eminim senin ewin de çoook güzel olucak cnm çünkü ewde eşyalarda çok güzel. ben davetiyelerime henüz isim yazmadım bu aralar yapacam çok zor iş biliorumGünaydıııın kızlaaaaar, bu sabah ne sıkıcı bir hava var burda yaa, güneş yok ama acayip basık sıcak bir hava var. Bende dün davetiyelerimin isimlerini yazdım, simli altın sarısı bir kalem aldım onla yazdım, bugünde kargoya verecem memleketime gönderecem...
canım kına mumlukların çok güzel olmuş, bende dün aldım malzemeleri yapacaktım ama davetiyelere isim yazmak baya uzun sürdü, yetiştiremedim. bugün akşamda yapamam galiba, evime gidecem iş çıkışı çünkü perdelerim geliyooooorçok heyecanlıyım nasıl olmuş çok merak ediyorum, inşallah güzel olmuşlardır yaa...
oturma odanda çok ferah ve güzel olmuş.. ayy eylül gelinlerimizin evleri bitiyor yavaş yavaş... bende perdeler takıldıktan sonra çekerim resimleri, gerçi mutfak halımla, salon halımın biri cumartesi gelecek daha.. yatak odam tamamen herşeyiyle bitmiş oluyor onu çekerim bende
çok güzelmiş cnm güle güle oturun inşallah:)
Günaydın güzel gelinler..
şekerim çook beğendim oturma odasnı,yatak odanda çok şeker maşallah. Benimde aynen otırma odamdaki köşem siyah yatak odamda beyaz =) Bikaç gün sonra bende eklerim işallah.
kızlarrrrrr yazan yazana yazan yazana ama ben okuyamadım hepsini ya işimde çokkkkkkkkkkkkk
ebru evine bayıldımmmmmmmmmmmmmmmmmmm
davetiyelerrrrrrrrrrimmm geldiiiiiiiiiiii çoook güzelllllll,yalnız kayınpederim özellikle yazmasını istediği birşey vardı yazılmamış içten içe sevineyimmi üzüleyimmi yoksa nasıl diyeecem onu mu düşüneyim bilemedimmmmmmmmm
kızlar ben çıkar işten ayrıldım ya akşmaa bana yemek veriyor arkadaşlar hazırlanmam gerek bu arada evinin en son ebnim evimi göreceksiniz sanırım kızlarrrr eylülün sonu acak yerleşirrr öptümm sizleri seviyorum eylül gelinleriiiiiiiiiiiiiiii
ben de çok begendim oturma odanı
güle güle oturun
ya benim de büyük ihtimal düğün ve balayına denk geliyor çok üzgünüm inş.kınada falan erken olurum ona da razıyım 4 gün sürüyo balayına giderken bitmiş olur yoksa rezil olacak tatilimiz
zevklerimiz benzer ozaman:) çoook teşekkürler cnm fotolarını sabırsızlıkla beklioruz.
bende cok begendim canım oturma odanı.Bir ömür boyu huzurlu olsun inşallah evinizde..
bizim ev daha yeni yapılıyor çoğu bitti ama halen inşaatta mutfak taşı vs olmadı daha düğüne kadar biter inşallah dua edin ev bitmediğinden ne temizlik yapabiliyruz ne yerleştirme bakalım ne olacak ev bitsin koyarım bütün fotolarımı bendecanım içine mum koyuluyor kına yakarken kızlar tutacaklar etrafımda. çoook teşekkürederim moblyalarım için. sen de koydun mu fotolarını bakmak isterim. eminim çok güzel olmuştur.
bizim ev daha yeni yapılıyor çoğu bitti ama halen inşaatta mutfak taşı vs olmadı daha düğüne kadar biter inşallah dua edin ev bitmediğinden ne temizlik yapabiliyruz ne yerleştirme bakalım ne olacak ev bitsin koyarım bütün fotolarımı bende
2 haftadan az kaldı düğünüme, ama sanki ben evlenmiyomusumda, bir akrabamız yada tanıdıgımız evlenecekmiş gibi geliyo :44:
2 haftadan az kaldı düğünüme, ama sanki ben evlenmiyomusumda, bir akrabamız yada tanıdıgımız evlenecekmiş gibi geliyo :44:
canım arada ben de öyle hissediyorum sanırım düğüne kadar böle hisler taşıyacağız sıkma sen tatlı canını güzel gelin. ewlenen sensin. kocacığına kavuşacaksın üstelik 2 hafta sonra:)
Bazen banada aynısı oluyo sanki başkasının evi için uğraşıyorum, düğünden sonra tekrar annemlere gidecekmişim gibi geliyoo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?