışarı çıkamıyorum bari burdan halletmeye çalışıyım...
canım markafoni, limango gibi sitelerden tekstil ürünleri falan almıştım, tabiii devamlı takip etmek gerekiyor, battaniye, pike, nevresim takımları,bikaç mutfak eşyası falan almıştım.. ama birde piyasa fiyatını gerçekten bildiğin birşeyi al, araştırmadan alma, çünkü atıyorum %70 indirimle şu fiyat diyorlar ama bakıyorsun zaten piyasada da o fiyatmış bunlara dikat etmek lazım..
yakaladın'dan ıvır zıvır bikaç şey almıştım..
nevresimevi bazen güzel indirimler yapıyor, yatak örtümü ordan aldım.
taçonline sitesinide takip edebilirsin...

intden çok alışveriş yaptım ama şu an hatırladıklarım bunlar

canım lemleme katılıyorum bu dsitelerden uygun şeyler bulabilrisin bievde bazen uygun oluyor ama piyasa araştırması yap yada internettye başka siteye gir fiyatına bak ona göre al derim ben

bilmez miyiz lemtoşşşcumm kimse senin eline su dökemez

neyseki babam düzeltti, üzerini bir kat daha boyadı.. sadece normal haline göre hafif daha parlak bir duvarımız oldu, tamamen gereksiz birşey olduğunu anladım.. boşuna masraf boşuna emek

heyooo bende aldım bakalım hem hurç hemde tezgah rafından... bakalım nasıl bişi gelecek

ben gardrobun içine asmaya şunu almıştım 10 tlye...ama acaba kızlar bunu banyoya asıp içine havluları koysam nasıl olur? banyo duvarında yüksekte bunu asabileceğim bir boru var.. anneme söyledim ama suratıma baktıııııı baktııı yorum yapmadı, sonrada araya laf girdi unuttum tekrar sormayı, şimdi hurçlardan konu açılınca aklıma geldi :44: çok mu kötü durur kii.. :44:

Son düzenleme:
lemlemcim gayet güzel durur bence.fotoğraftata havlu koymuşlar zaten hoş durmuş.Sen annelere bakma onlara göre ona ne gerek var buna ne gerek var=) pastel tonlarda havlular koyarsın bence güzel durur.

en azından düzeltebilecek bir babişin var birde boyacıya tekrardan para verserydin daha büyük masraf ıolurdu,aldıklarımızda hayırlı olsun canım iyi günlerde kullanalım

bence çook güzel olur canım banyoda kullan bende böle bişi almak istiyordum banyoda havlular için ,nişanlıma gösterdim ,oda evin içinde 3 tane gömme dolap var istersen önce evi gör sonra al demişti alammıştım,hatta çamaşır makinası bile gömme dolaptaymış üstüde dolapmış oraya havluları koy demişti ayyy çok heyecanladım sabırsızlandımm yaaa ve çooook merak ediyorummmm

kızlar facede phılıpsin sayfasında bir yarılşma var ben katıldım ama yayınlayamadım kimse oy vermez siz bi bakın isterseniz

ya kızlar dawetiyeciye acayip sinir oldum! 15 gün oluyo siparişi vereli bugün yarın oyalıyo iinsanı.nişanlımda parayı peşin vermiş bulundu. şimdi istanbula gidicek 2 gündür dawetiyelerin çıkmasını bekliyo,gitmişken arkadaş çewresine filan dağıtcak çünkü. istanbula da perdeleri almaya gidiyo. desemki hadi 1 hafta sonra gitsin ama perdelerimi biran önce almak istiyorum artık. Ay onu bekle bunu bekle yok mübilya yok dawetiye perde bilmem ne. Ne sinir bozucular

Canım tehdit edin. Valla biz bir çok işimizi o şekilde hallettik canım. Siparişi iptal etmek istiyom diyince, davetiye 1 günde basıldı,mobilya 15 gün sonra gelcekti 2 içinde geldi, ve daha bir çok şey...

