2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

kuzuuuuuu!!!!!!!!!!!

hep böyle güzel haberlerle gel emi!!!!
Allah öykünü sana bağıslasınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
cok mutlu olduuuuuum!!!! )

Canım benim yaaaa....
İnşallah hepimiz böyle güzel haberlerle geliriz...
Amin, cümlemizin bebesini Allah bize bağışlasın..Sağlıkla sıhhatle inşallah...

Ben elivit içiyordum...Doktorum onu da bıraktırdı...Hiç bişey içmiyorum...
Çok enerjksin diye vitamin vermiyorum diyor doktorum..

sağol canım benim..daha güzel haberleri sizden duyarız inşallah..
amin
bana rennie duo verdi çok rahatsız olursam içiyorum
onun dışında hergün elevit ferrum fort ve coraspin

elevit ve gynoferon(demir takviye)
balık yiyemezsen diye marincup verdi ama çok şükür yiyebiliyorum bu kadar

*maltofer fol
*magnesuim diasporal bu ilaçlar ne içinmiş?

İnşallah iyi çıkar tahlilleri..
Benim annemde de, hiper tansiyon var.. 20 ye falan çıkar hep..İlaç kullanıyo..
Allahın izniyle işey olmaz,sen kafana takma..Allah acil şifa versin ona da, hamiş hamiş dua edelim, kabul olur inşallah dualarımız..

ayy canım benimm yaa... valla ağlattın beni
kuzucumm...hiçbirbirimiz tanımıyoruz ama çok sıcak bi ortam var artık tanıyor da gibiyiz aslında herkese çok teşekkür ederim anne olunca bu düşkünlüğümüz annelerimize bir kat daha artacak herhalde Allahım herkesin anasını babasını korusun başımızdan eksik etmesin

Ben hamile olduğumdan beri
et-tavuk-balık-yumurta ağzıma bile sürmedim...Zaten vejeteryanım...Normalde de et yemiyorum...
Vitamin ilacı bile vermiyo doktorum bana...Gerek yok diyor...
Çocuğum muz-simit ve çikolata ile beslendi şimdiye kadar...
Üzülüyordum benim yüzümden geri kalıyor diye.Ama artık üzülmüyorum, yemediğim halde gününe ulaşmış...Demek ki yediklerimiz bebekten çok bize fayda sağlıyor..Bebek vücudumuzdan alıyor eksiklerini..

Ağlama canım benim...Yakınında olmayınca insan anlıyor zaten anne kıymetini..Benim annem de uzakta..Bana akşam saat 10 dan 11 den sonra kimse telefon edemez..Kızarım çünkü anneme bişey oldu zannediyorum hasta olduğundan aklım hep onda..Seni çok iyi anlıyorum...Ama inan ki, Allahın yazdığı değişmiyo..Biz dua edelim, onlar hep bizim başımızda olsunlar...
Merak etme sen, ters bişey olsa zaten doktorlar anında söylüyor, bişey yoktur, tahlillerine bakar gönderirler büyük ihtimal...Kendini de bebişi de sıkma...Burdaki ortamı ben de çok seviyorum..Hastaneye gidince bile birbirimizi merak ediyoruz sürekli..
İnşallah hepimiz de hep güzel haberlerle geleceğiz buraya bundan sonra...

Canım senin adına çooook sevindim, Allah gönlüne göre vermiş. Ben hep seninki erkektir diye düşünmüştüm ama değilmiş bak, inatçı bir kız. Yerim ben onu. Namuslu ya kızlar ondan kapamıştır bıcırık... Bu arada bende gittim bugün doktora ve benimkide kızzzzz...

canım benim yaaa o kadar sevindim ki gözün aydın olsun çok güzel haberler bunlar :)) maşallah maşallah diyelim

anım gözün aydın sen de kız istiyordun Allah gönlüne göre vermiş ne güzel

Valla doktorum da yanıltıyorsun beni diyor..O da erkek diye tahmin ediyordu...3 aydır ağzıma ekşi namına hiçbişey koymadım ve sürekli tatlı yiyorum...Ama biliyordum ben kızım olacağını..
Senin de mi kızmış, 2 kızın olacak ne güzel...Ben hep kız çocuklarının bi kız kardeşi olması fikrine sıcak bakmışımdır..Benim hiç kız kardeşim yok...Gerçi sayenizde bi sürü oldu...
Çok sevindim senin adına da...Sanırım çoğumuzun kızı olacak topikte...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…