2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

lemlem 3 haftan kalmış biraz telaşlandırayım seni

canım bu pazar günü çeyizlerimi bile resmen yalvara yalvara götürttüm,, bu pazar gidecek bunlar git hamal mı bulursun arkadaş mı bulursun al gel taşı götür şunları artık dedim, arabayı babamın arkadaşından aldık da öyle gitti.. zaten bütün mutfak eşyasını daha önce anlatmıştım her sabah arabanın bagajını doldurup birde iş çıkışı eve gidip onları boşaltarak götürdüm.. onu bile geçen pazar götürmeyecekti acelesi yok dedi, eğer bu haftasonu bunlar gitmezse yine hafta içi benim başıma kalacak dedim bunlar bu haftasonu gidecek dedim zorla gitti.. artık yoruldum yaa yemin ederim.. böyle saçmalık olmaz... herşeyi ben ayarlamak zorundayım, şunlar şu gün gelsin bugün şuna bakalım, şunun kalan taksidini bugün öde şöyle yap böyle yap diye diye arkasından itekleye itekleye geldik buraya kadar... sıkıldım artıkkkk... çok kötü bir duygu patlaması yaşayacam ama bakalım ne zaman.. inşallah düğünde falan patlamam çünkü gözüm hiçbirşeyi görmez o zaman..

herkese mutluluklar... 2012 de gelsiinnnnnnnnn:84: arada uğruyorum size de telaşınizi görunce korkuorum çok detaycıyım ben çok kafama takarım

aynıları yaşıyorum hatta aynı aşamadayız ama ben balayı alışverişini sezon indirimleri bitmeden yaptım hergün ayaklarımıda kayısı yağı damlattığım sıcak suya koyup bakım yapıyorum:)

lemlem, hemen hemen hepimiz aynı şeyleri yaşamıyor muyuz zaten.İnan sinir olmaya gerek yok. Herşey öle yada böyle olacak.Biizm beyaz eşyalar ev yerleştikten sonra takıldı.Sende öyle yapabilirsin.

Nişanlın ve ailenlede uzun uzun konuş.Zamanın az kaldıgını onların farketmeleri biraz zor oluyor çünkü.

evet bak mesela herseye ne acelesi var diyorlar anneme zamanında altınları yavaş yavaş alalım dedim ne acelesi var dedi şimdi altının fiyatı ortada ucu sana dokunmasa bırak bakalım diyeceğim ne yapacaklar d ama ucunda sen varsın işte

bak ben ona beyaz eşyacılar hani bu hafta sonu gelecekti, en geç yarına kadar beklerim sonra ben arar konuşurum, daha onların kurulumu var diyorum.. bu hafta sonuna kadar o beyaz eşyalar kurulacak diyorum, oda bana msj atmış, halılar ve perdelerde gelip ev iyice yerleştikten sonra kurdururmuşuz ... ölün mü öldürün mü?

canım şemsiyeyi düğün fotoları için mi kullanacaksın? bi de taçların nasıl yaptın? tanesine burda 4 tl diolar sence kendim yapsam maliyeti düşer mi?

lemlemcim üzülme eşyalar gelince kurulması ve yerleşmesi bi günlük iş işin çoğunu halletmişsin bize gülersiniz belki ama daha hala mobilya almaya gidemedik inş. hafta sonu gidip beğenip alırız nişanlım hafta içi izin kullanıyo ben pazar bi araya gelip alışverişe gidemiyoruz çok sinirlerim bozuluo ama bşy gelmio elimizden

cnm kalabalık ve basit durur gibime geldi yine de sen bilirsin ama

lemlem 3 haftan kalmış biraz telaşlandırayım seni

Yapma ya kız bunalmış stress olmuş zaten, Lemlemcim olduğu kadar bu kadar stres yapma dicemde ayy ben çok sinirli bişi olup çıktım annem sürekli kızım bak biz bişi demiyorum bu kadar sinir yapmana ama nişanlına bari böyle davranma yetişir işler diyip duruyo demekki herkezi kırmaya başladım,
napim yaa herşeyi ben düşünüyorum herkezin arkasını ben topluyorum

cnm kalabalık ve basit durur gibime geldi yine de sen bilirsin ama

herkese mutluluklar... 2012 de gelsiinnnnnnnnn:84: arada uğruyorum size de telaşınizi görunce korkuorum çok detaycıyım ben çok kafama takarım

nişanlandığımda 1 yıl var daha diyodum ama isterse 10 yıl olsun bşyler sıkışıo yine de biz erkekler kadar rahat olamıyoruz hem zevkli hem de çok yorucu ve stresli herşeyini önceden planlamalısın tabi bunun için en önce ev gerekiyo çünkü herşey oturacağın eve bağlı...
sana da kolay gelsin şekerim...inşallah kolay atlatırsın...

