KIZLAR DUA EDİYORUZ biliyorum Rabbim yardım edicek hemde çok iyi bi iş bulucak ama insanlardan sıkıldım. ben 3 yıl nişanlı kaldım. İşe gireli 4 sene oluyo. Düğün günü belli olana kadar günde 3-4 insan düğün ne zamn diye soruyodu. Sabırla cevap veriyodum işte belli deil yada şu zaman düşünüyoruz filan diye. 1hafta sonra yine aynı kişiler düğün ne zaman. Ay madem senin için bu kadar çnemli benim düğün tarihim aklında tut sorup durma. Hergün birilerine cevap veriyodum. Şimdide herkes nişanlı iş buldumu. E bulamazsa napıcanız. şuraya başvurdumu buraya başvurdumu. Çalışmaya gönlü yok heralde!! iş bulmadan ewlenmeyin. Sıkılıyorum. Hadi herkes yapıyo tamam. Ama en yakınlarım yapınca çok üzülüyorum. Çünkü sen benim içimi biliyosun sıkıntımı biliyosun. Niye yalan yanlış anlatıyosun ki! İnsanları tanımak çok zor ve yorucu!!
Günaydın kızlar. Bende dün güneşliklerimi ütüleyeyim dedim anam kocaman perde ütüle ütüle bitmiyo!! 2 camı bitirdim 2 tanesi kaldı onları da bugün hallederim.
Bide bugün sinirim bozuk daha doğrusu çoktandır bozukta dünden beri dahada sinir olmaya başladım. paylaşmak istedim sizinlede.BEnim nişanlım istanbulda oturuyodu biliosunuz ailesi orda. Benim için,ben ailemden ayrılınca üzülmmiyim diye vede istanbulda yaşamak zor olur diye manisaya bizim yaşadığımız ilçeye geldi. Önceden herkes aşkıma diyoduki sen gel buraya iş buluruz kolay hallederiz.E çocuk gelmeye karar werdi iş yok!! 2 aydır söylemediğimiz başvurmadığımız yer kalmadı ama herkes bekleyin diyo. İkimizinde morali çok bozuk ama biz hep birbirimize destek oluyoruz. Ama etrafta kendini bilmez tipler ve yakın arkadaşım sandığım insanlar düşünün beraber oturup dertleştiğimiz kişiler nişanlım için onun çalışmaya niyeti yok iş beğenmiyo canı çalışmak istemiyo diye laf çıkartmışlar. Nasıl üzüldüm anlatamam. Ya bu çocuk salakmı niye çalışmasın. 3 hafta sonra düğünümüz var işe en çok ihtiyacımız olduğu dönem ki heryere başvurduğumuzu bildiği halde böyle diyomuş. Kime güvenicemi şaşırdım kızlar insanın en yakını bunu yapar mı. zaten durumumuza üzülüyorum. Aşkım için çok üzülüyorum. ewini ailesini arkadaşlarını herşeyi geride bıraktı burda benden ve benim ailemden başka hiçkimsesi yok. Canı sıkılsa gidip dertleşeceği bi arkadaşı yok. İşe girse en azından orda vakit geçirir kendi çevresini yapar.
KIZLAR DUA EDİYORUZ biliyorum Rabbim yardım edicek hemde çok iyi bi iş bulucak ama insanlardan sıkıldım. ben 3 yıl nişanlı kaldım. İşe gireli 4 sene oluyo. Düğün günü belli olana kadar günde 3-4 insan düğün ne zamn diye soruyodu. Sabırla cevap veriyodum işte belli deil yada şu zaman düşünüyoruz filan diye. 1hafta sonra yine aynı kişiler düğün ne zaman. Ay madem senin için bu kadar çnemli benim düğün tarihim aklında tut sorup durma. Hergün birilerine cevap veriyodum. Şimdide herkes nişanlı iş buldumu. E bulamazsa napıcanız. şuraya başvurdumu buraya başvurdumu. Çalışmaya gönlü yok heralde!! iş bulmadan ewlenmeyin. Sıkılıyorum. Hadi herkes yapıyo tamam. Ama en yakınlarım yapınca çok üzülüyorum. Çünkü sen benim içimi biliyosun sıkıntımı biliyosun. Niye yalan yanlış anlatıyosun ki! İnsanları tanımak çok zor ve yorucu!!
