2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

ankaradaki doktor da çok önemsemedi hamilelerin 4te 1inde olurmuş. ama bitsin artıkkk... 6. haftadan beri kullanıyorum progestan.
sağol canım, inşallah...

ankaradaki doktor da çok önemsemedi hamilelerin 4te 1inde olurmuş. ama bitsin artıkkk... 6. haftadan beri kullanıyorum progestan.

sağol canım, inşallah...

Çok geçmiş olsun canım, moralini iyi tutmaya çalı moral en önemlisi. EN zor zamanları atlattık öyle düşünn, kucağına aldığın anı düşün, çok iyi geliyor. Ben de panikledikçe öyle yapıyorummm...

evet canım doktorum da eski kanamadır dedi. sağolsun çok iyi, hep çok sıcak, ilgili konuşuyor. o konuda hakkını yiyemem. 6. haftadan beri hiçbir iş yapmıyorum, işe de gitmiyorum.

benim de annem dr da şu anda aslında içim ona sıkılıyor biraz cuma günü tansiyonu çok yükselmiş burnu falan kanamış yanında olsam böyle hissetmezdim bana söylemeden kardeşimle gitmiş dr a annem biz üzülmeyelim diye herşeyi saklar dr ona bişey söylerse bana söylemezse diye dr a gittiğinde hep yanında olmak kendi kuaklarımla duymak istiyorum o yüzden şimdi de büroyu kapatmayayım diye bana söylememeiş ufff aklım onda

geçmiş olsun inşallah annen iyidir canım

çok çok geçmiş olsun..

gecmis olsun canim..iyi haberlerle ins.

birce cim gecmis olsun..bi git doktora oglen o zaman..icimiz rahat etsin hepimizin..korkma..allaha emanet.
çok sağolun kızlar.gideceğim seldacım. inşallah yolundadır her şey.

çok geçmiş olsun canım. inşallah hiçbir şeyi yoktur. bak seni üzmek istememiş, sen de olumlu düşün. daha çok üzülmesin annen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…