2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

canım benim yaaa o kadar sevindim ki gözün aydın olsun çok güzel haberler bunlar :)) maşallah maşallah diyelim

Evet canım, ben de o kadar çok sevindim ki...
Hangisine sevineceğimi şaşırdım..Kız olduğuna mı, kıpırdadığna mı, kanama alanının kaybolduğuna mı, haftasına yetiştiğine mi...
Hangi birine sevineceğimi bilemedim...
İnşallah,Allah hepimize böyle güzel haberlerle doktordan gelmek nasip etsin..

benimki erkek o kadar kıza damat lazım dimi ama bu arada güzel erkek ismi arıyorum netten

egecim onu ben sormuştum o hissettiklerim bebek miş mi bu arada herkese selam

Bende çok sevindim çünkü açıkçası değişik olsun diye belki erkek isterdim ama kız çocuğa daha alışığım ve erkek çocuklarında hareketliliğini falan hiç sevmem, onun için bende çok sevindim zaten eşim benden çok sevindi şaşırttı beni. Kızıma arkadaş olur süper bence de..

Hosbulduk kizlar.
Ay Kuzu insallah benim bebisde yetisir gününe

Yetişir canım üzülme hiç...
Benim sıpa 2 hafta gerideydi...Hem de hiç öyle değişik bişey de yemedim bu hafta ben...Normal hergün yediklerimi yedim...Ama kusmalarım kalmadı artık..Sanırım o yüzden bebiş kendini toparlıyo yeni yeni..Merak etme, 2 hafta geriden gelen yetiştiyse 3-4 gün geriden gelenler hayli hayli yetişir gününe..
Geçer bile inşallah....

Hayırlısı olsun canım...Doğru, bu kadar kıza bi kaç da erkek bebe lazım...
Ben batu düşünüyordum erkek olursa eğer..
Doruk,yiğit,yağız gibi isimleri de beğeniyorum..
batu çok güzel ama koyama yakın bi arkadaşım koydu oğluna diğerleride çok güzel yiğit olabilir yağız da öyle benim kayınvalidenin "g" harfi takıntısı var benim eşimin adı göktuğ g harfi çok güçlüymüş çocuğun hayatında önemliymiş ismin içindeki harfler o yüzden yiğit le yağız gönlünü alır herhelde

ay insallah .Benimde kusmalarim cok sükür gecti gibi sanki. Böögg bögg oluyorum ama cikartmiyorum artik cok sükür.

Selam canım hoşgeldin..

hoşbulduk canım geçmişi okuyodumda çok güzel haberlerle gelmişsin çok sevindim. benim kızda göstermemişti doktor erkek olsa çıkıntı görürdüm büyük ihtimal kız demişti. ya ben kızımı çok özledim daha çok var randevuya ocak 8 de nasıl sabretcem bilmiyom

Harfler gerçekten önemliymiş..Öyle diyorlar...
Ama ben hiç harf falan değil de, gönlümden geçeni koyacağım..Öykü olacak inşallah..
Erkek ismini de zaten eşim seçti....
Gerçi kız olduğunu öğrenince azıcık burun kıvırdı ama, doktor kesin değil dedi, herkese söyleme hemen dedi ama, ben 7 sülaleye duyurdum bile kızım oluyo diye...
Eşinin ismi de güzelmiş ha..Göktuğ ismini severim ben..

Sen yine iyi canim ben 17 ocakda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…