elifçim üzülme, bak benim nişanlım daha askere gitmedi sorulan soruları yapılan yorumları düşünnn, ben de dalga geçiyorum artık büyüttüm askere yollicam daha işim çokkk diyee
ya bizim ev hala boyanmadı 1500 tl istiyolar boyacılar hala boyacı arıyoruz o paraya mobilya alınır ya da kredi taksimiz ödenir nasıl olacak bilmiyorum
ya bizim ev hala boyanmadı 1500 tl istiyolar boyacılar hala boyacı arıyoruz o paraya mobilya alınır ya da kredi taksimiz ödenir nasıl olacak bilmiyorum
:124: :124:kızlar uyuyormusunz??? çok heycanlıyım yaa hergeçen gün daha da heycanlanıyorum. ewlenince sabah kalkıp kahvaltıyı hazırlayıp kocamı uyandırdığımı hayal ediyorum. saçlarım salkım saçak toplu, sabahlığımı giymişim bembeyazz güzel bir kahvaltı masasıı... oohhhhhh gel keyfim geeel. akşam yemeği çok kaçırmışız eşohmanlarımızı giyip el ele yürüyüş yolunda dolanıyoruzz falan. vee 5 gün sonra yakın bir akrabamın düğünü var şıkır şıkır giyinip takıp takıştırıp oraya gidiyoruzzz ve dans ediyoruz tüm gözler üzeriimizde harikaaa harikaaaaaa harikaaaaaaaaaa:)))))))))
Tam olarak aradığım şey. Koltuk ve sandalyelerim beyaz. Beyaz kalıp sabun ve arap sabunu beyaz mobilyalar için kesin çözümmüş. Normalde beyaz sabun ve arapsabunu kokusunu sevmem, hapşurtur beni. Ama sen güzel kokuyo dediysen bi bakayım ben de lemlemkızlar sıvı arap sabunu çıkmış biliyonuz mu? ben geçen gün markette gördüm aldım.. parkeleri, yerleri falan çok güzel temizliyormuş, iş arkadaşım söyledi. parlatıyor dedi. üstünde de yazıyor halı, koltuk, banyo vs heryerin temizliğinde kullanabilirsiniz diye. yerleri silerkende kullanırım, koltuklarda açık renk zaten korkuyorum, bişey falan olursa hemen onla silerim. bide güzel kokuyordu
:124: :124:
Tam olarak aradığım şey. Koltuk ve sandalyelerim beyaz. Beyaz kalıp sabun ve arap sabunu beyaz mobilyalar için kesin çözümmüş. Normalde beyaz sabun ve arapsabunu kokusunu sevmem, hapşurtur beni. Ama sen güzel kokuyo dediysen bi bakayım ben de lemlem
Kızlar çok sinirliyim çoooookkDün salon perdelerim takılmış. Nişanlım fotoğrafını gönderdi. Bir de ne göreyim, benim istediğimle alakası olmayan perdeler asılı salonumda. Başımdan aşağı kaynar sular döküldü. Ben beyaz stor güneşliğin üstüne beyaz tülü kenarlardan bağlayıp fon olarak kullanacaktım. Adama da aynen böyle anlattım. Ama ne takmışşşşş??? Duvardan duvara tek parça tül!!!! Ne kenara bağlamak için metal aparat takılmış ne de bağlamak için kendi tülünden bağlar yapılmış!!! :84: Aradım perdeciyi, söylendim durdum. Düzelticem dedi ama.. Bakalım ne olsun
ben geleyim :82:
Benim kayınpederim boyadı evimi.Eli yatkındır o işlere.1500 TL de çok fazla gerçekten.Çıldırmı bu insanlar.Para o kadar kolay mı kazanılıyor anlamadım ki...
normal boya olsa biz yapıyoruz ama saten boya ve her yerde vida raf delikleri falan var kazınıp zımpara yapılıp alçı çekilip boyanması gerekiyormuş bütün ustalar aynı şeyi söylüyor 2-3 kişi gelip yapacaklarmış 4 gün falan sürermiş
Şu evlilik ne masraflı iş.Harca harca bitmiyor eksikler :97:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?