Sağol lemancım. GErçekten hem işinde iyi hem karakter olarak iyi bi fotoğrafçıya denk geldim çok şükür. Telefonda filan arkadaş gibi konuşuyoruz :) düğün belgeseli 5 te kuaför hazırlıklarım vardı izledinmi onu da?
Günaydın arkadaşlar, yaw hava çok soğuk ben balayından antalyadan gelince istanbul daha da soğuk, kışı hiçç sevmem, yaz gelse çabucak..
Kızlar az vaktim var size bi link verip gidicem hemen. Fotoğrafçımız bizim için videoda çekmişti. Akşam yayınlamış videoyu. TEK KELİMEYLE SÜPER. İyiki bu fotoğrafçıyı tutmuşum.
düğün belgeseli 6 - YouTube
Burdan düğün belgeseli 5 - 6 - 7 bize ait. İzlerseniz sewinirim :)
merhaba hanımlar,
bi kaç gündür giremiyordum yine de bi kaç gün daha giremiycem sanırım... evime geldim bi kaç saatliğine... Salı günü anneannemi kaybettik. çok kötüyüm. Ölümü ilk kez bu kadar yakınımda yaşıyorum.... canımdı o benim... şimdi kalbimin bir köşesi bomboş sanki... bu acu hiç geçemeyecekmiş gibi... sizlerin de canını sıkmak istemezdim ama anneme moral vericem diye de hiç bişey belli edemiyorum şimdi evime kaçtım biraz burda ağlayıp geri gidicem annemlerin yanına... kendinize dikkat edin. hiç birşey için üzülmeyin herşey boş bu hayatta...
Günaydın Hanımlar,
Elifçim süper ya ne kadar hoş bi anı, keşke keşke bizimde olsaydı ama bizim gıcık fotocu dış çekimleri cd de bile vermiyo(
Haftasonu bende acayip yoruldum dersin ki hafta sonu daha yoğun çalışıyorum ya ben hafta içi bu kadar yorulmuyorum, hafta içine daha fazla iş pay etmem gerekecek,
cumartesi 11 de kalktım eşimin o gün çalışması gerekiyodu işe gitti, bende kalkar kalkmza annemi aradım anneee gel sarma yapalım dedim, ben temizlik yaparken annecim hem lahana hem yaprak sarması yaptı sağolsun hem bol bol sohbet ettik hem işlerimizi yaptık, akşamınada ablamla babamı çağırdık hem yalnız kalmadım hem ertesi gün için misafir hazırlığım dan tattırmış oldum.
pazar günü de aşkımla tekrar temizlik yaptık ben süpürdüm o vileda yaptı ütü bile yaptım benim aşkım ya, o kadar özenli iş yapıyoki maşallah, canım benim 1 gün izni vardı ondada benden fazla iş yaptı, yüzümün akıyla da misafirlerimi ağırladım,
antalyada haala kısa kollularla duruyoruz, burayada kış gelemedi bi türlü :44: kızlar dün intden elektirikli ısıtıcı aldık.. gittigidiyordan.. biraz araştırdık güzel bişeye benziyor, daha önce kullananınız veya göreniniz var mı? "fon ısıtıcı gitti gidiyor" yazın gıgıla çıkıyor..
oh canım hadi gözün aydın. Neler yapmıştın misafirlerine ? Bende de c.tesi arkadaşımla eşi vardı gece2ye kadar oturduk,film filan izledik. karnıyarık böreği ve kakaolu kek yaptım.
günaydınlarrr
bu akşam misafirim var çaya gelecekler dün elifin kurabiyesini yaptım süper oldu yarısını yedik eşimle şimdi yetecekmi diye tutuştumbörek, kek ve çörek otlu tuzlu kurabiye yapıcam bi de patates salatası yaparım yeter dimi?
ya kara kış geldi donuyorummm öksürmeye başladım
slm kızlar yogundu yeni girebildim...dün yoruldum.. misafirlerimiz geç gelecekti sabah mercimek köftesi haşhaşlı revani ve milföyden börek yaptım sonra temizlik falan yordu evde de s kurabiye mantar kurabiye bide küçük kurabiyem vardı onları da koydum misafirim pasta almış ama tabakta yer kalmamıştı istemediler tatlının üstüne krem şanti sürmüştüm bayıldılar köftem de tatlım da bitt:)
ya bişey soracam size. taze fasülyeyi dondurucuya nasıl atıyoruz iki farklı yöntem var acaba hangisi daha iyidir bilgisi olan var mı? haşlayıp mı atıyosunuz yoksa domatesle kavurupmu?
ben ayıkladım yıkadım, kaynamış suya attım, biraz rengi değişene kadar durdu sonra çıkardım, buzdolabı poşetlerine koyup kaldırdım.. ben kilosunu 1tlden almıştım hemde çok güzeldi, bu hafta 5tl ye çıkmış fasulye...
ben iki buçuktan aldım. turşu kurcaktım kaynanam ben yaparım dedi sevindirik oldumpeki haşlarken bütünmüydü yoksa kırdın mı fasülyeleri canım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?