2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

eminim senin ewin de çoook güzel olucak cnm çünkü ewde eşyalarda çok güzel. ben davetiyelerime henüz isim yazmadım bu aralar yapacam çok zor iş biliorum(( çoğu şeylerimizi hallettik çok mutluyum perdelerinin fotosunu da çek bende çekcem biara. ayyyyyyyyyyyyyyyyyy çoook heycanlıyım ya:)

zevklerimiz benzer ozaman:) çoook teşekkürler cnm fotolarını sabırsızlıkla beklioruz.

kızlarrrrrr yazan yazana yazan yazana ama ben okuyamadım hepsini ya işimde çokkkkkkkkkkkkk
ebru evine bayıldımmmmmmmmmmmmmmmmmmm
davetiyelerrrrrrrrrrimmm geldiiiiiiiiiiii çoook güzelllllll,yalnız kayınpederim özellikle yazmasını istediği birşey vardı yazılmamış içten içe sevineyimmi üzüleyimmi yoksa nasıl diyeecem onu mu düşüneyim bilemedimmmmmmmmm
kızlar ben çıkar işten ayrıldım ya akşmaa bana yemek veriyor arkadaşlar hazırlanmam gerek bu arada evinin en son ebnim evimi göreceksiniz sanırım kızlarrrr eylülün sonu acak yerleşirrr öptümm sizleri seviyorum eylül gelinleriiiiiiiiiiiiiiii

İşten çıkan arkadaşların haberlerine aldıkça nedense ben mutlu oluyorum.Darısı başıma diyeceğim ama zor görünüyor

Son düzenleme:
bende cok begendim canım oturma odanı.Bir ömür boyu huzurlu olsun inşallah evinizde..

inşallah cnm çooook teşekkürederim. hergün ewe gidip oturup geliyorum hiç bişi yapamıorum mutfağım henüz yapılmadığı için yine de oturuorum gidip çook heycanlanıorum:)

canım içine mum koyuluyor kına yakarken kızlar tutacaklar etrafımda. çoook teşekkürederim moblyalarım için. sen de koydun mu fotolarını bakmak isterim. eminim çok güzel olmuştur.
bizim ev daha yeni yapılıyor çoğu bitti ama halen inşaatta mutfak taşı vs olmadı daha düğüne kadar biter inşallah dua edin ev bitmediğinden ne temizlik yapabiliyruz ne yerleştirme bakalım ne olacak ev bitsin koyarım bütün fotolarımı bende

2 haftadan az kaldı düğünüme, ama sanki ben evlenmiyomusumda, bir akrabamız yada tanıdıgımız evlenecekmiş gibi geliyo :44:

Son düzenleme:

vala cnm bende senin gibi inşaatın bitmesini bekledim herşey bitti binaya herkes taşındı ama benm mutfağımda henüz bitmedi biz de bitince koyarız fotoraflarımızı. bu arada dua ederim tabiki cnm. inşallah en kısa zamanda hallolur herşeyin. bizim de mutfak yapılmadığı için beyazeşyalarım, doğal gazcı, perdeci herkes bekliyor hayırlısı olsun geç olsun güzel olsun değil mi?

2 haftadan az kaldı düğünüme, ama sanki ben evlenmiyomusumda, bir akrabamız yada tanıdıgımız evlenecekmiş gibi geliyo :44:

canım arada ben de öyle hissediyorum sanırım düğüne kadar böle hisler taşıyacağız sıkma sen tatlı canını güzel gelin. ewlenen sensin. kocacığına kavuşacaksın üstelik 2 hafta sonra:)

canım arada ben de öyle hissediyorum sanırım düğüne kadar böle hisler taşıyacağız sıkma sen tatlı canını güzel gelin. ewlenen sensin. kocacığına kavuşacaksın üstelik 2 hafta sonra:)

:) Haklısın canım, ama onca sene beklemek ve simdi sadece evlenmeme sadece 2 hafta kalması.
Sevinç,heyecan yerine stres,kaygı,endişe...

Tuaf işte ne biliyim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…