ebru hayırlı olsen sende yerleşmişsin evine ama birkaç nacizane önerim olucak kapının girişindeki plastik ayakkabılık yerine bence diğer kapaklı üzerinde üzerinde terlik olan dolabı kullan ayakkabılar acıkta hiç hoş olmuyor evinin bu son halimi bilmiyorum ama biraz ütü isteyen yerler var mesela masa örtüsü ben çok dikkat ederim öle seylere emin ol ev görmeye gelenlerde bakıcaktır masa örtüsü jilet gibi olsun halıların falan gelirse iyice yerleşir tam yeni gelin evi olur huzurla otur
kızlar bende evimi serdim albümde resimler var bakabilirsiniz inşallah beğenirsiniz..
yapacak bir dünya iş var iş yerinde ama bennn o dekorasyon sitesi senin bu benim geziyorum bütün gün... :/ hiç bişye yaptığım yok bari gelmesem de evimle uğraşsam ne iyi olur ... gidip müdürlerime açıklayayım bari durumu '' bakın ben burd bütün gün çalışıyor gibi görünsem de çalışmıyorum, siz beni bırakın düğünden sonra geleyim ben '' diiim en iyisi.
arkadaş olarak ekledim tatlım seni
slm kızlar herkezin hazırlıkları son hız devam ediyor ne güzel
dün güne bir telaşla başladımkayınvalidem aramışkin düğünü 1 hafta öne alıyoruz diye krizlere girdim ev sahibi evden çıkmadı ev boyanmadı mobilyalar gelmedi gelinlik kına kıyafetlerim bindallım hiç biri yok ortada delirmek üzereydim Allahtan salonda yer bulamamışlar ama beni delirtmeyi başalrdılar
arkadaş olarak ekledim tatlım seni
slm kızlar herkezin hazırlıkları son hız devam ediyor ne güzel
dün güne bir telaşla başladımkayınvalidem aramışkin düğünü 1 hafta öne alıyoruz diye krizlere girdim ev sahibi evden çıkmadı ev boyanmadı mobilyalar gelmedi gelinlik kına kıyafetlerim bindallım hiç biri yok ortada delirmek üzereydim Allahtan salonda yer bulamamışlar ama beni delirtmeyi başalrdılar
neden düğünü 1 hafta önceye çekiyosunuz canım ?
olurmu öle yakılsın sen yakılmışları hatıra sakla bunun öle bir anlamı olmazki anısı yok bir kere :26:
hepsi çok güzel olmuş bende kolay kolay beğenemem eşyaları vs ama seninkiler gerçekten çok hoşuma gitti benimde oturma odası pembe ağırlıklı :) birde şu kına şişeleri ne oluyor anlayamadım içinemi kına koyacaksın birde nasıl yaptın belki bende yaparım iyi bir örnek olmuş olur
çok güzel oturma odan güle güle otur canım kına kıyafetinide çok sevdimm çok güzel :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?