günaydın kızlar iiiiiiiii haftalar
güzel haberlerle geleceksin eminim cnm..
evetttt kızım dayanamadı bana merakıma hadi anne gel gör dedi :))
günaydın cnmm
günaydın hemşo valla kendimi garantiye aldım ben:) kızlarım bakar bana:)))))))) hayırlı evlat olsunlarda
ay canim sende ne tayt ne elbise..giy sekerim ya..hamileyken en rahat onlar..bende ikiler den aldim 2 tane elbise gri ve siyah..
inşlallah canım benim bakalım cinsiyeti netleşir yarın herhelde
valla çok şanslı bir annesin 2 kız oğlanlar kız gibi olamıyorlar
ikinciyi doğurursam kız yakalamak için olur hayırlı evaltlar olsunlar hepimzinki sağlıklı sıhhatli doğsunlar merhametli olsunlar
günaydın hemşo valla kendimi garantiye aldım ben:) kızlarım bakar bana:)))))))) hayırlı evlat olsunlarda
FMG CİM sende güle güle giyin cnm. Elbisede giyemiyorum ay ne takıntılı karıyım yaa ben
ben de elbiselere bayılıyorum. karnım iyice belli olduktan sonra ben de elbise alıcam. gidip bakayım şimdiden adilışık'ta güzel şeyler oluyor :)
evet canım malesef. memleketi biz kurtarıyoruz zatenbebeğim stres yaşamasa umursamıcam da insan ister istemez stres yaşıyor...
bi bakayım canım burdakine oraya yolumuz düşerse bi işimiz olursa izmirde dönüşte uğrarımSağol canım, outlet mağazasından aldım. Diğerlerinde var mıdır bilmiyorum.
Hamile elbisesi değil normal elbise. Önünde küçük pileleri var.
Hamile elbisesi diye 2,5 saat yol gidipte bana kızmanı istemem. :)))))))))
Normal elbise. Büyük aldım biraz. Rahat giyeyim diye.
Bazı arkadaşlar bebeğin hareketlerini hissetm,yorsunuz yaa belli kiloya gelmediği içinmiş ... Bebek aslında kıpır kıpır dır dedi doktor ama normaldir fazla hissedememeniz dedi. Kilosu 117 gr olmuş:))
ay canim sende ne tayt ne elbise..giy sekerim ya..hamileyken en rahat onlar..bende ikiler den aldim 2 tane elbise gri ve siyah..
oh masallah vallaaa..
hakikatten yaa komplexli gibi oldum bak şimdi.
Bacaklarım fena kalınlaştı boy yok kız yakışmıyor napıyım.
Ben yakıştırmam lazım önce kendme ki giyebileyim.:))
Bazı arkadaşlar bebeğin hareketlerini hissetm,yorsunuz yaa belli kiloya gelmediği içinmiş ... Bebek aslında kıpır kıpır dır dedi doktor ama normaldir fazla hissedememeniz dedi. Kilosu 117 gr olmuş:))
sen nezaman gidiceksin...???????
haklısınız belki bi esaret edip giysem devamlı giyerim. Ama burdaki insanlar çok eleştiryorlar birazda ondan sanırım. Ben enufak şeye takan bir insanım bir kişi olumsuz konuşsun biter hevesim:)) hiç sevmem bu huyumu. Koca kadın oldum düzelemedim halaa..bende kiloluyum canım daha çok elbise giyiyorum
pantolondan daha derli toplu geliyo bana elbiseler
pantolonda sanki kalçam daha büyük görünüyo bir kere denesen bence
sende beğenirsin
maşallah teyzesi. :))maşallah teyzesinin balına
hadi bakalım hayırlsıı..cumartesi 9 da seker..
bende kiloluyum canım daha çok elbise giyiyorum
pantolondan daha derli toplu geliyo bana elbiseler
pantolonda sanki kalçam daha büyük görünüyo bir kere denesen bence
sende beğenirsin
maşallah annesii hızla büyüyorlar Allah nazarlardan korusunBazı arkadaşlar bebeğin hareketlerini hissetm,yorsunuz yaa belli kiloya gelmediği içinmiş ... Bebek aslında kıpır kıpır dır dedi doktor ama normaldir fazla hissedememeniz dedi. Kilosu 117 gr olmuş:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?