2011 gelin adayları buyrun sohbete

pırlanta merhaba
benim sözüm ve nişanım 9 gün arayla oldu
yollar uzak oldugu için araya uzun tutmadık
9 temmuzda isteme söz ve duam oldu sözde yüzük takılmadı
ertesi gün nişan alışverişini yaptık
18 temmuzdada nişanım evde oldu çok kalabalık olmadı aile arasında oldu

sizin orda salonlar pahalıymış bizim burda en kaliteli büyük salonlar 2000 tl. benim nişan için düşündüğüm mekanlar en fazla 750-800 tl birde annem babam çok özeniyorlar hem ilk düğün hemde bi evin bi kızıyım ben kaydirigubbakcemile3

ben evın en küçük son numara en kıymatlı kızıyım::dilcikar:
3 kızız ama hıcıbırınkı salonda olmadı
bende ıstemıyorum vazgectım
aşkımı zora sokmam ıstemem kendımıde
senınkı ınş cok guzel olur

evet ya hep en küçükler en çok sevilen oluyo nişanı bizde zaten kız tarafı yapıyo aşkımı etkilicek bi durum yok çok fazla. salon parası falanda benim aşağı yukarı bir maaşım diğerlerini bizimkiler yapıcak e takılanlarda olur kaydirigubbakcemile3 o da masrafın bi kısmını karşılar inşallah

nışanı bızdede kız yapıyo
o kadr eksık varken ınan veremem öle 1000 2000 tl yazık
askımda bana kıyafet almak zorunda ama 500 tl vermek yerıne 100 150 tl işi gotrcez
sonra bohca alışverışı olcak
yanı ben suan cok zordayım salonda yapamam

yarın başlıyo ramazan
ctesı burdn bı arkadasıma davetlıyım pazarda burdakı kzlarla karsıda bı yer varmış zıyaret etcez
sonra gorumcemı(ablamı)halamı falan yemeğe cağırcaz
ve belkıde benım son aılemle gecrdığım ramazan olcak :gitme:

şimdi 2011 yılına gelin adayı olma ihtimalim war :)
şöyleki;21 yaşındayım üniversite son sınıf,okulun bitince isteme olucak inş 2010 da yani,
sonra 2011 e yetişir miyiz bilmiyorum ama o zamanlar planlıyoruz..(babam bilmiyor ama :)
Rabbimin izniyle olur inşaallah..

Bende nişan istemiyodum ilkten aslında. Ama insan heves ediyor. Hadi ben kendi hevesimden geçtim benimki herşey adetine göre yapılsın diyor. Bilmiyorum artık nasıl olucak.

mantıklı düşünüyosun valla böcüğüm.. Herşey maddiyata bakıyo. Herkesin kesesine göre. Herşeyi bol keseden yaparsak sonra biz çekicez yine...

Allah tamamına erdirsin. iYİ yapmışsınız. bizimde heralde sözle nişan arası 5 ay filan olucak.

sorma eccem ya. burda herşey ates pahası tamam ucuz şeylerde var ama en dandik salon 2000 binlira.

böcük sen niğdelimiydin? yanlış hatırlamıyorum dimi. Eccemde bursalı. sizde kız tarafı yapyıor nişanı. Ben ankaralıyım. Aslında bizde herşeyi erkek tarafı yapar ama çalışıyorum nişanı ben yapıcam Allahın izniyle yaparsam.

2011 gelini olaraktan ben geldim kızlar. 1 haftadır yoktum. dün nişanlımı askere yolladımmafoldumben
çok kötüyüm çok...:1no2:

Allah kavuştursun..

ALLAH kavustrsun
sanırım uzun dönem 2011 dedığıne göre

ecem pırlanta yok bugun demı nerdekı

geldim geldim =)) patron vardı yoğundum baya işleri yeni toparladım .

böyle dedin ya içime bişey oturdu valla. çok duygusalım ben ya ...

hayırlısı olsun inşallah. ne okuyorsun

ya öyle bi söyledin ki içime oturdu ya :gitme: ben zaten çok ağlak bi insanım boyuna ağlayıp duruyorum evlencem diye birde sen böyle söyleyince çok kötü oldum ya :gitme:

inş ceyis bakanım :)
bizimkiler bilmiyor ama :S
öğrenırler
bende cok korktum ama sebebım cok buyuk
daha önce sözlendım ayrıldım hayrlıısı buymuş çünkü bunu anladım
30 hazıran 2008 ayrıldım
30 hazıran 2009 nışanlandım :asigim:ve benımkı cok uğrastı soyle artık aılen gelsın dıe
ama bende cesaret yoktu
cunku bıdaha aynı şeylerı yaşamak var mafoldumbenneyse söyledım tee aılem niğdeden geldı
senın yamacında baban sanırım daha kolay olur önce annene de sonra annen babana desın

Ya kusura bakmayın uzun süre giremeyince böle uzun uzun alıntı yapmak durumunda kaldım =((
cnm evt niğdelıyım bızde kız yapar nışanı yöresıne göre değişıyo
ıcınde kalmasın tabıkı bende cok ısterdım ama suan olmaz ama hıcte takmıyorum ınan
mutlu olmak hayatı paylaşmak var :asigim:
hatta bızım nıkah olcak düğünde ıstemıyorum sevmıyom öle oyun moyun becerememde
ama kına gecem baya guzel olcak benımkı laz aboow horon kolbastı ne varsa bılıy bızdede oynar cok enerjık kaydirigubbakcemile3
alıntı yap cnm nolcak
ayy valla yarın ılk orucumu acarken aklıma hep bu gelcek
odamı bıle cok ozluycem kesın
düşünsene son bayramlarımı kutluyorum baba evınde ve ben annemı babamı 1 yılı aşkındır gormuyom mafoldumben

ya öyle bi söyledin ki içime oturdu ya :gitme: ben zaten çok ağlak bi insanım boyuna ağlayıp duruyorum evlencem diye birde sen böyle söyleyince çok kötü oldum ya :gitme:

ya ben :gitme:neyse

böle konuştukça ağlatıcan valla ya =((( burnumun ucu acıdı kendimi tutayım diye iş yerinde ağlamak olmuyo =(

hem ağlarım hem giderim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…