- 11 Mart 2008
- 56.597
- 4.466
- 873
normal boya olsa biz yapıyoruz ama saten boya ve her yerde vida raf delikleri falan var kazınıp zımpara yapılıp alçı çekilip boyanması gerekiyormuş bütün ustalar aynı şeyi söylüyor 2-3 kişi gelip yapacaklarmış 4 gün falan sürermiş
harca harca para da bitmese keşke
harca harca para da bitmese keşke
Benim evim annemin üst katı.Ev yerleştirme badanası boyası tadilatıyla ilgilenmem daha kolay oldu.Bir kaç haftalık kıyafet hazırlayıp diğer elbiselerimide evime çıkarıp yerleştirdim.Bir tek çeyizim serilecek şimdi onuda önümüzdeki hafta sonu yapacağız
keşke günlük tutsaydık sonradan okurduk ne güzel olurdu
benim evim de 1 alt sokakta iş çıkışları uğrasam yine yaparım yetiştiririm ama bir an önce olsun diye heyecan yapıyorum işte merak ediyorum nasıl olacak
Sorma her şehit haberini aldığımda 10 yaşındaki erkek kardeşim gözümün önüne geliyor.İçim burkuluyor.Allahım aillerine sabır versin.
benim eşimde asker ve inanın her şehit haberi duyduğumda içimde birşeyler kopuyor... ona birşey olursa dayanamam buna..artık elim televizyona gitmiyor yine bir habermi duyacağım diye, telefonunu açmasa deliye dönüyorum birşey mi oldu diye..bu çok kötü bir duygu allahım onun yokluğunu bir an bile yaşatmasın..onu çok seviyorum...
kızlar size zaman cabuk geciyor sanırım bana hiç geçmiyor sayıyorum sayıyorum 30 gün var hep ......sanırım hiç gecmiyecek........ bende denize girmek bende güneşmek bende cilveleşmek istiyorum :95:
kızlar size zaman cabuk geciyor sanırım bana hiç geçmiyor sayıyorum sayıyorum 30 gün var hep ......sanırım hiç gecmiyecek........ bende denize girmek bende güneşmek bende cilveleşmek istiyorum :95:
özden şimdi aklıma ne geldi biz antalyada oteldeyken inşallah otelde çok fazla turist güzel kızlar olmaz yoksa ben kocamı odadan çıkarmam walla kavgayla geçer o balayı...
özden şimdi aklıma ne geldi biz antalyada oteldeyken inşallah otelde çok fazla turist güzel kızlar olmaz yoksa ben kocamı odadan çıkarmam walla kavgayla geçer o balayı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?