2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

Günaydın arkadaşlar;
bugün bizimde birinci ayımız doluyor artık nasıl geçti nasıl oldu bitti hala anlayabilmiş değilim.ama güzel çok şükür rabbim bu güzel günleri hepimize yaşattı.biz özel bişi yapamıcaz kocacımla çünkü busabah sehayate gitti ve ayrıyız 3gün artık gelince kutlarız hoş benmki öyle romantik değildir en sevmediğim özelliği de bu zaten nasıl romantik biri yapabilirim bilemiyorum varsa yöntemleriniz paylaşın arkiidişler benle de
pazar günü bende ilk misafirlerimi ağırladım.annemler kayın validemler eltim ve çocukları geldi ilkkez tek başıma yemek hazırlayıp sofra kurup misafir ağırladım.
ama zor oldu vallahi sabahın 9unda kalktım sildim süpürdüm toz aldım banyoları yıkadım.hem yemek hem temizlik zor oluyomuş bunu anladım.
işler bittikten sonra tatlımı ve yemeklerimi yaptım.menümü de söyleyim sizlere;tarhana çorbası,fırında tavuklu patates,pilav,salata,ıspanaklı börek ve tatlı olarak da damla sakızlı kadayıflı muhallebi yaptım.herkes beğendi uğraştığıma da değdi çok şükür beğenmelerine çok sevindm.
onlar gittikten sonra da kalktım tekrardan bi süpürge tuttum çünkü çerez yerken çok dökülmüştü heryere üşenmedim heryeri süpürdüm.arkasından makine de yakanmış bulaşıkları yerleştirdim yerine sonra da arkadan çıkan bulaşıkları makineye koydum tekrar.makineye attığım çamaşırları astım saat 1e geliyodu yattığımızda ve yorgunluktan hemen uyuvermişim yatar yatmaz.
sabahında 7sinde kalktım güç bela keşke çalışmasammı diye düşünüyom valla bazen ölüm gibi geliyo sabahın köründe o yorgunşuğun üstüne sıcacık yatağından kalkmak

chitlenbik gerçekten çok yorucu ev hanımlığı ya. Erkeklere o kadar çok özeniyorumki. oh bi işe git gel. Arada karıcım yapılcak bişi var mı de. iki bardak iki tabak getir götür mutfağa,2 tencere karıştır başka hiç bişey yok. yemek bulaşık çamaşır ütü bütün ewin temizliği düzeni anamm ne çok iş. Hiç bitmiyo hiç. Bütün yük kadınlarda valla. Zaten şu akşam ne yemek yapsam sorusu insanın beynini kemiriyo.

Aynen ya ben bukadar işe de alışkın değilim çalıştığım için annem bişi yaptırmazdı bana şimdi hem çalış hem gel evde çalış çok zor zaman nasıl geçiyo anlamıyorum aklımda bi sürü şey var yapılcak diye yarısını yapabiliyorum ancak.eşim yardımcı olmaya çalışıyo alıyo süpürge falan yapıyo ama bakıyorum ki hiç süpürülmemiş gibi duruyo herşey benimde içime sinmiyo öyle alıyom tekrar yapıyom napiim ama duramamki öyle

günaydın herkese..
sabah eşimi yolculadım hiç halim yoktu kahvaltı felan hazırlayamadım bile kendine tost yapmış öylece çıktı. dün misafir vardı çok yoruldum çokda geç gittiler nasıl uyuduğumu hatırlamıyorum şuandada feci hastayım. tüm vücudum ağrıyo, gözlerim yanıyo, öksürüyorum, üşüdüğümü söylememe bile gerek yok. 5 kat giydim. kendime limonlu çay yaparken öyle moralim bozulduki.... evde yapayalnız annem olsaydı ah dedim ağladım.. üzerine annem aradı içine doğmuş gibi benim tabi ses kötü hastayım dedim annem telaşlandı yalnızsında napacaksın diye dertlendi ikimiz telefonda ağladık... çok özleyip çok ağladım ama onlara hiç belli etmemiştim şimdiye kadar..öyle kötüyüm ki hastalığım bi kenara anneden uzak olmak çok koydu bana şuanda. ne kadar şanslısınız...

baban süpermiş cnm:) benim babam ne derdi acaba :) ablamlar evliyken dışarda el ele geliyolarmış babamla karşılaşmış hemen bırakmışlar babam evde anlatıp gülmüştü:)

ben pek özenmiyorum cnm ya sonuçta ben işten çıkarım diyorum bebek olur yada ilerde ne biliyim düşünebiliyorum ama kocalarımız öyle olmuycak o bırakırım diyemiyo çalışmak zorunda ....

cnm benim kıyamam ya...allah sabrını versin tez zamanda kavuştursun inşallah sizi.. yanına gelme ihtimali yok mu annenlerin en azından bi kaç gün özlem giderirdin....ailenin yeri çok farklı oluyo...ben bile geçen görünce ağlamaya başladım yanımda olmalarına rağmen ...çok zor

Günaydın, perşembe günü doğum günüm, bakalım benimki ne süpriz yapacak

benimkide 14 kasımda ne yapacak merak ediyorum:)ben eşiminkinde mumlar ve balonlarla süslemiştim salonumuzu .. pasta falan almıştım hediyeler almıştım o ne yapıcak acaba:)

selam güzelleeeerrrr

ay kızlar ben düzelmeye başladım libidom kendine geliyo yavaş yavaş
maşallah deyin
yakında eve net geliyo
dönüşüme az kaldı yane

annem hemen gelelim dedi zatende bayarama biz gidicez yok bi daha gerek yok yorulacaksınız yollarda felan dedim... bayrama gidicezde dönüşte onlarsız nasıl dönecem hiç bilmiyorum dönmek istemeyebilirim diye korkuyorum:18:

selam güzelleeeerrrr

maşallah deyin
yakında eve net geliyo
dönüşüme az kaldı yane

Selam canım,
afferim sana libidonuna da maşallah diyelim,
kasmazsan kendini herbişey yoluna girer,
gel valla ya şu topiğin haline bak bom boş

bebişim geçmiş olsun
Rabbim şifanı versin inş
ben şuan annemdeyim, evime gidesim yok
ve her geldiğimde aynı şeyi hissediyorum hala alışamadım onlardan ayrılmaya

Selam canım,
afferim sana libidonuna da maşallah diyelim,
kasmazsan kendini herbişey yoluna girer,
gel valla ya şu topiğin haline bak bom boş

henüz ileri gidemedik ama o da olacak inanıyorum
en azından odunluğum gidiyor yavaş yavaş çok şükür

ahsoş tatlım sevindim libidonun yükselişine hadi bakalım geriside gelir inşallah..
saol canım gittim ilaç aldım içtim bakalım umarım geçer.. bizimkilerin buraya taşınmalarını o kadar çok istiyorum kii
çıkıyımda biraz uyuyım öptüm herkesii

çok geçmiş olsun...

benimkide 14 kasımda ne yapacak merak ediyorum:)ben eşiminkinde mumlar ve balonlarla süslemiştim salonumuzu .. pasta falan almıştım hediyeler almıştım o ne yapıcak acaba:)

büyük ihtimalle yarın gece 12;00 de süpriz yapar

selam güzelleeeerrrr

maşallah deyin
yakında eve net geliyo
dönüşüme az kaldı yane

maşallah güzel haberlerini bekliyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…