Bazı arkadaşlar bebeğin hareketlerini hissetm,yorsunuz yaa belli kiloya gelmediği içinmiş ... Bebek aslında kıpır kıpır dır dedi doktor ama normaldir fazla hissedememeniz dedi. Kilosu 117 gr olmuş:))
hoşgeldin canım nasılsın?Herkese selam ben geldim. Kuzucuk canm cok sevindim insallah böyle devam eder hep.
Herkese selam ben geldim. Kuzucuk canm cok sevindim insallah böyle devam eder hep.
canım benim yaaa o kadar sevindim ki gözün aydın olsun çok güzel haberler bunlar :)) maşallah maşallah diyelim
Valla doktorum da yanıltıyorsun beni diyor..O da erkek diye tahmin ediyordu...3 aydır ağzıma ekşi namına hiçbişey koymadım ve sürekli tatlı yiyorum...Ama biliyordum ben kızım olacağını..
Senin de mi kızmış, 2 kızın olacak ne güzel...Ben hep kız çocuklarının bi kız kardeşi olması fikrine sıcak bakmışımdır..Benim hiç kız kardeşim yok...Gerçi sayenizde bi sürü oldu...
Çok sevindim senin adına da...Sanırım çoğumuzun kızı olacak topikte...
acaba kaç gr olunca hissedicez , benimki de 150 gr mış
benimki erkek o kadar kıza damat lazım dimi ama bu arada güzel erkek ismi arıyorum netten
Sezz merhaba umarım doğru hatırlaçışımdır.
özellikle dr sordum kaburgamın altında hisediyorum pıt pıt diye bişey dedim onlar gazdır. Belinde sırtında felan hissedersin dedi.
Sanırım sen sormuştum belimde sırtımdamı taşıyorum bu çocuğu diye.:))
egecim onu ben sormuştum o hissettiklerim bebek miş mi bu arada herkese selam
Valla doktorum da yanıltıyorsun beni diyor..O da erkek diye tahmin ediyordu...3 aydır ağzıma ekşi namına hiçbişey koymadım ve sürekli tatlı yiyorum...Ama biliyordum ben kızım olacağını..
Senin de mi kızmış, 2 kızın olacak ne güzel...Ben hep kız çocuklarının bi kız kardeşi olması fikrine sıcak bakmışımdır..Benim hiç kız kardeşim yok...Gerçi sayenizde bi sürü oldu...
Çok sevindim senin adına da...Sanırım çoğumuzun kızı olacak topikte...
Hosbulduk kizlar.
Ay Kuzu insallah benim bebisde yetisir gününe
batu çok güzel ama koyama yakın bi arkadaşım koydu oğluna diğerleride çok güzel yiğit olabilir yağız da öyle benim kayınvalidenin "g" harfi takıntısı var benim eşimin adı göktuğ g harfi çok güçlüymüş çocuğun hayatında önemliymiş ismin içindeki harfler o yüzden yiğit le yağız gönlünü alır herheldeHayırlısı olsun canım...Doğru, bu kadar kıza bi kaç da erkek bebe lazım...
Ben batu düşünüyordum erkek olursa eğer..
Doruk,yiğit,yağız gibi isimleri de beğeniyorum..
Yetişir canım üzülme hiç...
Benim sıpa 2 hafta gerideydi...Hem de hiç öyle değişik bişey de yemedim bu hafta ben...Normal hergün yediklerimi yedim...Ama kusmalarım kalmadı artık..Sanırım o yüzden bebiş kendini toparlıyo yeni yeni..Merak etme, 2 hafta geriden gelen yetiştiyse 3-4 gün geriden gelenler hayli hayli yetişir gününe..
Geçer bile inşallah....
Selam canım hoşgeldin..
batu çok güzel ama koyama yakın bi arkadaşım koydu oğluna diğerleride çok güzel yiğit olabilir yağız da öyle benim kayınvalidenin "g" harfi takıntısı var benim eşimin adı göktuğ g harfi çok güçlüymüş çocuğun hayatında önemliymiş ismin içindeki harfler o yüzden yiğit le yağız gönlünü alır herhelde
hoşbulduk canım geçmişi okuyodumda çok güzel haberlerle gelmişsin çok sevindim. benim kızda göstermemişti doktor erkek olsa çıkıntı görürdüm büyük ihtimal kız demişti. ya ben kızımı çok özledim daha çok var randevuya ocak 8 de nasıl sabretcem bilmiyom
Sen yine iyi canim ben 17 ocakda
ay insallah .Benimde kusmalarim cok sükür gecti gibi sanki. Böögg bögg oluyorum ama cikartmiyorum artik cok sükür.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?