2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

ozden hanım, mesaj kutunuz dolmuş...

kızlar ya aşırı uykum var...akşam olsun eve gidelim nolurrrrrr

:) aynı duyguları hissediyorum canım :)

slm kızlar herkezin hazırlıkları son hız devam ediyor ne güzel
dün güne bir telaşla başladım kayınvalidem aramışkin düğünü 1 hafta öne alıyoruz diye krizlere girdim ev sahibi evden çıkmadı ev boyanmadı mobilyalar gelmedi gelinlik kına kıyafetlerim bindallım hiç biri yok ortada delirmek üzereydim Allahtan salonda yer bulamamışlar ama beni delirtmeyi başalrdılar

kızlaaarr nasılsınız?
ayy bugün hep pinekliyorum evde
kuaföre gidip manikr yaptırmam lazım
bi de gelin başımı nasıl yaptırıcam bilmiyorum
biliyosunuz türbanlıyım, şal şeklinde mi yapayım yoksa normal mendil başörtü şeklinde mi karra veremiyorum
bana şal şeklinde daha çok yakışıyo aslında
ama mendil daha resmi

artık sitelerde bakacak bişeylerde bulamamaya başladım ya.. mobilyaydı.. beyaz eşyayydı davetiyeydi bak bak bitti...tv alınacak bi baktım ama sıkıldım alalım artık halılarda burdakiyle canlısı çok farklı oluyo bakılmıyooo kk de olmasa akşamı edemiycem ya:)

Düğün ne zaman?

neden düğünü 1 hafta önceye çekiyosunuz canım ?

kızlar kumaş boyamasını bilen varmıııııııııııııııııııııııııııııııııııı,çok lazımmm:18::18::18::18::18::18::18::18::18::18:

olurmu öle yakılsın sen yakılmışları hatıra sakla bunun öle bir anlamı olmazki anısı yok bir kere :26:

önce bende öyle düşündüm yansın kalanı saklansın diye ama bir tanesini denedim yandığı zamn şekli hemen bozuluyo mum kalitesizmiş şekli bozuk mumu saklamanında bir anlamı yokki :44:

canım içine mum koyuluyor kına yakarken kızlar tutacaklar etrafımda. çoook teşekkürederim moblyalarım için. sen de koydun mu fotolarını bakmak isterim. eminim çok güzel olmuştur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…