2011 gelin adayları buyrun sohbete

saol canım ya belkide ben abartıyorum gerçekten sonuçta daha 1.5 ay var

sebnem h geldın

ecem hersey kendını nekadr yıpratsanda olması gerektığı gıbı oluyo ınan okadr kücük ayrıntıların önemı yok
yuzuk takıldığı an o mutluluk yanında askının olması yetıyo
:asigim:
ben tepsıyı hıc duşunmedım ablam ıkı cıcek koymuş kenarına bıde dantel örtu ıcınde yüzük kapları yaında
sonra yuzukler takıldı aşkımda tektaşını taktı bıttı

aslında evet ayrıntıları dert etmemem gerek ama ben çok önem veririm en küçük ayrıntıyı bile planlamaya başladım şimdiden çok takıntılıyım o konularda o yüzden de işler planladığım gibi gitmeyince hayal kırıklığı oluyo

benımde yapım öle bak bı şey alırm anam bunu hemen lısteme ekleyım ay şunu alım aman bu eksık olmasın derım
ama söz gunu heycandan hıcbıseyı düşünmedım o olsun yeter dedım
hatta yastık alcaktım bak onu bıle unutmuşum
her sabah kalktığımızda o gunu bekledık
sende takma bak buyuk marketlerde sepet varsa al mendıllerı koyarsın ılerdede banyoda kucuk havlularını :lepi:
tepsı bulamazsan pahalı dersen komşudan ödunc al
yada nışan yastıkları çıktı onlardan al

2011 e kalabılırım

hoşgeldin mawro nişanlımısın .

ya okadar dert etme bulurusun merak etme. Heryere bakmak lazım. küçük yerlere filanda.

bende varım kızlar benide aranıza alır mısınız?

herkese hayırlı ramazanlar...

hoşgeldin sebnem42. sanada hayırlı ramazanlar. 2011 nezaman düşünüyosunuz düğünü. senin sözün nişanın nasıl oldu? =) benim daha hiç biri olmadı herkese soruyorum :))

gunaydın kızlar...

günaydın canım.

hemen hayal kırıklığı olmasın. gün doğmadan neler doğar demişler. bende öyleyim ufak şeylere kadar düşünürüm ama olmazsa başka alternatifini buluruz merak etme sen.

çok sağolun kızlar ya içime su serptiniz bundan sonra alacaklarımı sizinle paylaşacağım sonra hep beraber karar veririz artık

olur cnm
bursada kucuk bı yerde mısn mağazalar falan yok mu
alışverış yerlerı
oralara bakabılırsen bı bak kesın almak ıstedığın uygun bısey olur

olur cnm
bursada kucuk bı yerde mısn mağazalar falan yok mu
alışverış yerlerı
oralara bakabılırsen bı bak kesın almak ıstedığın uygun bısey olur

bursa inegöldeyim ben burda mobilya falan çok gelişmiş ama küçük bi çarşısı var oradada her istediğini bulamıyorsun bursada var ama mağazalar bu cumartesi gidicem bakalım oruçlu ne kadar gezebilirsem gezip alabildiklerimi alcm

ınş güzel şeyler bulursun
ıst da yaşamanın bazı yönlerı guzel mesela
kısa kısa aralıklarla dev alışverış merkezlerı
benım yasadığım semtte uygun zuccacıyecıler koçtaş mıgros gıbı marketler
cok uyguna yada pahalıya elbıseler neler nelr bıde ınonu stadı burda dıe sevıyorum yoksaa yaşancak bı yer deıl kaydirigubbakcemile3

bıze arkadaslarımız nışan hedıyesı olaraktan kombıne almış
zaetn paramız yoktu saolsunlar
ayy 22 kasım aşkımın doğumgunu eğer olursa o tarıhte nışan yapmak ıstıyoz daha doğrusu ben ıstıyom benımkı gerek yok dırek nıkah dıo:mymeka: neymış ıkısıde aynı harfle baslıyomuş
:roflol:

çokta zaman kalmamış yalnız 22 kasıma hazırlıklara ufaktan başlamışsındır. dışarda mı düşünüyorsunuz nişanı evde mi?

bızm ev büyük zaten nışanı aıle arası düşünüyorum
şuan bı salona para verecek durumda deılız
nışan olmuycaktı aslında ama annem yoktu sözumde en cok onun istıyorum
hazrlık yapamıyorum cunku olmayadabılır
benım aılem gelcek ama onun aılesı tee rizeden nasıl gelcek sorun o
k valıdem bu ay içinde 3.amelıyatını olcak
2 guatr 3.amelıyat kalça kemıği yurume zorluğu cekıyo ve 20 saatlık yol
onlar ne derse o olur
aılem gelsın konuşalım olur derlerse kucuk bı nışan olcak okadr

bende hep öle derdım ama bu zamanda ınsanlr zaten zorda bıde ben zora sokmayım hem nışan hem düğün ayrı ayrı ıstemıyorum
kabarık nışanlık yerıne kına gecemde gıycem sonrada bındallı gycem:lepi: ınş
bı salon 2bın tl nışanlık 500 tl baslıyo ben 2500tl oturma grubumu alırz
eğer ıkı aılenınde durumu olsaydı yapardımm ama hersey kısmet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…