2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

selam hanımlar,

bugün işe döndüm ama aklım hep evde annemde teyzelerimde... bir an önce akşam olsun istiyorum... baş sağlığı dilekleriniz için de sağolun...
şimdi başka bi sıkıntım daaha var regl olmadım... umuyorum sıkıntıdan strestendir... 8 gün geçti... eşim korunuyor halbuki... istemiyorum Allah korusun da diyemiyorum Rabbim hayırlısı ne ise onu versin ama daha çok erken ((((

Heracım bence strestendir canım vede ewlilikten sonraki ilk adet olduğu için hormon dengesi bozuldu tabi ondanda olabilir. Ama eğer bebiş varsada Rabbimden gelene razı olucaz artık. Sağlıklı sıhhatli çocuklar nasip olsun hepimize.

vay anasını antalyaya daha kış gelmedi demiştim sabah hava günlük güneşlikti şu an fırtınalı yağmur var..

son gelinimiz aydasuyu da 3 gün sonra evlendirdikten sonra topiğimizde bekar kimse kalmıyor :)) biraz önce miracle girdi msnden konuştuk balayındalarmış, yanında eşi vardı galiba kk'yı açmadı...

evet cnm çok sevdiler tabi bende hemen şimardım:) ama üstünü süsleyemedim meğer benim süsleme aletimde yokmuş adı aklıma gelmedi...ay ıvır zıvır dediğim 1 2 liralık şeylerim eksik çıkıyo....bizdede yaş pasta var dün gelen.. eşim pasta yemiyo bende yemek istemiyorum zaten kilo aldım akşam bi yere gitsekte giderken götürsem :)

hastanınca sevinicemi hiç düşünmemiştim...şimdi göbek atasım geliyo kızlar ama bende çoçuk isteği başladı küçük çoçuk gördükçe bende istiyorum:)

ben yolunu yaptım kardeşlerimi çağırdım hatta burdan birlikte gidicez,
ayy şu bebiş işi şöyle 3,5 ay geçseydi bende düşünürdüm ama bizim askerlik sorunu var malesef, düşünemicem bi süre

Babacım aradı şimdi akşam yemeğe çağırdılar bugün yemek derdim yok gerçi 2 gündür yemek yapmıyorum.c.tesi eşim işten maça geçti direk maçtan snra misafirler geldi onlarla beraber kek börek yedi.Dün sünnete gitmiştik. orda yedik, akşam atıştırdık abur cubur filan. Bugnde anneciiğimdeyz. Ohh ne güzel

Günaydın eylül hatunları,
bu ne sessizlik hadi benim evde net yok sadece iş yerinden giriyorum, tabi yemek ti bulaşıktı vakit kalmıyo nete anlaşıldı,
Güzel bi gün diliyorum herkese

günaydın hanımlar..her yerim agrıyo ya uyumak istiyorum....kocacım bu hafat hep geç gelecek zaten eve mi geçsem yoksa annemlerde onu mu beklesem bilemiyorum...evede otobüsle gitmek zor geliyo yarım saat sürüyo git git kocacımla kısa yoldan gidiyoz ne güzel..

Günaydın bayanlar. Dün gece annemlerde kaldık.Sobayı kurmuşlar,sıcacık ewi bırakmak gelmedi içimizden. Kocacım hadi bu gece burda kalalım dedi. Annemleri de sevindirdi kuzum. Ama babamın ewdeyken eşimle yatmak çok ayıbıma gitti,çok utandım yaa.

Günaydın eylül hatunları,
bu ne sessizlik hadi benim evde net yok sadece iş yerinden giriyorum, tabi yemek ti bulaşıktı vakit kalmıyo nete anlaşıldı,
Güzel bi gün diliyorum herkese

Günaydın semerta çok sessizleşti topiğimiz,inan evde net olsa girmeye vaktin olmaz yemek yap masayı topla ee sonra işlerin varsa yapıyosun bir bakmışsın saat geç olmuş dinlenememişsin yatma vakti gelmiş evde bu aralar durumlar böyle herkeste,neyseki dün birinci ayımızı doldurduk evde yemeğim vardı ama kocacım birinci ayımızın şerefine dışarıda yemek yedirdi bana çok hoşuma gitti düşünmesi dün akşam yemek derdimiz olmadı eve gittik sonra kuzeni telefon açtı biz yarın akşam o tarafa gelicez sizede uğrarız pofff hafta içi misafiri sevmiyorum nedense tabi kendi ailelerimiz hariç,ama kuzeniyle çok fazla görüşmediğim için tanımıyorum şimdi gelirler kimbilir kaçta giderler ikrama bişeyler hazırlamam lazım

Günaydın oh ne güzel mis gibi sıcacık soba bırakılırmı ne güzel kalmışsınız annenizde evet baba evdeyken kocanla beraber uyumak tuhaf olur sanırım,bizim 15 dakika mesafede olduğundan kalmıyoruz toplasan daha üç kez gidebildik vakit bulamıyoruz iş ve ev arasında

Bizimde 15 dk. Haftada 2 kere gidiyoruz biz. Güzel oldu kalmak ya eski günleri yad ettik, nişanlıyken bizde kaldığında ben çaktırmadan kaçar giderdim yanına sabahları,gece herkes uyurken filan Şimdi herşey serbest ya tuhafımıza gitti.

anneden kardeşten çekinilmiyoda niyeyse baba evde olunca zor oluyo ben birlikte otururken bile çekiniyorum babamın yanında nedense..

Ben pek gitmiyorum eşim gidelim diyor sonra gideriz diyorum ben gittiğimde odamı görünce özlediğimden geri evime gelmek istemiyorum annemi babamı bırakıp, eşim hadi kalkalım diyince hah diyorum artık evlisin kalk evine tuhafıma gidiyor,evet ya nişanlıyken iyiydi dimi şimdi serbest kocan o senin tabiki yanında yatıcaksın ama ailenin evinde beraber uyumak çok garip bir duygu olsa gerek

anneden kardeşten çekinilmiyoda niyeyse baba evde olunca zor oluyo ben birlikte otururken bile çekiniyorum babamın yanında nedense..

Dimi bir çekinme söz konusu nedense ne olucaksa bendede var aynı durum,geçen akşam gitmiştik annemlere sevgili kocacım babamın yanında aşkım hadi kalkalım dedi ben şok,babamda şimdi aşkım sonra tavşanım sonrada kadın olur dedi biz koptuk tabi

ben babamın yanında aşkım diyemiyorum hala. Ağzımdan kaçıyo bazen farkında olmadan ama. Aslında ne var ayıp değil ama çekiniyorum işte. Eşim çok rahat ama aşkım bitanem nişanlılıktan beri hep söyler. Hele şimdi ewliliğin rahatlığı var seviyo okşuyo yanaklarımı filan çok utanıyorm ama ben ya

Annem de sürekli kızım evde üşürsün akşamları gel bize yemeğini ye yatmaya git diyo, anne diyorum zoru da görmek lazım bu kadar düşünme:) (sabah akşam bizi işe annemler bırakıyo, annemin evi kaloriferli ben ufoyla ısınıyorum soba kurmicam, öyle karakışımız da olmuyo zaten buralarda) diyo sürekli ama gerçekten eve gidipte ayrılması çok garip odama geçip şöyle bi yatağa uzanırım, dolaplara göz atarım işime yarar bişi varsa atarım çantaya:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…