2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

boşver bozma canım moralini, genelde herkesin etrafında var çekemeyen insan tipleri.. herşeyiniz yolunda gitse yine söyleyecek bişeyler bulurlar.. sen takma hiçbirini kafana, inşallah en yakın zamanda iş bulur nişanlın..

Arkadaşlarınızın yaptığı kıskançlıktan başka bişey değil.Sizi sevmesi, herkesin kolay yapamayacağı yaşadığı şehri bırakıp size gelmesi, kıskanmışlardır.Çok kızıyorum ben, insanları ilgilendirmeyen konularda yorum yapmalarına.. miras kaldı,artık çok paramız var çalışmıycaz deyin bu tip kişilere,dalga geçin onlarla. üzüldüğünüzü anlarlarsa daha çok üstünüze gelirler, bazı insanlar kendi mutsuzluklarını başkalarını üzerek gidermeye çalışıyor maalesef...

işsizlik çok zor kızlar umarım istedikleri işleri bulurlar yoksa evin içinde issiz eşle çok zor olur :26:

canım 1 takmıyorum 2 takmıyorum. Ama artık çok üzülüyorum ya. Aldığı işsizlik maaşına bile laf edyolarmış kulağıma geliyo. Koca adam işsizlik maaşımı alıyo diyolarmış. Ya çok şükür devlet böyle bi imkan vermiş alıyo. Adı üstünde işsizlik maaşı yani. İş bulamayanlara veriliyo bunda ayıp olan ne var ki. Destek olucana köstek oluyo insanlar moral vermek yerine moral bozuyolar. Nefret ediyorum işyerimdeki insanlardan!

elifçim üzülme, bak benim nişanlım daha askere gitmedi sorulan soruları yapılan yorumları düşünnn, ben de dalga geçiyorum artık büyüttüm askere yollicam daha işim çokkk diyee

kızlar umarım hepinizin işleri yoluna girer iş arayanlar istediği gibi iş ev arayanlar istediği gibi ev bulur çok zor valla

elifçim üzülme, bak benim nişanlım daha askere gitmedi sorulan soruları yapılan yorumları düşünnn, ben de dalga geçiyorum artık büyüttüm askere yollicam daha işim çokkk diyee

iyiymiş yaw,benim sevgilimde askere gitmedi daha,sorduklarında bende böyle söyliyim

ya bizim ev hala boyanmadı 1500 tl istiyolar boyacılar hala boyacı arıyoruz o paraya mobilya alınır ya da kredi taksimiz ödenir nasıl olacak bilmiyorum

ya bizim ev hala boyanmadı 1500 tl istiyolar boyacılar hala boyacı arıyoruz o paraya mobilya alınır ya da kredi taksimiz ödenir nasıl olacak bilmiyorum

Benim kayınpederim boyadı evimi.Eli yatkındır o işlere.1500 TL de çok fazla gerçekten.Çıldırmı bu insanlar.Para o kadar kolay mı kazanılıyor anlamadım ki...

:124: :124:
Tam olarak aradığım şey. Koltuk ve sandalyelerim beyaz. Beyaz kalıp sabun ve arap sabunu beyaz mobilyalar için kesin çözümmüş. Normalde beyaz sabun ve arapsabunu kokusunu sevmem, hapşurtur beni. Ama sen güzel kokuyo dediysen bi bakayım ben de lemlem

Kızlar çok sinirliyim çoooookk Dün salon perdelerim takılmış. Nişanlım fotoğrafını gönderdi. Bir de ne göreyim, benim istediğimle alakası olmayan perdeler asılı salonumda. Başımdan aşağı kaynar sular döküldü. Ben beyaz stor güneşliğin üstüne beyaz tülü kenarlardan bağlayıp fon olarak kullanacaktım. Adama da aynen böyle anlattım. Ama ne takmışşşşş??? Duvardan duvara tek parça tül!!!! Ne kenara bağlamak için metal aparat takılmış ne de bağlamak için kendi tülünden bağlar yapılmış!!! :84: Aradım perdeciyi, söylendim durdum. Düzelticem dedi ama.. Bakalım ne olsun

Bizde boyacı ararken bir boyacı 1600 tl istemişti,nişanlım kızmış pazarlıkta yapmamıştı.Başkasıyla 500 tlye anlaştık,boyayı ve fırçayı biz alıcaz. 80-90 m2 evler bu civarlarda boyanıyormuş.Biraz daha araştırın bence..

ben tansaştan aldım, sizin oralarda da varsa bakarsın..

tüllerinde inşallah düzelir, bu akşamda ben bakalım neyle karşılaşacağım, rüyamda hep tüllerimi gördüm adam eksik yapmış, yamuk yapmış, tüller kirli gelmiş, diilirken kirlenmiştir olur böyle şeyler sonuçta havada dikecek halimiz yoktu yerlere değen yerler bunlar bişi olmaz falan diyodu.. kabustu kabusss...

bende dün güneşliklerimi ütülerken farkettim sarı sarı lekeler var kızlar. Hani su lekesi olurda kuruyunca kenarları sarı olurya öyle bazı yerlerde büyük lekeler var. Çok sinir oldum. Ama perdeler istanbuldan geldi. Bişey yapamam. Yıkayınca çıkıcak gibi ama şimdi hiç yıkamayı göze alamadım. Valla ütüledim astım tülün altında kimse görmez şimdilik. Uf zaten aksiliklerden sıkıldım. HepsiBuradadan 23 temmuzda koridor için 3 tane avize almıştık ucuz diye. Hala elimize gelmedi kızlar. Hergün şikayet mesajı yazıyorum. Özür diliyolar ama hala gelen giden yok. telefon ediyorum sürekli meşgul.Termikel 2 haftadır aspiratör takmaya gelicek altı üstü onlarda yok. Ne sorumsuzluk ya.

Benim kayınpederim boyadı evimi.Eli yatkındır o işlere.1500 TL de çok fazla gerçekten.Çıldırmı bu insanlar.Para o kadar kolay mı kazanılıyor anlamadım ki...

normal boya olsa biz yapıyoruz ama saten boya ve her yerde vida raf delikleri falan var kazınıp zımpara yapılıp alçı çekilip boyanması gerekiyormuş bütün ustalar aynı şeyi söylüyor 2-3 kişi gelip yapacaklarmış 4 gün falan sürermiş

Şu evlilik ne masraflı iş.Harca harca bitmiyor eksikler :97:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…