2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın..

Egecim gözünaydın. Ne güzel ya iki kız. Biz de iki kız kardeşiz, harikadır aramız. Iyi ki ablam var derim hep. Kilosuna da maşallah
cnmm sağol . Evet allahtan önce sağlıklı hayırlı sonrada 2 kız istemiştim gönlüme göre verdi:)) ben kız kardeşin eksikliğini hep yaşadım..

gaz değildir cnm artık arada hissedersin. Ben özellikle tatlı yediğimde ve uzandığımda çok hissediyorum.
Foruma ilk başladığımızda ne zaman hissedicez diyorduk daha çok var diyorduk nasıl hızla geçiyor. Nasıl alıştık birbirimze sanki bayadır beraberiz. Maşallah bize...

ipekk bu sabah aklıma geldin evdeyken. Sanki uzun zamandır mesaj yazmadı dedim, gelince ipekten haberiniz varmı dicektim biliyomusun :)
ipek ismini çok seviyorum ya, kızım olursa koysam mı acaba :)

gayet iyiyim canım bebişimde inşallah iyidir geçen haftalarda
herkes biraz karamsardı üzgündü bende ister istemez etkilendiğim için
gelip arada okudum sonra çıktım birde benim kk da başka bir topiğim daha
var tedavi görürken tanıştığım arkadaşlarım bazen orada oluyorum bir bakıyorum
saatler geçmiş hemen işe dönüyorum yani iki topik arasında denge kurmam zor oluyo
birazda onun etkisi oldu

egecim ilk bebekte kaç haftalıkken hissediliyor?

Bircecim nasılsın canım. Bebişin nasıl..

valla pek iyi değilim canım. dün gece yine kahverengi kanamam oldu. artık sürekli mutsuzum(( sabahın köründe doktorumu aradım yine, eski kanamadır ama için rahat etmiyorsa ya diyarbakıra gel ya da mardinde baktır dedi. diyarbakıra yarın gidecektik zaten. bugün de evin karşısındaki tıp merkezine gideyim diyorum öğleden sonra. zaten kaç gündür aklımdaydı oraya gitmek bahane oldu.

doktorum da bıktı yazık benden. kesin benden daha çok istiyordur doğum yapmamı. günaydın dedim sabah, buyrun hocam dedi adam.artık sesimi tanıyor, çok utandım ya, o kadar çok arıyorum ki

benimde cuma günü otururken göbeğimde iki defa seğirme oldu
sonra bir daha olmadı onun için emin olamadım bebiş olsa daha sık hissetmem gerekmezmi

maşallah teyzesinin gülüne:))) fatmacım bu sefer ilgilendiler herhalde baya resimde almışsın.. Pek memnun kalmıyorudn ya ..
Allah sağlıklıca kucağına almayı nasip etsin..

günaydınn hoşgeldin
maşallah sağlıklı olmasına çok sevindim
oyyy parmağını mı emiyormuş onun bıdık parmaklarını yerler
bide balık yiyemiyorsan balık yağları var yiyemezsen de çözümü var

maşallah teyzesinin gülüne:))) fatmacım bu sefer ilgilendiler herhalde baya resimde almışsın.. Pek memnun kalmıyorudn ya ..
Allah sağlıklıca kucağına almayı nasip etsin..

evet teyzeleriiiiiiiiiiiiiiiii çok tatlıydıııııııııııııııııııııı canım o ultrason başka yerde çekildi bu doktorumla alakası yok..... fındıgım çok şekerdi teyzeleri hepinize slmı var

gözünaydın fatmacım, maşallah bebişine nette okumuştum bu haftalarda parmağını emer diye. düşününce bile heyecanlanmıştım, sen nasıl mutlu olmuşsundur görünce.

