2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

2 haftadan az kaldı düğünüme, ama sanki ben evlenmiyomusumda, bir akrabamız yada tanıdıgımız evlenecekmiş gibi geliyo :44:

ayy bana oyun oynuyormusum gibi. geliyo ..sanki git gel falan yemek yapmaya başlayınca dank edecek..yemek yandı , yetişmedi, tuzu çok olmuş, şekeri döktüm ....
artık bunları duyarsınız bi süre benden:)

ayy bana oyun oynuyormusum gibi. geliyo ..sanki git gel falan yemek yapmaya başlayınca dank edecek..yemek yandı , yetişmedi, tuzu çok olmuş, şekeri döktüm ....

:) bide yemek yapma,temizlik kısmı var demi bu evliliğin :) Bakalım bana ne zaman dank edicek canım :)

Haklısın canım ya, çalıştığım için bazen gün bana yetmiyo, bi de ev işlerimiz olcak dimi artık.. yemek değilde temizlik zor geliyor bana çok çabuk yoruluyorum:18:

peki sizlerde de "Acaba doğru insanla evleniyor muyum?" gibi sorular geliyormu ben gece yatağa yattığımda bunu düşünüyorum son günlerde acaba anlaşabilir myiz vs..ne bileyim evlendikten sonra değişir mi gibi sorular geliyor aklıma sizde de oluyor mu

yok belki flört döneminde gelmiştir ama onunda aştımki aileme soktum yatarken aklıma kedimi ne yapsamda evime soksam diye planlar geliyor başkada bir acabam yok

Son düzenleme:

Nişanlımı çok sevdiğim ve sorunsuz bir ilişki yaşadığımız halde düşünüyorum ama bir farkla acaba evlenmelimiyim yoksa bekarlık daha mı tatlı gibi sorular beynimi kurcalıyor.Çalışıp kazanıp kimseye hesap vermeden hayatı yaşarken evliliğin sorumluluğunu omuzumda hissetmek zor gelir mi gibi sorular düşündürüyor

ebru güle güle otur bebişim
halıların falan gelsin bir o kadar daha güzel olur

tatlım halılıarım var zaten ama nişanlımın resim çektiği gün beyaz eşyalar gelmiş bende koridorla mutfağın kalısını kaldır kirletme dedim onu kaldırıp çekmiş resimleri yoksa herşeyim hazır çok şükür fırınım eksik sadece küçük fırın

Demet naptın, beynimi okudun sankiii...

dank ettiğinde konuşalım bunları boşverelim en iyisi. Duygusala bağlamaya çok müsaitim şu sıralar

haklısın yaw,bazıları diyor ya aynı evde herşey çok farklı oluyo diye..Bende moralim bozulmasın,kötü şeyler düşünmeyeyim diye herşey daha da güzel olacak diyorum. Eylül gelinleri olarak tüm negatiflikler bizden uzak olsun, hepimiz çooooooook mutlu olalım İNŞALLAH...

Tanıştıktan 10 gün sonra evlenme teklifi aldım. Teredüütsüz 'evet' dedim. Benden beklenmeyecek bir davranıştı. Hızlı aldığım kararımın sorumluluğu hakkında eleştirildim de. Pişman değilim, yine o güne dönsem yine 'evet' derdim. Doğru insan o ki kimseleri istemeyen beni bu hızla evlenmeye ikna edebildi. İnsan doğru da evlilikten yana tereddütüm yok değil. Onca sorumluluk ürkütücü gibi sanki..

2 haftadan az kaldı düğünüme, ama sanki ben evlenmiyomusumda, bir akrabamız yada tanıdıgımız evlenecekmiş gibi geliyo :44:
Ahh ahh, hiç sorma.. Bunca hazırlık başkasının düğünü için sanki. Nişanlımla evleneceğim fikri tamam da düğün sanki bizim düğün değil gibi. :26: aldığım duyumlara göre düğün günü de bişey anlaşılmıyomuş. Düğünün ertesi sabahı farklı bir ev, yanında 'kocan', annen-baban-kardeşlerin yok.. İşte o zaman anlaşılıyormuş :93:

Son düzenleme:

Evlenmek zormuş hakketten... Neyse bu düşünceleri bırakalım güzel şeyleri düşünelim en iyisi.
Ne kaldı ki düğünlerimize sunun surasında... Umarım hepimiz en doğru kararları vermişizdir ve umarım hepimiz hep mutlu oluruz...

bu evlilik tarihi yaklaştıkça bende garip duygular olmuyor değil ama bir yöndende düşündüğümde yepyeni tertemiz bir sayfa açılıyor yanımda olmasını istediğim aşkımla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…