hahhaaaa bak işte o konuda yanılıyorsun, otelde çirkin çirkin kızlar olmasını bekleme, ruslar almanlar oluyor burdaki otellerde hep.. moralini bozmak gibi olmasın ama, valla kızlarda bi bacaklar var bizim boyumuz kadar, bebek gibi yüzleri, renkli gözler, pürüzsüz sütun gibi vucütlar, ben bile otellerde kızlardan gözümü alamıyorum heheheeeee
hahhaaaa bak işte o konuda yanılıyorsun, otelde çirkin çirkin kızlar olmasını bekleme, ruslar almanlar oluyor burdaki otellerde hep.. moralini bozmak gibi olmasın ama, valla kızlarda bi bacaklar var bizim boyumuz kadar, bebek gibi yüzleri, renkli gözler, pürüzsüz sütun gibi vucütlar, ben bile otellerde kızlardan gözümü alamıyorum heheheeeee
Umarım olmazlar, olanlar da üsturuplu güneşlenen ve giyinen tipler olsun yaaa(Çok şey istedim farkındayım)
İnanamayacaksın ama ben otele rezervasyon yaptırırken o dönemki turistleri sordum.Çok turist oluyor mu, en çok hangi ülkeden turist oluyor.Neyle karşılacağımı bilmem lazım ama değil mi
hera ben otel fotolarındaki kızlara baktımda fenalar yanihepsinin bacağı boyum kadar aynen bende kavga ederim :18::18:
lemlem na kadar güzel oldu bunları bilmemayy balayına kapılıcayamı gitseyidk ya orada hep teyzeler olurdu
kızlar balayı içi alışveriş yaptım + 18 gecelikler aldım daha ne yapayım allahtan nişanlımın gözleri bozuk gözlüksüz hayatta göremiyor beni bilehavuzdada gözlük olamıyacağına göre boş boş bakar
hahahah ne oldu cevapları... ay bana şimdi oteli arattıracaksın wallaha
Rus turistler oluyormuş o dönem ama sayıları fazla olmuyormuş yani sezona göre.Bende iç çamaşırı, gecelik, bikini seçimimi tüm bunları göz önünde bulundararak yaptım.
evet genç ve güzel hatunlar görmek istemiyorsanız kaplıca en iyisi
wuuu neler aldın, yaa bende bikaç bişey daha mı alsam acaba yaaa, bide jartiyer takımı alacam ama ona bakmaya bile zaman bulamadım yaaaa, kırmızı veyaa beyaz istiorum veyaaa her iki renktendeeee...
ay bu yasıma kadar ayıcıklı cicekli dallı gecelikler giydimşimdi böle delikli delikli örümcek ağı gibi o geceliklerden bile aldım asla giyemem ama aldım yinede kocam derse giyerim artık o zaten beni öyle bir kıyafetin içinde görürse gülmekten birşeyde yapamaz eminim evde nereye saklayacağımı sasırdım onları zaten
benim bütün geceliklerimi iç çamaşırlarımı annem gördü en başta utanıyodum ama şimdi utanmıyorum nolucakki aman.bende dün ütü yapmaya geçtim evimize grip olduğum için oruç deilim nişanlım oruçlu. Ew sıcaktı. leoparlı askılı dizlerde bi ew elbisesi almıştım onu giydim ütü yaparken. Nişanlımın gözleri parladı =) oruçluyum giyme böyle şeyler diyo. Ya dedim daha bu neki gayet masum bi elbise hem dini nikahlı kocamsın bişey olmaz=) gözlerini alamadı çocuuum
zaten çekmeceye yerleştirdiklerimi gösterdim. Bak dedim bunlar hiç masum değilBiz ramazandan önce yaptırdık canım. kocacımm artık o benim bişi olmaz ya 6 sene sabretmiş 3 hafta daha sabrediwersin
kızlaaaaaar bakın bakın ben dün bu sehpayı görmüştüm çok beğendim ama bu rengi yoktu, haftaya getirtiriz demişlerdi, nişanlıma gösterecektim birtürlü resmini bulamamıştım tlfnumunda şarjı bitmişti ordada çekememiştim, sizce nasıl, oturma odamız için düşünüyorum, hem laptop sehpası olur, hem dergi gazetelik güzel miiii?
Eki Görüntüle 242980
özden şimdi aklıma ne geldi biz antalyada oteldeyken inşallah otelde çok fazla turist güzel kızlar olmaz yoksa ben kocamı odadan çıkarmam walla kavgayla geçer o balayı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?