ankaradaki doktor da çok önemsemedi hamilelerin 4te 1inde olurmuş. ama bitsin artıkkk... 6. haftadan beri kullanıyorum progestan.canım bence de mahcubiyet hissetme, onlar alışkınlar, bu mesleği bilerek seçiyorlar. kardeşim hep bunu söylüyordu bana ilk başlarda benim de çok arama durumum oluyordu.
20.haftaya kadar böyle kanamalar olabiliyor demişti doktorum. progestan kullanıyormusun?
sağol canım, inşallah...Günaydın canım,
Lütfen böyle düşünme. Onların işi bu. Tabi ki arayacaksın.
Onlara danışmasak herşeyi kendimiz bilsek doktorların ne kıymeti kalır ki.
Evde bi güzel doğuruveririz :)))
Sen üzülme böyle şeylere. Hepsi düzelecek.
ankaradaki doktor da çok önemsemedi hamilelerin 4te 1inde olurmuş. ama bitsin artıkkk... 6. haftadan beri kullanıyorum progestan.
sağol canım, inşallah...
gerçekten nasıl da hızlı geçiyor zaman... çok alıştık pazarları giremiyorum çok merak ediyorum maşallah maşallah Allah bozmasın bebişler doğunca da bakımla ilgili devam ederiz inşallah tecrübeli annelere ihtiyacımız olacak
geçmiş olsun canım kahverengiyse rengi eskidendir yeni olsaydı kırmızı olurdu Allah korusun gönlünü ferah tutmaya çalış dinlen bol bol dr un ne güzel aradığında terslşemiyor en azından arayacağız tabi en doğal hakkımız bu konuda ben kibar olamk istemiyorum sonuçta bir can taşıyoruz ve sağlığından endişe etmemiz gayet normal sorun varsa da çözecek olan dr lar sonuçta hipokrat yemini ediyoruz diyo heryerde söylüyorlar bu onların yeminini yerine getirem zaamnı gönlünü ferah tut canım benim ne kadar üzülürsen bebiş o kadar etkilenir bol bol dinlen ağır bişley kaldırma uzanma çamaşır falan asma eğilme dikkat et kendine
herkese tünaydın arkadaşlar bu arada..
Efsanec,m merhaba hoşgeldn aramıza. Sağlıklı hamilelik diliyorum
Kızlarrrrr ben biraz müsade istiyorum işler vr.. Arada girerim
benim de annem dr da şu anda aslında içim ona sıkılıyor biraz cuma günü tansiyonu çok yükselmiş burnu falan kanamış yanında olsam böyle hissetmezdim bana söylemeden kardeşimle gitmiş dr a annem biz üzülmeyelim diye herşeyi saklar dr ona bişey söylerse bana söylemezse diye dr a gittiğinde hep yanında olmak kendi kuaklarımla duymak istiyorum o yüzden şimdi de büroyu kapatmayayım diye bana söylememeiş ufff aklım onda
benim de annem dr da şu anda aslında içim ona sıkılıyor biraz cuma günü tansiyonu çok yükselmiş burnu falan kanamış yanında olsam böyle hissetmezdim bana söylemeden kardeşimle gitmiş dr a annem biz üzülmeyelim diye herşeyi saklar dr ona bişey söylerse bana söylemezse diye dr a gittiğinde hep yanında olmak kendi kuaklarımla duymak istiyorum o yüzden şimdi de büroyu kapatmayayım diye bana söylememeiş ufff aklım onda
inşallah canım sağolgecmis olsun canim..iyi haberlerle ins.
Çok geçmiş olsun canım, moralini iyi tutmaya çalı moral en önemlisi. EN zor zamanları atlattık öyle düşünn, kucağına aldığın anı düşün, çok iyi geliyor. Ben de panikledikçe öyle yapıyorummm...
çok sağolun kızlar.gideceğim seldacım. inşallah yolundadır her şey.birce cim gecmis olsun..bi git doktora oglen o zaman..icimiz rahat etsin hepimizin..korkma..allaha emanet.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?