Haşhaşlı tatlınmı bitti güzelim, benim ki de çok beğenildi, tarif istediler:) kremşantiyide az süt ile yaptım bi de şekilli olarak süsledim, hem göze hemde damağa hitap etti, bu akşamda bari kardeşlerimi eşimin ağbisini falan çağırıcam da yensin bitsin, yoksa hepsini ben yerimm
evet cnm çok sevdiler tabi bende hemen şimardım:) ama üstünü süsleyemedim meğer benim süsleme aletimde yokmuş adı aklıma gelmedi...ay ıvır zıvır dediğim 1 2 liralık şeylerim eksik çıkıyo....bizdede yaş pasta var dün gelen.. eşim pasta yemiyo bende yemek istemiyorum zaten kilo aldım akşam bi yere gitsekte giderken götürsem :)
Günaydın eylül hatunları,
bu ne sessizlik hadi benim evde net yok sadece iş yerinden giriyorum, tabi yemek ti bulaşıktı vakit kalmıyo nete anlaşıldı,
Güzel bi gün diliyorum herkese
Günaydın bayanlar. Dün gece annemlerde kaldık.Sobayı kurmuşlar,sıcacık ewi bırakmak gelmedi içimizden. Kocacım hadi bu gece burda kalalım dedi. Annemleri de sevindirdi kuzum.Ama babamın ewdeyken eşimle yatmak çok ayıbıma gitti,çok utandım yaa.
Günaydın oh ne güzel mis gibi sıcacık soba bırakılırmıne güzel kalmışsınız annenizde evet baba evdeyken kocanla beraber uyumak tuhaf olur sanırım,bizim 15 dakika mesafede olduğundan kalmıyoruz toplasan daha üç kez gidebildik vakit bulamıyoruz iş ve ev arasında
Günaydın bayanlar. Dün gece annemlerde kaldık.Sobayı kurmuşlar,sıcacık ewi bırakmak gelmedi içimizden. Kocacım hadi bu gece burda kalalım dedi. Annemleri de sevindirdi kuzum.Ama babamın ewdeyken eşimle yatmak çok ayıbıma gitti,çok utandım yaa.
Bizimde 15 dk. Haftada 2 kere gidiyoruz biz. Güzel oldu kalmak ya eski günleri yad ettik, nişanlıyken bizde kaldığında ben çaktırmadan kaçar giderdim yanına sabahları,gece herkes uyurken filanŞimdi herşey serbest ya tuhafımıza gitti.
anneden kardeşten çekinilmiyoda niyeyse baba evde olunca zor oluyo ben birlikte otururken bile çekiniyorum babamın yanında nedense..
Dimi bir çekinme söz konusu nedense ne olucaksa bendede var aynı durum,geçen akşam gitmiştik annemlere sevgili kocacım babamın yanında aşkım hadi kalkalım dediben şok,babamda şimdi aşkım sonra tavşanım sonrada kadın olur dedi biz koptuk tabi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?