kuzuuuuuu!!!!!!!!!!!
hep böyle güzel haberlerle gel emi!!!!
Allah öykünü sana bağıslasınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
cok mutlu olduuuuuum!!!!)
kızlaaaaaaaaaar merhabalarrrrrrrrr
doktorlarınız ne ilaçlar verdiler bu döneminiz için
aynı seyleri mi içiyoruz
bana
rennie duo mide yanması için
duphalac kabızlık için
elevit
maltofer fol
magnesuim diasporal verdi
aminsağol canım benim..daha güzel haberleri sizden duyarız inşallah..
bana rennie duo verdi çok rahatsız olursam içiyorumkızlaaaaaaaaaar merhabalarrrrrrrrr
aynı seyleri mi içiyoruz
bana
duphalac kabızlık için
elevit
maltofer fol
kızlaaaaaaaaaar merhabalarrrrrrrrr
aynı seyleri mi içiyoruz
bana
duphalac kabızlık için
elevit
maltofer fol
çok sağol canım Allah nerde şifa bekleyen varsa hepsine şifa versin inşallah hayırlı haberlerle gelirlerçok geçmiş olsun acil şifalar hayırlı haberler inşallah
elevit ve gynoferon(demir takviye)
balık yiyemezsen diye marincup verdi ama çok şükür yiyebiliyorum bu kadar
*maltofer fol
*magnesuim diasporal bu ilaçlar ne içinmiş?
canım cumadan annemin tansiyon 20 olmuş burnu kanamış bana da söylememiş bu sabah kardeşimle milasa hastaneye gitmişler genel cerraha kardiyologa bir de üroloğa gidecek bi dr tanıdığımız troid de olabilir sende demiş zaten evvelde zehirli guatr vardı işte bende bekliyorum burda sağol arkadaşım geçmiş olsun dileklerin için geldin biraz açıldım başka konulardan konuşalım öykü haberi ii geldi
Pardon ismini yazmadım. Duru olabilir ben öyle istyoruım.... Bakalım:)))))
bende bendeee kızsa eğer DURU , erkekse CAN istiyorummmm :)
İnşallah iyi çıkar tahlilleri..
Benim annemde de, hiper tansiyon var.. 20 ye falan çıkar hep..İlaç kullanıyo..
Allahın izniyle işey olmaz,sen kafana takma..Allah acil şifa versin ona da, hamiş hamiş dua edelim, kabul olur inşallah dualarımız..
ankaradaki doktor da çok önemsemedi hamilelerin 4te 1inde olurmuş. ama bitsin artıkkk... 6. haftadan beri kullanıyorum progestan.
sağol canım, inşallah...
ayy canım benimm yaa... valla ağlattın beni
kuzucumm...hiçbirbirimiz tanımıyoruz ama çok sıcak bi ortam var artık tanıyor da gibiyiz aslında herkese çok teşekkür ederim anne olunca bu düşkünlüğümüz annelerimize bir kat daha artacak herhalde Allahım herkesin anasını babasını korusun başımızdan eksik etmesin
Kızlarrrrr,biz geldik kızımla....
15+3 ken 15+5 olmuşuz...İlk kez gününde geldi bebeğim, hep geriden geliyordu....
9,37 cm.. ve 160 gr. olmuşuz...
En önemlisi kanama alanım kaybolmuş...
Sen bu saatten sonra düşürmezsin artık, tehlikeli dönemi de atlattın dedi doktorum...
Bebekimin parmaklarını, ayaklarını gördüm...
Edepsiz kuzum, elini sokmuş bacak arasına, güle güle çıkarsın diye uğraştık....
Doktorum emin olmamakla birlikte, artık % 90 kız diyebilirim dedi..Ben erkek olacak senin bebe diye düşünüyordum ama, hala çıkıntı göremiyorum, kız diyebilmem için de dış bölgesini iyice görmem lazım...Ama çıkıntı görünmediğine göre kız dedi..Bi dahakinde kesin söylerim dedi..
3 lü tarama yaptı..Sonucunu bugün çıkıyo ama işim çok ofiste yarın alabilirim...
Özetle,
Bacılarr.... ÖYKÜ geliyoooo, Öykü....
Kuzu ege de doktora gitmis kizi oluyo haberin olsun.
Kızlarrrrr,biz geldik kızımla....
15+3 ken 15+5 olmuşuz...İlk kez gününde geldi bebeğim, hep geriden geliyordu....
9,37 cm.. ve 160 gr. olmuşuz...
En önemlisi kanama alanım kaybolmuş...
Sen bu saatten sonra düşürmezsin artık, tehlikeli dönemi de atlattın dedi doktorum...
Bebekimin parmaklarını, ayaklarını gördüm...
Edepsiz kuzum, elini sokmuş bacak arasına, güle güle çıkarsın diye uğraştık....
Doktorum emin olmamakla birlikte, artık % 90 kız diyebilirim dedi..Ben erkek olacak senin bebe diye düşünüyordum ama, hala çıkıntı göremiyorum, kız diyebilmem için de dış bölgesini iyice görmem lazım...Ama çıkıntı görünmediğine göre kız dedi..Bi dahakinde kesin söylerim dedi..
3 lü tarama yaptı..Sonucunu bugün çıkıyo ama işim çok ofiste yarın alabilirim...
Özetle,
Bacılarr.... ÖYKÜ geliyoooo, Öykü....
Canım senin adına çooook sevindim, Allah gönlüne göre vermiş. Ben hep seninki erkektir diye düşünmüştüm ama değilmiş bak, inatçı bir kız. Yerim ben onu. Namuslu ya kızlar ondan kapamıştır bıcırık... Bu arada bende gittim bugün doktora ve benimkide kızzzzz...
Canım senin adına çooook sevindim, Allah gönlüne göre vermiş. Ben hep seninki erkektir diye düşünmüştüm ama değilmiş bak, inatçı bir kız. Yerim ben onu. Namuslu ya kızlar ondan kapamıştır bıcırık... Bu arada bende gittim bugün doktora ve benimkide kızzzzz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?