2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

Canım biz 1500 TL.
3 oda 1 salonu boyattık Bide U Hol 110 M2 ev.
Duşakabin taktırdık.
Küçük banyonun duvarını yaptırdık. biraz pahalı geldi bana da bide saten boya

Benim de bugün bi aksilik çıkmazsa storlarım takılacak, tüllerim de salı çarşamba gibi takılacak pazar günü bi terslik olmazsa mobilyalarım gelecek, ve gelinliğim gelmiş cumartesi günü almaya gidicez daha ayakkabı ve el çiçeğimi alıcam, damatlık alıcaz, ablama abiye bakıcaz, çoook iş var çoookk
salı günü mutfak dolaplarını içine kullan atlık örtülerden serdim, günlük yemek takımı tencere vs. yıkayıp kurulayıp yerleştirdim biraz biraz eve benzemeyen başladı artıkınnn

sinir oluyorum ya evimi yerleştirmek istiyorum artık ama daha boyası bile yapılmadı ilk defa temizlik yapmak için bu kadar hevesliyim hiç aklıma gelmzdi valla temizlik yapmak için acele edeceğim

Benim evim annemin üst katı.Ev yerleştirme badanası boyası tadilatıyla ilgilenmem daha kolay oldu.Bir kaç haftalık kıyafet hazırlayıp diğer elbiselerimide evime çıkarıp yerleştirdim.Bir tek çeyizim serilecek şimdi onuda önümüzdeki hafta sonu yapacağız

benim evim de 1 alt sokakta iş çıkışları uğrasam yine yaparım yetiştiririm ama bir an önce olsun diye heyecan yapıyorum işte merak ediyorum nasıl olacak

benim evim de 1 alt sokakta iş çıkışları uğrasam yine yaparım yetiştiririm ama bir an önce olsun diye heyecan yapıyorum işte merak ediyorum nasıl olacak

Dün tv ünitem geldi.Akşam eve uçarak gittim.Çok tatlı heyecanlar bunlar.Seni anlıyorum bir bakmışsın her şey bir anda olup bitmiş.Rüya gibi geçiyor zaman.Anlamıyorsun bile.

Sorma her şehit haberini aldığımda 10 yaşındaki erkek kardeşim gözümün önüne geliyor.İçim burkuluyor.Allahım aillerine sabır versin.

benim eşimde asker ve inanın her şehit haberi duyduğumda içimde birşeyler kopuyor... ona birşey olursa dayanamam buna..artık elim televizyona gitmiyor yine bir habermi duyacağım diye, telefonunu açmasa deliye dönüyorum birşey mi oldu diye..bu çok kötü bir duygu allahım onun yokluğunu bir an bile yaşatmasın..onu çok seviyorum...

Amin.Tüm asker ailelerine yaşatmasın rabbim o duyguyu.

bende keşke günlük tutsaymışım.. ama deftere değilde bilgisayara yazabilirdim.. acaba evlendikten sonra mı yazmaya başlasam.. 10 yıl sonra falan okuyunca güzel olabilir... "sevgili günlük bugün fasulye pişireyim demiştim ama yakmışım, meğer düdüklüde 1 saat pişmesine gerek yokmuş, öğrenmiş oldum.... gibi..."

kızlar sizler çiçek severmisiniz? yani saksıda salon çiçekleri? ben bayılırım, geçen sene odamın balkonunu botanik bahçesine çevirmiştim.. çeri domatesler biberler falan ekmiştim çok güzel olmuştu, bu yıl ekmedim hiçbişey, bakımı zor oluyor, evlilik hazırlıklarında olmaz diye düşündüm.. geçenlerde bir tane salonuma bir tane küçük odama çiçek aldım.. salondaki ağaç gibi olanlardan, eve birgün uğramasam diğer gün mutlaka uğruyorum susuz kalacaklar diye korkuyorum. ama benim nişanlım bitki böcek çiçek sevmiyor yaaa mesela mutfağımızda fransız balkonlardan var, bir tane sandalye oda yan şekilde zor sığıyor ki zaten orası çıkıp oturulsun diye yapılmış biryer değil, takmış ben iş yaparken orda oturacakmış serin serin.. ben orayı çiçeklerle dolduracağım diyorum yaa olmaz diyor, gıcık ediyor beni.. anlaşamadık birtürlü... gerçi ben şimdiden uzun saksılarımı koydum oraya, zamanım olsa içine çiçeklerde alacam ama az zaman kaldı uğraşamıyorum..

kızlar size zaman cabuk geciyor sanırım bana hiç geçmiyor sayıyorum sayıyorum 30 gün var hep ......sanırım hiç gecmiyecek........ bende denize girmek bende güneşmek bende cilveleşmek istiyorum :95:

kızlar size zaman cabuk geciyor sanırım bana hiç geçmiyor sayıyorum sayıyorum 30 gün var hep ......sanırım hiç gecmiyecek........ bende denize girmek bende güneşmek bende cilveleşmek istiyorum :95:

ne güzel işte 30 gününüz var, işlerinizi bitirin, herşeyini hallet sonra rahaaat rahat düğününü bekle.. yaa ben zaman yaklaştıkça panik oldum... 12 gün kalmışşş.. Allahım napacam ben

özden şimdi aklıma ne geldi biz antalyada oteldeyken inşallah otelde çok fazla turist güzel kızlar olmaz yoksa ben kocamı odadan çıkarmam walla kavgayla geçer o balayı...

Son 14 günüm.Banada çabuk geçiyor.Vallahi ben sabırsızlıkla balayı tatilini bekliyorum.Neredeyse 1 yıl oldu tatile gitmeyeli

özden şimdi aklıma ne geldi biz antalyada oteldeyken inşallah otelde çok fazla turist güzel kızlar olmaz yoksa ben kocamı odadan çıkarmam walla kavgayla geçer o balayı...

Umarım olmazlar, olanlar da üsturuplu güneşlenen ve giyinen tipler olsun yaaa (Çok şey istedim farkındayım)

İnanamayacaksın ama ben otele rezervasyon yaptırırken o dönemki turistleri sordum.Çok turist oluyor mu, en çok hangi ülkeden turist oluyor.Neyle karşılacağımı bilmem lazım ama değil mi

hahhaaaa bak işte o konuda yanılıyorsun, otelde çirkin çirkin kızlar olmasını bekleme, ruslar almanlar oluyor burdaki otellerde hep.. moralini bozmak gibi olmasın ama, valla kızlarda bi bacaklar var bizim boyumuz kadar, bebek gibi yüzleri, renkli gözler, pürüzsüz sütun gibi vucütlar, ben bile otellerde kızlardan gözümü alamıyorum heheheeeee

hera ben otel fotolarındaki kızlara baktımda fenalar yanihepsinin bacağı boyum kadar aynen bende kavga ederim :18::18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…