- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
merak etme hepsı olur umutsuzluğa kapılma
bız sözlenmeden 1 hafta önce yuzuklerı aldık aılelerımız uzaktaydı
nasıl heveslenmıstık ılk geldığınde yüzük takılcak dıe
3 kez geldılerkaydirigubbakcemile3gunler hıc gecmıyordu sımdık nerdeyse 2 ay olmuş
onca sıkıntı boşa yanı
ben cok rahattım ya
kuafore bıle gec gttım onlar gelmeden 5 dk önce evdeydım ablam corabımı yengem elbısemı gydrdıkaydirigubbakcemile3
sende bulursun uzulme
mawro a.s.
bende varım kızlar benide aranıza alır mısınız?
herkese hayırlı ramazanlar...
sebnem h geldın
ecem hersey kendını nekadr yıpratsanda olması gerektığı gıbı oluyo ınan okadr kücük ayrıntıların önemı yok
yuzuk takıldığı an o mutluluk yanında askının olması yetıyo
:asigim:
ben tepsıyı hıc duşunmedım ablam ıkı cıcek koymuş kenarına bıde dantel örtu ıcınde yüzük kapları yaında
sonra yuzukler takıldı aşkımda tektaşını taktı bıttı
aslında evet ayrıntıları dert etmemem gerek ama ben çok önem veririm en küçük ayrıntıyı bile planlamaya başladım şimdiden çok takıntılıyım o konularda o yüzden de işler planladığım gibi gitmeyince hayal kırıklığı oluyo
2011 e kalabılırım
öle olcak herhalde bi sürü hevesim vardı hepsi kursağımda kaldı ya nasl canm sıkkın dünden beri( ben herşeyimi kendim alayım sonra da hatıra olarak saklarım diyordum ama hafta sonu bursaya gidicem birde oradaki çarşıya bakarım inş bulurum dua edin benim için
bende varım kızlar benide aranıza alır mısınız?
herkese hayırlı ramazanlar...
gunaydın kızlar...
aslında evet ayrıntıları dert etmemem gerek ama ben çok önem veririm en küçük ayrıntıyı bile planlamaya başladım şimdiden çok takıntılıyım o konularda o yüzden de işler planladığım gibi gitmeyince hayal kırıklığı oluyo
olur cnm
bursada kucuk bı yerde mısn mağazalar falan yok mu
alışverış yerlerı
oralara bakabılırsen bı bak kesın almak ıstedığın uygun bısey olur
bıde ınonu stadı burda dıe sevıyorum yoksaa yaşancak bı yer deıl kaydirigubbakcemile3
bıze arkadaslarımız nışan hedıyesı olaraktan kombıne almış
zaetn paramız yoktu saolsunlar
ayy 22 kasım aşkımın doğumgunu eğer olursa o tarıhte nışan yapmak ıstıyoz daha doğrusu ben ıstıyom benımkı gerek yok dırek nıkah dıo:mymeka: neymış ıkısıde aynı harfle baslıyomuş
:roflol:
Evet uğur böcüğü nişanı nerde yapıcaksınız. Nişanı ben evde yapamıcam galiba. ev çok küçük.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?