2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

günaydın herkese
ben bu akşam yolcuyum bi süre yokum yani kendinize iyi bakın. hepinizi öpüyorum şimdiden mutlu yıllar hepinize

günaydın güzeller...dün başım falan dönüyordu.. lüzümsüz şeylere bile sürekli ağlıyordum tuhaftım...şükür şimdi iyiyim.. elifin tarifini yaptım dün brovni kurabiye gerçekten hem basitmiş hemde çok lezzetti..eline sağlık cnm bu tarifer için...

Topik uzun süre sessiz kalıcak heralde kızlar. herkes biyerlere dağılıyo. Bide yılsonu hesapları çoğumuz yoğun olur. Bende c.tesi günü ufak bi temizlk yaptım. Kurabiye yaptım. cafeye gittim. Eşim annemlerde kalalım dedi, annemlere geçtik. Okey filan oynadık. Geceyarısı canımızkısır istedi canım annem üşenmedi gitti yaptı. Saat gece 1 de kısır yedik =) Uyuduğumuzda 2'ydi saat. PAzar günü eşim kahvaltıdan sonra cafeye gitti. Bende öğleden sonra ewe geçtim. Etli kurufasulye,pilav yaptım süper olmuş.Çamaşırdı,ortalığı toparlamaktı derken bi ayaklarımı uzatıp yatamadım. AKşam dinlendim artık. Yarın misafir gelicekti nöbetçi olduğumu unutmuşm. Şimdi arayıp bugüne çağırsam hem haazırlığım yok hem ew dağınık yine napsam bilemedim. EŞim çok dağınık benim kızlar ya çocuk gibi peşinden ortalığı toplayıp duruyorum.

Düzenli eş var mı canım ya :)

elifcim bende şuan senin un kurabiyeni yapıyorum ama malzeme az olunca kafama takıldı bu tarife kabartma tozuda katmıcaz mı

elifcim bende şuan senin un kurabiyesi tarifini yapıyorum ama malzeme az olunca kafama takıldı kabartma tozuda mı katmıycaz:)

Tünaydın diyeyim artık öğlen oldu;
bende dün hiç bişi yapmayanlardanım kulağım şişti hiç halim yoktu yatamadım da aslında güya temizlik yapmadım ama çamaşır yıka as yemek yap bulşıkları hallet derken zaman nasıl geçti anlamadım off offf hastalanınca bile yatamıy insan annemi çok iyi anlıyorum şimDii

elifcim bende şuan senin un kurabiyesi tarifini yapıyorum ama malzeme az olunca kafama takıldı kabartma tozuda mı katmıycaz:)

canım cevap için çok geç kaldım heralde ama kabartma tozuda katmıycaz. Fındık yada ceviz kırığı atabilirsin. Ben en son yaptığımda vanilya ve çok az tarçın ekledim öylede çok güzel oldu. Soğuyuncada pudra şekeri serpiyosun.

Akşama misafirim gelicek. Sabah belli olduğu için akşamdan ewi toparlayamadım tabi. Öğle arası 1 saatlik molada yaptıklarımı sayayım size. Browni kurabiye yapıcam onun için markete gidip malzeme aldım.Ewe gidip kuruyan çamaşırlarımı topladım. Malzemelri tezgahın üstüne hazırladım gelince kolaylık oslun diye. Ekmek arası yapıp karnımı doyurdum.Akşamdan 2-3 bulaşık vardı onları yıkadım.Yatak odasını darmadağınık bırakmış kocacım orayı topladım. toz aldım. Banyo paspaslarını serdim. Koştura koştura işe geri geldim. Yemeğimi yerken saba tümeri izledim:) (aahh ahh ewde olup tv izlemek vardı piyangodan para çıkarsa çalışmiyciim:))

hafta içi misafir mi olur ya hem de p.tesi gerçi benim de oluyo ama iyi olmuyo pek bari akşamdan haber verselermiş

hafta içi misafir mi olur ya hem de p.tesi gerçi benim de oluyo ama iyi olmuyo pek bari akşamdan haber verselermiş

Aslında gece haber verdiler ben salı günü gelin dedim ama salı günü nöbetçi olduğumu unutmuşum sabah aklıma geldi. O yüzdne bugün gelin dedim. Yabancı değil annem ve çok sewdiğimiz komşumuz kızlarıyla geliyo. Ama düğünümde çok emekleri oldu, akrabalarımın yapmadıklarını yaptılar ALlah razı olsun. Çok şükür ew yakında öğle arasıda bişeyler halledebiliyorum

aşırı uykum var ve halsizim ben ya iki gündür neyim varsa akşam çabuk olsa erken çıksak keşke...ama nerdeeeeee

geçmiş olsun canım ya, tansiyonun falan düşmüş olabilir mi?

bende bilmiyorum ki cnm ya çok fazla kilo aldım ondan galiba...şimdi iyiyim geçti biraz yazık eşimde korkmuş cnm benim ya geliyim doktora gidelim falan dedi..

günaydınlar herkese
servetcim geçmiş olsun canım dikkat et kendine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…