- 7 Eylül 2011
- 2.116
- 50
- 158
Dimi bir çekinme söz konusu nedense ne olucaksa bendede var aynı durum,geçen akşam gitmiştik annemlere sevgili kocacım babamın yanında aşkım hadi kalkalım dediben şok,babamda şimdi aşkım sonra tavşanım sonrada kadın olur dedi biz koptuk tabi
chitlenbik gerçekten çok yorucu ev hanımlığı ya. Erkeklere o kadar çok özeniyorumki. oh bi işe git gel. Arada karıcım yapılcak bişi var mı de. iki bardak iki tabak getir götür mutfağa,2 tencere karıştır başka hiç bişey yok. yemek bulaşık çamaşır ütü bütün ewin temizliği düzeni anamm ne çok iş. Hiç bitmiyo hiç. Bütün yük kadınlarda valla. Zaten şu akşam ne yemek yapsam sorusu insanın beynini kemiriyo.
günaydın herkese..
sabah eşimi yolculadım hiç halim yoktu kahvaltı felan hazırlayamadım bile kendine tost yapmış öylece çıktı. dün misafir vardı çok yoruldum çokda geç gittiler nasıl uyuduğumu hatırlamıyorum şuandada feci hastayım. tüm vücudum ağrıyo, gözlerim yanıyo, öksürüyorum, üşüdüğümü söylememe bile gerek yok. 5 kat giydim. kendime limonlu çay yaparken öyle moralim bozulduki.... evde yapayalnız annem olsaydı ah dedim ağladım.. üzerine annem aradı içine doğmuş gibi benim tabi ses kötü hastayım dedim annem telaşlandı yalnızsında napacaksın diye dertlendi ikimiz telefonda ağladık... çok özleyip çok ağladım ama onlara hiç belli etmemiştim şimdiye kadar..öyle kötüyüm ki hastalığım bi kenara anneden uzak olmak çok koydu bana şuanda. ne kadar şanslısınız...
Günaydın, perşembe günü doğum günüm, bakalım benimki ne süpriz yapacak
cnm benim kıyamam ya...allah sabrını versin tez zamanda kavuştursun inşallah sizi.. yanına gelme ihtimali yok mu annenlerin en azından bi kaç gün özlem giderirdin....ailenin yeri çok farklı oluyo...ben bile geçen görünce ağlamaya başladım yanımda olmalarına rağmen ...çok zor
benimkide 14 kasımda ne yapacak merak ediyorum:)ben eşiminkinde mumlar ve balonlarla süslemiştim salonumuzu .. pasta falan almıştım hediyeler almıştım o ne yapıcak acaba:)
selam güzelleeeerrrr
ay kızlar ben düzelmeye başladım libidom kendine geliyo yavaş yavaş
maşallah deyin
yakında eve net geliyo
dönüşüme az kaldı yane
selam güzelleeeerrrr
maşallah deyin
yakında eve net geliyo
dönüşüme az kaldı yane
annem hemen gelelim dedi zatende bayarama biz gidicez yok bi daha gerek yok yorulacaksınız yollarda felan dedim... bayrama gidicezde dönüşte onlarsız nasıl dönecem hiç bilmiyorum dönmek istemeyebilirim diye korkuyorum:18:
Selam canım,
afferim sana libidonuna da maşallah diyelim,
kasmazsan kendini herbişey yoluna girer,
gel valla ya şu topiğin haline bak bom boş
haydi bakalım maşallah sana
anaamm speedtoooşş
naber kız cadı
ay herkesi çok özledim ya
çok geçmiş olsun...günaydın herkese..
sabah eşimi yolculadım hiç halim yoktu kahvaltı felan hazırlayamadım bile kendine tost yapmış öylece çıktı. dün misafir vardı çok yoruldum çokda geç gittiler nasıl uyuduğumu hatırlamıyorum şuandada feci hastayım. tüm vücudum ağrıyo, gözlerim yanıyo, öksürüyorum, üşüdüğümü söylememe bile gerek yok. 5 kat giydim. kendime limonlu çay yaparken öyle moralim bozulduki.... evde yapayalnız annem olsaydı ah dedim ağladım.. üzerine annem aradı içine doğmuş gibi benim tabi ses kötü hastayım dedim annem telaşlandı yalnızsında napacaksın diye dertlendi ikimiz telefonda ağladık... çok özleyip çok ağladım ama onlara hiç belli etmemiştim şimdiye kadar..öyle kötüyüm ki hastalığım bi kenara anneden uzak olmak çok koydu bana şuanda. ne kadar şanslısınız...
benimkide 14 kasımda ne yapacak merak ediyorum:)ben eşiminkinde mumlar ve balonlarla süslemiştim salonumuzu .. pasta falan almıştım hediyeler almıştım o ne yapıcak acaba:)
selam güzelleeeerrrr
maşallah deyin
yakında eve net geliyo
dönüşüme az kaldı yane
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?