kızlar ekleyebildimmi bilmiorum ewimi çooook güzel döşüorum sade ve şık. mutfağım beyazz siyah tezgahı olan U şeklinde bir mutfak. perdem halım ve beyaz eşyalarım gri. perdelerim halılarım tamam. oturma odama siyah köşem takımı aldım büyükte pufu var. halıda perdede kırmızı detaylar var ve kırlentimle sehpamda kırmızı olucak. yatak odam bembayazz saray mobilyaları gibi salon takımımda öyle olucak ama çok pahalı olduğu için ancak altınlarımzla alabileceğiz. girişte beyaz bir vestiyer olcak halılar hep kırmızı olucak. ve facebookta emel yılmaz die birinden aldığım çooook güzel dekoratif aynaları kullanmayı düşünüorum. yatak odası perdemde parıııııl parıll metal rengi çok değişik oldu hepsi çok güzel düğünüm kır düğünü olcak. heycanla bekliorum ve hepinize de mutluluklar diliorummm

lemlemcim tatlım sakinleş lütfen sinirliyken nişanlınla,ailenle konuşma çünkü kalp kırıcı oluyoruz o zaman.Ben annemin kalbini kırdım sonra nasıl içim acıdı.Onlar da alıngan oluyolar bu zamanlarda.Sonra sarıldım anne sen benim dediklerimi yanlış anlama ben arada kalıyorum siz bana sölüyosunuz kerim bana söylüyo ne yapıcamı şaşıyorum.Kusuruma bakmayın üzülmeyin söylediklerime dedim.Şimdi daha dikkat ediyorum. Erkekler rahat oluyolar yetişir,olur,hallederiz takma sen kafana diyolar hep.Sürekli yöneticeksin onları bak şunu yap bunu yap.Akşamdan diyorum aşkım yarın şu şu işleri war yapmayı unutma.Benim nişanlımda sinirimi çok bozdu geçen ama üstüne gitmedim artık kavga çıksın istemedim.Dediki illa kappıları ben boyucam. Tamam dedim hadi boya.Çünkü karşı çıksam inatlaşıcak biliyorum tutuyo arada karadeniz inadı.Ay bi baktımki kapılar berbat olmuş.Hele yatak odası hep akıtmış boyayı. Elif sakin ol sakin ol dedim.Babam cuma günü düzelticek şimdi onları.Tekrardan iş!

kızlar hepimiz birbirimizi teselli ediyoruz ama hepimizdede aynı dert :) şu düğünler olunca lemlem bir topik daha acsın oradan devam edelim

canım şemsiyeyi düğün fotoları için mi kullanacaksın? bi de taçların nasıl yaptın? tanesine burda 4 tl diolar sence kendim yapsam maliyeti düşer mi?

evet canım şemsiyeyi foto için kullancam. Taçları kardeşim yaptı. Saolsun benden becerikli :) Kendin malzemleri al yap canım. 4 tl cok pahalı.

benmde kayınpederim hiç birşeye karışmıyor. neymiş bize 150 milyarlık ev almış. nişanlım 13milyara mutfak, vestiyer ve banyonun yanındaki çamaşırmakinesi üstüne dolap yaptırdı.yemekli kına gecesi yapacak bakalım nekadar tutcak. 5 milyara düğün salonunu tuttu, 2 küsüre kombi aldı, 2 milyara köşem aldı, 7 milyara beyaz eşyalarımızı aldı, onların alcağı perde 1.900 tl tuttu, onların alacağı halı bilmem kaç tuttu. ewin son parasını ödemek için 30 milyar kredi çektiler taksitleri nişanlıma kaldı, daha birsürüüüüüüüüü iş var. hoşşş kız tarafı da mahvoluo valla, perde halı yatakodası takımı çeyizz damatlık kına gecesi yeri vss vss vss. sağolsun kayınpederim kenara çekildi nişanlım çok mutsuz nasıl ödücez diyor. ama hallederiz inşallah gerçi çoğunu önceden biriktirdiği (iyikiii) parasıyla ödedi. gerisinide Allah büyüktür yeterki mutlu olalım bende yine atamam olmazsa ücretli öğretmenlik yapacam destek olucam.hayatttt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…