2 haftadan az kaldı düğünüme, ama sanki ben evlenmiyomusumda, bir akrabamız yada tanıdıgımız evlenecekmiş gibi geliyo :44:
ayy bana oyun oynuyormusum gibi. geliyo ..sanki git gel falan yemek yapmaya başlayınca dank edecek..yemek yandı , yetişmedi, tuzu çok olmuş, şekeri döktüm ....
artık bunları duyarsınız bi süre benden:)
Bana da öle geliyo bazen işte.Acaba hemen evliliğe alışabilcez mi canım :44:
aynı düşünceler bana da oluyor demek ki yalnız değilmişim bu konuda bunu anladımbi atlatsaydık şu düğünü
ilk başta bazen burukluk yaşayabiliriz canım, ama sevdiğimiz insanlarla evlendiğimiz için herşey güzel olacak
ayy bana oyun oynuyormusum gibi. geliyo ..sanki git gel falan yemek yapmaya başlayınca dank edecek..yemek yandı , yetişmedi, tuzu çok olmuş, şekeri döktüm ....
artık bunları duyarsınız bi süre benden:)
balayında anlamayızda balayından sonra dank dank dank edicek bence:26:
peki sizlerde de "Acaba doğru insanla evleniyor muyum?" gibi sorular geliyormu ben gece yatağa yattığımda bunu düşünüyorum son günlerde acaba anlaşabilir myiz vs..ne bileyim evlendikten sonra değişir mi gibi sorular geliyor aklıma sizde de oluyor mu
peki sizlerde de "Acaba doğru insanla evleniyor muyum?" gibi sorular geliyormu ben gece yatağa yattığımda bunu düşünüyorum son günlerde acaba anlaşabilir myiz vs..ne bileyim evlendikten sonra değişir mi gibi sorular geliyor aklıma sizde de oluyor mu
ebru güle güle otur bebişim
halıların falan gelsin bir o kadar daha güzel olur
Nişanlımı çok sevdiğim ve sorunsuz bir ilişki yaşadığımız halde düşünüyorum ama bir farkla acaba evlenmelimiyim yoksa bekarlık daha mı tatlı gibi sorular beynimi kurcalıyor.Çalışıp kazanıp kimseye hesap vermeden hayatı yaşarken evliliğin sorumluluğunu omuzumda hissetmek zor gelir mi gibi sorular düşündürüyor
dank ettiğinde konuşalım bunları boşverelim en iyisi. Duygusala bağlamaya çok müsaitim şu sıralar
Tanıştıktan 10 gün sonra evlenme teklifi aldım. Teredüütsüz 'evet' dedim. Benden beklenmeyecek bir davranıştı. Hızlı aldığım kararımın sorumluluğu hakkında eleştirildim de. Pişman değilim, yine o güne dönsem yine 'evet' derdim. Doğru insan o ki kimseleri istemeyen beni bu hızla evlenmeye ikna edebildi.peki sizlerde de "Acaba doğru insanla evleniyor muyum?" gibi sorular geliyormu ben gece yatağa yattığımda bunu düşünüyorum son günlerde acaba anlaşabilir myiz vs..ne bileyim evlendikten sonra değişir mi gibi sorular geliyor aklıma sizde de oluyor mu
Ahh ahh, hiç sorma.. Bunca hazırlık başkasının düğünü için sanki. Nişanlımla evleneceğim fikri tamam da düğün sanki bizim düğün değil gibi. :26: aldığım duyumlara göre düğün günü de bişey anlaşılmıyomuş. Düğünün ertesi sabahı farklı bir ev, yanında 'kocan', annen-baban-kardeşlerin yok.. İşte o zaman anlaşılıyormuş :93:2 haftadan az kaldı düğünüme, ama sanki ben evlenmiyomusumda, bir akrabamız yada tanıdıgımız evlenecekmiş gibi geliyo :44:
Demet naptın, beynimi okudun sankiii...
Bunları düşünen tek kişi olmadığıma sevindim.Bu duygu içimin bir köşesinde kemiriyor beni ama nişanlımıda çok seviyorum onunla aynı evi ve hayatı paylaşmanında ayrı hazzı olacak mutlaka.Bilemiyorum böyle gelgitler yaşıyorum
Bunları düşünen tek kişi olmadığıma sevindim.Bu duygu içimin bir köşesinde kemiriyor beni ama nişanlımıda çok seviyorum onunla aynı evi ve hayatı paylaşmanında ayrı hazzı olacak mutlaka.Bilemiyorum böyle gelgitler yaşıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?