2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlarrrrr,biz geldik kızımla....
15+3 ken 15+5 olmuşuz...İlk kez gününde geldi bebeğim, hep geriden geliyordu....
9,37 cm.. ve 160 gr. olmuşuz...
En önemlisi kanama alanım kaybolmuş...
Sen bu saatten sonra düşürmezsin artık, tehlikeli dönemi de atlattın dedi doktorum...
Bebekimin parmaklarını, ayaklarını gördüm...
Edepsiz kuzum, elini sokmuş bacak arasına, güle güle çıkarsın diye uğraştık....
Doktorum emin olmamakla birlikte, artık % 90 kız diyebilirim dedi..Ben erkek olacak senin bebe diye düşünüyordum ama, hala çıkıntı göremiyorum, kız diyebilmem için de dış bölgesini iyice görmem lazım...Ama çıkıntı görünmediğine göre kız dedi..Bi dahakinde kesin söylerim dedi..
3 lü tarama yaptı..Sonucunu bugün çıkıyo ama işim çok ofiste yarın alabilirim...

Özetle,
Bacılarr.... ÖYKÜ geliyoooo, Öykü....

canım benim, çok sevindim. bütün haberler süper. öykü geliyor sonunda ha Allah gönlüne göre verdi. hemen başla pembe kıyafetleri çoğaltmaya:))

ben fazla düşkünüm herhalde aileme annem hatta bazen boğuyosun beni der sokakta karşıdan karşıya geçerken dikkat et falan derim bazen abartıp yorulmasın diye çalışırken cumadan gidip evini falan temizlerdim şimdi emekli oldu gerçi bebiş olmasa yine yardıma giderdim ama biraz engellemem lazım kendimi inşallah canım hiçbirşeyi yoktur rüyamda birsürü şey gördüm allah hayra çıkarsın aslında bi bu gece değil hep manasız manasız rüyalar görüryorum bu ara

ohh hosgeldin canim...gozun aydin..cok sevindim..hersey yolunda super masallah..

canım benim, çok sevindim. bütün haberler süper. öykü geliyor sonunda ha Allah gönlüne göre verdi. hemen başla pembe kıyafetleri çoğaltmaya:))

Canım ya sorma,o kadar heyecanlandım ki kız olabilir diyince...
Allah biliyo, hep gönlümden kız geçiyordu...Tabi önce sağlık sıhhat de...
Ağlamaktan gözlerim şişti....
Ama tabi bunlar mutluluk gözyaşları...

ben de öyleyim canım, her gece kötü rüyalar görüyorum. ama psikolojimiz etkiliyor rüyalarımızı da.

Canım, annen mi rahatsız...Geçmiş olsun..Konuları okumadım,yeni geldim bilmiyorum...
İnşallah bişeyi yoktur canım,sen kalbini ferah tut...

ne güzel haberler maşallah annesinin kuzusuna
hadi atlattın allahın izniyle tehlikeyi maşallah canım çok sevindim
Allah gönlüne göre de vermiş kızına alırsın artık pempiş pembiş kıyafetleri
inşallah sonuçlarında ii gelir canım parmakları falan sayılıyormuş mu artık bebişlerin oyyy ben yerim onun parmaklarını annesi:)

kuzuuuuuu!!!!!!!!!!!

hep böyle güzel haberlerle gel emi!!!!
Allah öykünü sana bağıslasınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
cok mutlu olduuuuuum!!!! )

kızlaaaaaaaaaar merhabalarrrrrrrrr
doktorlarınız ne ilaçlar verdiler bu döneminiz için
aynı seyleri mi içiyoruz

bana
rennie duo mide yanması için
duphalac kabızlık için
elevit
maltofer fol
magnesuim diasporal verdi

Valla o kadar heyecanlandım ki,parmak falan saymadım..Ama resmen belliydi..
Kıpırdıyordu da...
Bu günkü kadar hiç mutlu olmamıştım..Ters giden her şey yolundaydı çok şükür...

ben de öyleyim canım, her gece kötü rüyalar görüyorum. ama psikolojimiz etkiliyor rüyalarımızı da.
hamilelkte olur diye duymuştum böyle rüyalar hatta yeni öğrendiğimde rüyamda hep adet olmuşum görüyordum doğru psikolojimiz şu ara herşeye eyvam yapmaya müsait inşallah bişey çıkmaz da gelirler

Canım, annen mi rahatsız...Geçmiş olsun..Konuları okumadım,yeni geldim bilmiyorum...
İnşallah bişeyi yoktur canım,sen kalbini ferah tut...
canım cumadan annemin tansiyon 20 olmuş burnu kanamış bana da söylememiş bu sabah kardeşimle milasa hastaneye gitmişler genel cerraha kardiyologa bir de üroloğa gidecek bi dr tanıdığımız troid de olabilir sende demiş zaten evvelde zehirli guatr vardı işte bende bekliyorum burda sağol arkadaşım geçmiş olsun dileklerin için geldin biraz açıldım başka konulardan konuşalım öykü haberi ii geldi

çok geçmiş olsun acil şifalar hayırlı haberler inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…