Günaydın. Gözünaydın canım. Mükemmel bişey bu yaa benimkinin de parmağını emerken resmi var :)))

canım gözünaydın çok sevindim sağlıklı olmasına. çok güzel bi duygudur hareketlerini görmek eminim..
bişey sorcam, ne kadar sıklıkla doktora gidiyorsun? sanki geçen hafta da gitmiştin diye hatırladım

egecim ilk bebekte kaç haftalıkken hissediliyor?
ilkinde de 16 dan sonra hissettim ama bunda daha çabuk hissettim. Deneyimliyim ya ondan..

ya cnm öyle düşünme neden rahatsızlık versin dr o mecbur işini yapıyor. Hem sorun çıkmıycak sağlıklı bebeğin sen bugun tıp merkesine bşi git için rahatlasın . Korkma cnm. Allah kucağına almayı nasip etsin.

benimde cuma günü otururken göbeğimde iki defa seğirme oldu
sonra bir daha olmadı onun için emin olamadım bebiş olsa daha sık hissetmem gerekmezmi
yok cnm okadar sıklıkla hissetmen mümkün değil ben bazen 1 gün hissedersem 1 gün hisetmiyorum :)

canım üzme kendini bebeğin etkilenmesin allah oğlunu sana bağışlıcak inşallah
sen iyi olki o da iyi olsun ...doktorundan da çekinme onlar bizim için var işleri bu
tabiki arayıp sorucan

canım bence de mahcubiyet hissetme, onlar alışkınlar, bu mesleği bilerek seçiyorlar. kardeşim hep bunu söylüyordu bana ilk başlarda benim de çok arama durumum oluyordu.
20.haftaya kadar böyle kanamalar olabiliyor demişti doktorum. progestan kullanıyormusun?

siz böyle hissettim deyince bana sanki her an hissediyomuşsunuz gibi geliyodu
Söylediğin iyi oldu canım

Günaydın canım,
Lütfen böyle düşünme. Onların işi bu. Tabi ki arayacaksın.
Onlara danışmasak herşeyi kendimiz bilsek doktorların ne kıymeti kalır ki.
Evde bi güzel doğuruveririz :)))
Sen üzülme böyle şeylere. Hepsi düzelecek.

Sezz merhaba umarım doğru hatırlaçışımdır.
özellikle dr sordum kaburgamın altında hisediyorum pıt pıt diye bişey dedim onlar gazdır. Belinde sırtında felan hissedersin dedi.
Sanırım sen sormuştum belimde sırtımdamı taşıyorum bu çocuğu diye.:))

canım üzme kendini bebeğin etkilenmesin allah oğlunu sana bağışlıcak inşallah
sen iyi olki o da iyi olsun ...doktorundan da çekinme onlar bizim için var işleri bu
tabiki arayıp sorucan

sağol canım inşallah. en başından beri sorunlu olunca düzelemiyorum bir türlü. tam diyorum bitti kanama, iyi olacak her şey hevesim kursağımda kalıyor. yapı olarak da çok pozitif değilimdir. inşallah bundan sonrası güzel olur. doktorum çok sıcak konuşuyor her seferinde, bir şey demiyor yazık da ben utanıyorum artık:))

merhaba taze anneler.bende anne adayıyım."anne" olacam inşallah çokdeğişik bi duygu.Rabbim isteyen harkese nasibetsin inşallah hayırlı zamanda.
14+1 haftalık.
sat:12 eylül

gerçekten nasıl da hızlı geçiyor zaman... çok alıştık pazarları giremiyorum çok merak ediyorum maşallah maşallah Allah bozmasın bebişler doğunca da bakımla ilgili devam ederiz inşallah tecrübeli annelere ihtiyacımız olacak

geçmiş olsun canım kahverengiyse rengi eskidendir yeni olsaydı kırmızı olurdu Allah korusun gönlünü ferah tutmaya çalış dinlen bol bol dr un ne güzel aradığında terslşemiyor en azından arayacağız tabi en doğal hakkımız bu konuda ben kibar olamk istemiyorum sonuçta bir can taşıyoruz ve sağlığından endişe etmemiz gayet normal sorun varsa da çözecek olan dr lar sonuçta hipokrat yemini ediyoruz diyo heryerde söylüyorlar bu onların yeminini yerine getirem zaamnı gönlünü ferah tut canım benim ne kadar üzülürsen bebiş o kadar etkilenir bol bol dinlen ağır bişley kaldırma uzanma çamaşır falan asma eğilme dikkat et kendine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…