2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

evet canım izledim.. çok güzel olmuş gerçekten, siz hikaye çekimmi anlaşmıştınız? bizimki hikaye değildi, ama 900e yakın para verdik, ama adam yinede dış çekimlerimizi vermiyor.. bide geçen gün fotocuya uğradık albümümüzün tasarımını yapmış kristal albüm için izmire göndermiş, bize az poz seçin fotolar büyük olsun sayfalarda, sıkıştırmayalım demişti, 30 poz bile olabiliyorken biz 26 tane seçmiştik (o 25 ideal demişti) albüme bilgisayarda baktıkki adam aynı pozların bir siyah beyazını bir renklisini koymuş.. yine sayfalarda foto çok olmuş ama aynı pozlar, neden böyle yaptınız dedim, sayfaları doldurmak için dedi, madem dolduracaktın başka pozlar koysaydın aynı pozların sürekli siyah beyazınıda koymanın ne anlamı var.. ama adam yok böyle olur falan dedi, dişlerimi sıktım bişi demedim, köprüyü geçene kadar bişey demiyorum.. o albümümüz geldikten sonra konuşacam ben o adamla...

Canım biz aslında hikaye anlaşmamıştık. Fotoğrafçımızla yüzyüze anca düğünden 1 gün önce görüştük. O zamn dedi ben erkenden kuaföre gelirim diye sağolsun. Aslında sadece 2 saat çekim diye anlaşmıştık. 650 tl verdim. Kuaföre geldi erkenden,heralde 5e kadar çekim yaptık. 40 foto seçicez. bi büyük iki küçük albüm,1 büyük fotoğraf vericek. Bütün fotoğraflarımızıda cd olarak verdi.Bide böyle güzel videolar hazırladı. Biz sadece kuafördeki en sonra yürüyoruz ya o videoyu birde fesli video varya onu çekti biliyoruz,diğerlerini hep fotoğraflara poz verirken çaktırmadan video çekmiş.

Günaydın arkadaşlar, yaw hava çok soğuk ben balayından antalyadan gelince istanbul daha da soğuk, kışı hiçç sevmem, yaz gelse çabucak..

Günaydın arkadaşlar, yaw hava çok soğuk ben balayından antalyadan gelince istanbul daha da soğuk, kışı hiçç sevmem, yaz gelse çabucak..

antalyada haala kısa kollularla duruyoruz, burayada kış gelemedi bi türlü :44: kızlar dün intden elektirikli ısıtıcı aldık.. gittigidiyordan.. biraz araştırdık güzel bişeye benziyor, daha önce kullananınız veya göreniniz var mı? "fon ısıtıcı gitti gidiyor" yazın gıgıla çıkıyor..

Ya leman ne şanslısınız. Bizde donuyoruz valla ya. İşyerinde kaloriferleri yakmamışlar. Klimada bozuldu heralde soğuk üflüyo sıcak olmuyo. Bide odamız güneş görmüyo. Amann dondum ayakta ince çorap var.Bide hareketsiz oturunca ayy hasta olcam valla.

Günaydın Hanımlar,
Elifçim süper ya ne kadar hoş bi anı, keşke keşke bizimde olsaydı ama bizim gıcık fotocu dış çekimleri cd de bile vermiyo(
Haftasonu bende acayip yoruldum dersin ki hafta sonu daha yoğun çalışıyorum ya ben hafta içi bu kadar yorulmuyorum, hafta içine daha fazla iş pay etmem gerekecek,
cumartesi 11 de kalktım eşimin o gün çalışması gerekiyodu işe gitti, bende kalkar kalkmza annemi aradım anneee gel sarma yapalım dedim, ben temizlik yaparken annecim hem lahana hem yaprak sarması yaptı sağolsun hem bol bol sohbet ettik hem işlerimizi yaptık, akşamınada ablamla babamı çağırdık hem yalnız kalmadım hem ertesi gün için misafir hazırlığım dan tattırmış oldum.
pazar günü de aşkımla tekrar temizlik yaptık ben süpürdüm o vileda yaptı ütü bile yaptım benim aşkım ya, o kadar özenli iş yapıyoki maşallah, canım benim 1 gün izni vardı ondada benden fazla iş yaptı, yüzümün akıyla da misafirlerimi ağırladım,

Başın sağaolsun canım..

