2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

Hayır yaaa :84::84::84:

Hayır yaaa :84::84::84:

lemlem na kadar güzel oldu bunları bilmem ayy balayına kapılıcayamı gitseyidk ya orada hep teyzeler olurdu
kızlar balayı içi alışveriş yaptım + 18 gecelikler aldım daha ne yapayım allahtan nişanlımın gözleri bozuk gözlüksüz hayatta göremiyor beni bile havuzdada gözlük olamıyacağına göre boş boş bakar

Son düzenleme:
Umarım olmazlar, olanlar da üsturuplu güneşlenen ve giyinen tipler olsun yaaa (Çok şey istedim farkındayım)

hee bekle sen usturuplu giyinenmiş giyinen bulursan dua et

İnanamayacaksın ama ben otele rezervasyon yaptırırken o dönemki turistleri sordum.Çok turist oluyor mu, en çok hangi ülkeden turist oluyor.Neyle karşılacağımı bilmem lazım ama değil mi

hahahah ne oldu cevapları... ay bana şimdi oteli arattıracaksın wallaha

lemlemmmmm ne diyosun yaaa ((

hera ben otel fotolarındaki kızlara baktımda fenalar yanihepsinin bacağı boyum kadar aynen bende kavga ederim :18::18:

öff onlar bir de sırnaşık tipler oluyor... bana tatili haram etmesinler... wallaha alır valizleri geri dönerim...

evet genç ve güzel hatunlar görmek istemiyorsanız kaplıca en iyisi

wuuu neler aldın , yaa bende bikaç bişey daha mı alsam acaba yaaa, bide jartiyer takımı alacam ama ona bakmaya bile zaman bulamadım yaaaa, kırmızı veyaa beyaz istiorum veyaaa her iki renktendeeee...

ay bu yasıma kadar ayıcıklı cicekli dallı gecelikler giydim şimdi böle delikli delikli örümcek ağı gibi o geceliklerden bile aldım asla giyemem ama aldım yinede kocam derse giyerim artık o zaten beni öyle bir kıyafetin içinde görürse gülmekten birşeyde yapamaz eminim evde nereye saklayacağımı sasırdım onları zaten

yaa bende geceliklerimi falan çekmeceme dizdim koydum, sonradan aklıma geldi, beyaz eşyacı, vs gldiğinde hep babamı göndermiştim eve, akşama kadar o bekledi, evde tv yok bişey yok acaba can sıkıntısından etrafı karıştırmışdır diye, çünkü gardırobun içine örtüleri babamla beraber dikmiştik, nasıl olmuş acaba diye bakmış olabilir... gerçi çekmeceyi açsa hemen geri kapatır ama ilk açtığında gördüğü resim bile yeter, hep dantelli fırfırlı şeyler.. bunu düşününce bile çok utandım, onları ordan geri kaldıracam yaaa.. annem falan gitse o kesin inceler

Son düzenleme:
benim bütün geceliklerimi iç çamaşırlarımı annem gördü en başta utanıyodum ama şimdi utanmıyorum nolucakki aman.bende dün ütü yapmaya geçtim evimize grip olduğum için oruç deilim nişanlım oruçlu. Ew sıcaktı. leoparlı askılı dizlerde bi ew elbisesi almıştım onu giydim ütü yaparken. Nişanlımın gözleri parladı =) oruçluyum giyme böyle şeyler diyo. Ya dedim daha bu neki gayet masum bi elbise hem dini nikahlı kocamsın bişey olmaz=) gözlerini alamadı çocuuum

bunlar fragman asıl film evlendikten sonra deseydin siz dini nikahı yaptırdınızmı biz resmiden sonra yaptırıcaz yada kına gecesinden sonra ne olur ne olmaz

zaten çekmeceye yerleştirdiklerimi gösterdim. Bak dedim bunlar hiç masum değil Biz ramazandan önce yaptırdık canım. kocacımm artık o benim bişi olmaz ya 6 sene sabretmiş 3 hafta daha sabrediwersin

zaten çekmeceye yerleştirdiklerimi gösterdim. Bak dedim bunlar hiç masum değil Biz ramazandan önce yaptırdık canım. kocacımm artık o benim bişi olmaz ya 6 sene sabretmiş 3 hafta daha sabrediwersin

yok ondan süphem yok zaten ben elime evlilik cüzdanı almadan kocam olduğuna inanamıycam sanırım bazen hala erkek arkadasım diyorum alışmam zaman alıcak sanırım

kızlaaaaaar bakın bakın ben dün bu sehpayı görmüştüm çok beğendim ama bu rengi yoktu, haftaya getirtiriz demişlerdi, nişanlıma gösterecektim birtürlü resmini bulamamıştım tlfnumunda şarjı bitmişti ordada çekememiştim, sizce nasıl, oturma odamız için düşünüyorum, hem laptop sehpası olur, hem dergi gazetelik güzel miiii?

anam kızlar ne güldüm yazdıklarınıza
ayol balayında kocişlerinizin sizden başksını gözü görür mü
rahat olun

Allahdan biz öyle bi yere gitmiyoz valla ben de çok kıskanırım aslında
hatta ben tv lerdekinden bile kıskanıyorum
o da bakmıyo zaten hiç
artık benden korkusundan mı yoksa günah olduğundan mı bilemem

Hem çok şık hemde çok kullanışlı.Bende c sehpa aldım ama benimkinin yanında gazete, dergi bölmesi yok.

ya kızlar sohbet ne güzel olmuş zaman yaklaştıkça artık işi gücü serdik muhabbete daldık. biz şimdi davetiyemizi sormaya gidiyoruz. öpüyorum sizi çok gırgır yapmayın oruç oruç

kızlar albüme koltuklarımı eklemeye çalıştım ama sadece bi foto eklendi nie bilmiyorum iş yerimde olduğum için fazla uğraşamıyorum sonra hepsini aldığımda eklerim koltuk için yorum bekliyorum

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…