Bağırın çağırınca,şikayet etcem diyin, esnaf bu şekilde olmuş artık.Kimin sesi fazla çıkıyosa onun işi görülür olmuş.

illa bir aksilik çıkıyor işte canımmm bende şimdi aradım ark. davetiyelr nerde dedim geldiler baskıya girecekelr dedi çok heyecan yaptım ,kızlar bişi soracağım ya bir günlük ev kiralama filan duydunuzmu ankarada varmış böyle bişi

maalesef aynen öyle, bağırıp çağırmazsan dişini göstermezsen hiç bir işin olması gerektiği zamanda ve şekilde olmuyor.. bak ben mobilyaların teslim tarihini falan belirledim ve birgün öncesinden de arayıp saat kaçta geleceksiniz diye sordum özeliikle çok şükür bi aksilik çıkmadı.. mesela köşe koltuğun siparişini verdiğimizde 3 haftada gelir demişlerdi, ben neeeee? 3 hafta mııııı şaka mıııı diye bir tepki gösterince bi sn deyip fabrikayı aradı en geç 2 haftada burda olacakmış dediler, sonra katalogdaki kumaşı bulamadıkları için ben yine kızdım kaç gündür oyalıyorsunuz bizi, size güvenimiz kalmadı falan dedim, nişanlımda kapora veremem sizin işiniz belli olmaz falan dedi, adamlar o 3 haftada gelecek koltuğu 3 günde getirdiler ... beyaz eşya işini nişanlıma bıraktım 2 hafta oldu haaaala buzdolabı ve bul. mak. gelmedi, gelecekmiş bakalım bekliyoruz..

bizim düğünümüze 21 gün kaldı, hala beyaz eşyalar gelmediği için diğer gelenlerin kurulumuda yapılmadı, çam. mak. banyoda ve kurulumu yapılmadığı için yerleştiremiyorum, çam. mak. ortada duruyor.. buzdolabı yok, bul. mak. yok, oturma odasına daha tv sehpamız yok, hiç halımız yok, yatak odası yerleşmedi, perdelerim yok.. ve bütün bunlara ben tek başıma koşturmak zorundayım.. kuzen muzende yok yardım edecek.. daha balayı için alışveriş yapayım diyordum ama zaman kalmayacak heralde.. kaç haftadır saçım başım bi tuhaf, yıkayıp çıkıyorum, ne bi bakım yaptım ne bişey, tırnaklarım temizlik yaparken çok kötü olmuştu onlarada hala bişey yapamadım, kına için sitenin bahçesini süsleyecektim, duvaklar duruyor yapılacak, bide şans parası yapmıştım ama içlerine badem koyarım onuda düğüne yakın yaparım demiştim onlarıda açtım öyle bekliyor.. çok sıkıldım bunaldım iyice stres oldum artık... herşeyi resmen zorla yaptırıyorum, sanki acele davranıyormuşum gibi bakıyo bide millet.. niaşnlım bile yetişir ne bu acele falan diyor, beyaz eşyacıları sıkıştır diye diye dilimde tüy bitti, 21 gün kalmış daha davetiyelri oda zorla söyleye söyleye iki gün önce alabildim.. nişanlım yapıyordu davetiyeleri söylememe rağmen bitürlü gelemeyince en sonunda bir matbaaya gidip davetiyelrin siparişini verecem senden hayır yok dedim de öyle yaptı.. birde bu bizim ikinci davetiyemiz diğer bastıklarını yanlış basmış, yazılar kaymıştı, o kadar dikkat et dememe rağmen bu seferkinde de bizim soyadımızı yanlış yazmıştı, artık kalacak öyle.. ama kafasına fırlatmamak için zor tuttum kendimi.. evde annesi annem babam falan vardı dişlerimi sıktım sabrettim yoksa çok büyük bir kavga kopacaktı o soyadı yüzünden... herkese sinir oluyorum.. şeytan diyor bırak ne halleri varsa görsünler, yerleşmesin ev mev, yatağa bi çarşaf atar yatarım, valizden giyinirim bi süre.. balayından sonra yavaş yavaş yaparım.. ayyy sinir oldum yaaaa....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…