oh canım hadi gözün aydın. Neler yapmıştın misafirlerine ? Bende de c.tesi arkadaşımla eşi vardı gece2ye kadar oturduk,film filan izledik. karnıyarık böreği ve kakaolu kek yaptım.

ne güzel,kalın hırkaylayım ben, bide şala sarındım.. yoksa hastamı olucam, lahana bebek gibi dolaşmak istemiyorum(

oh canım hadi gözün aydın. Neler yapmıştın misafirlerine ? Bende de c.tesi arkadaşımla eşi vardı gece2ye kadar oturduk,film filan izledik. karnıyarık böreği ve kakaolu kek yaptım.

yaprak sarma, lahana sarma, haşhaşlı revani, elmalı kurabiye, sigara böreği misafirlerim de pasta almışlar gelirken, tabaklarım dolu doluydu,

günaydınlarrr
bu akşam misafirim var çaya gelecekler dün elifin kurabiyesini yaptım süper oldu yarısını yedik eşimle şimdi yetecekmi diye tutuştum börek, kek ve çörek otlu tuzlu kurabiye yapıcam bi de patates salatası yaparım yeter dimi?
ya kara kış geldi donuyorummm öksürmeye başladım

yeter canım daha ne olsun, ay canım bi patates salatası çekti ki sorma akşam üşenmezsem yapayım bari

slm kızlar yogundu yeni girebildim...dün yoruldum.. misafirlerimiz geç gelecekti sabah mercimek köftesi haşhaşlı revani ve milföyden börek yaptım sonra temizlik falan yordu evde de s kurabiye mantar kurabiye bide küçük kurabiyem vardı onları da koydum misafirim pasta almış ama tabakta yer kalmamıştı istemediler tatlının üstüne krem şanti sürmüştüm bayıldılar köftem de tatlım da bitt:)

ya bişey soracam size. taze fasülyeyi dondurucuya nasıl atıyoruz iki farklı yöntem var acaba hangisi daha iyidir bilgisi olan var mı? haşlayıp mı atıyosunuz yoksa domatesle kavurupmu?

Haşhaşlı tatlınmı bitti güzelim, benim ki de çok beğenildi, tarif istediler:) kremşantiyide az süt ile yaptım bi de şekilli olarak süsledim, hem göze hemde damağa hitap etti, bu akşamda bari kardeşlerimi eşimin ağbisini falan çağırıcam da yensin bitsin, yoksa hepsini ben yerimm

ya bişey soracam size. taze fasülyeyi dondurucuya nasıl atıyoruz iki farklı yöntem var acaba hangisi daha iyidir bilgisi olan var mı? haşlayıp mı atıyosunuz yoksa domatesle kavurupmu?

ben ayıkladım yıkadım, kaynamış suya attım, biraz rengi değişene kadar durdu sonra çıkardım, buzdolabı poşetlerine koyup kaldırdım.. ben kilosunu 1tlden almıştım hemde çok güzeldi, bu hafta 5tl ye çıkmış fasulye...

ben iki buçuktan aldım. turşu kurcaktım kaynanam ben yaparım dedi sevindirik oldum peki haşlarken bütünmüydü yoksa kırdın mı fasülyeleri canım?

kızlar size birde börek tarifi vereyimmi. aMA BU börek tazeyken çok güzel oluyo. Fırından çıktıktan sonra 2 saat içinde yenmesi gerek yoksa çıtırlığı gidiyo. Patates haşlayıp karabiber naneyle filan iç harcını yapıyoruz. Hazır yufkaları üçgen şeklinde 5 parçaya kesiyoruz. geniş kısımlara harcı koyuyoruz. Sigara böreğinden daha çok harç koyuyoruz ve daha kalın sarıyoruz. yaptığımız her böreği su dolu kaba sokup çıkarıp çok az suyunu sıkıyoruz (fazla bastırmadan) yağlanmış tepsiye diziyoruz. Hepsini böyle yaptıktan sonra böreklerin ortasını karnıyarık çizik atıyoruz. Sonra üstlerinekaşıkla çiçek yağı döküyoruz. çizik attığımız yerleri hafif açtırıyoruz ama içinden patatesler gözüküyo. Çok hoş çıtır çıtır bi börek oluyo. 175 derecede kızarana kadar pişirin. Bi deneyin bakalım beğenicekmisiniz. ben c.tesi günü yaptım misafirlerime. Bol bol yediler. pazar sabaha bitti börekler :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…