2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın kızlar iiiiiiiii haftalar

inşlallah canım benim bakalım cinsiyeti netleşir yarın herhelde
valla çok şanslı bir annesin 2 kız oğlanlar kız gibi olamıyorlar
ikinciyi doğurursam kız yakalamak için olur hayırlı evaltlar olsunlar hepimzinki sağlıklı sıhhatli doğsunlar merhametli olsunlar

ay canim sende ne tayt ne elbise..giy sekerim ya..hamileyken en rahat onlar..bende ikiler den aldim 2 tane elbise gri ve siyah..

hakikatten yaa komplexli gibi oldum bak şimdi.
Bacaklarım fena kalınlaştı boy yok kız yakışmıyor napıyım.
Ben yakıştırmam lazım önce kendme ki giyebileyim.:))

amin cnm hepimizin çocukları için geçerli sağlıklı sıhhatli hayırlı evlat olsunlar. Noksansız doğsunlar en önemlisi bu yeterki sağlıklı olsunlar...

günaydın hemşo valla kendimi garantiye aldım ben:) kızlarım bakar bana:)))))))) hayırlı evlat olsunlarda

Amin canım.. birbirlerine arkadaş olurlar. biz 3 kızkardeşiz, ortancayla aramızda 4 yaş var. hep arkadaş gibi olduk. çok güzel bişey bence..

FMG CİM sende güle güle giyin cnm. Elbisede giyemiyorum ay ne takıntılı karıyım yaa ben

Takılma canım yaaa millet neler giyiyo :))))))))
çevrene bir baksana. Elbise tayt çok rahat. Kendini mahrum etme.

Kıymetimiz bilinse gam yemiycem. Eşşek gibi çalış boşu boşuna.
Mutlaka etkileniyordur yavrum benim. Zaten yeterince dinlenemiyorum. Mutlaka yansıyordur bebişe.

Bazı arkadaşlar bebeğin hareketlerini hissetm,yorsunuz yaa belli kiloya gelmediği içinmiş ... Bebek aslında kıpır kıpır dır dedi doktor ama normaldir fazla hissedememeniz dedi. Kilosu 117 gr olmuş:))

bi bakayım canım burdakine oraya yolumuz düşerse bi işimiz olursa izmirde dönüşte uğrarım
20. haftada perinatoğa gitcez belki ozaman küçük yerde yaşayınca uygun şeyler bulmak zorlaşıyor o yüzden hemen kulak kabbartıyorum uygun kıyafetlere

hakikatten yaa komplexli gibi oldum bak şimdi.
Bacaklarım fena kalınlaştı boy yok kız yakışmıyor napıyım.
Ben yakıştırmam lazım önce kendme ki giyebileyim.:))

bende kiloluyum canım daha çok elbise giyiyorum
pantolondan daha derli toplu geliyo bana elbiseler
pantolonda sanki kalçam daha büyük görünüyo bir kere denesen bence
sende beğenirsin

sende beğenirsin
haklısınız belki bi esaret edip giysem devamlı giyerim. Ama burdaki insanlar çok eleştiryorlar birazda ondan sanırım. Ben enufak şeye takan bir insanım bir kişi olumsuz konuşsun biter hevesim:)) hiç sevmem bu huyumu. Koca kadın oldum düzelemedim halaa..

maşallah teyzesinin balına
maşallah teyzesi. :))

cumartesi 9 da seker..
hadi bakalım hayırlsıı..

sende beğenirsin

ipekk bu sabah aklıma geldin evdeyken. sanki uzun zamandır mesaj yazmadı dedim, gelince ipekten haberiniz varmı dicektim biliyomusun :)
ipek ismini çok seviyorum ya, kızım olursa koysam mı acaba :)

günaydın..

egecim gözünaydın. ne güzel ya iki kız. biz de iki kız kardeşiz, harikadır aramız. iyi ki ablam var derim hep. kilosuna da maşallah

Bazı arkadaşlar bebeğin hareketlerini hissetm,yorsunuz yaa belli kiloya gelmediği içinmiş ... Bebek aslında kıpır kıpır dır dedi doktor ama normaldir fazla hissedememeniz dedi. Kilosu 117 gr olmuş:))
maşallah annesii hızla büyüyorlar Allah nazarlardan korusun
ben dün sağ tarafıma yatmıştım içerden bi haraket hissettim gibi geldi ama eminde olamıyorum ki hani parmağıyla insan dokunur ya öyle bişey... belki bağırsak hareketidir crl ye göre bugün 15 +2 artık yavaş yavaş başlarız hissetmeye hele siz bizden öndesiniz en erken sen hissedersin bence bide ikinci gebeliğin

günaaydııııııııııııın annelerrrrrrrrrrr

bende geldim dr'dan bebikim çok iyimiş 84 mm boyuu.. parmağını emiyordu şekerim benim çok tatlıydıııııııııı....

balık meselesinide sordum dedi sıkıntı etme dedi eğer çok sıkıntı edersen son 3 ayda balık hapı veririm dedi bugün sat a göre 14+2 yim ama uultrasona göre 14+6 ıymışım öle dedi.......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…