2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Sağol canım..Bana da aynını söyledi..Kesin emin olmamakla birlikte artık kız diyebilirim, çıkıntı görünmüyor dedi...Ben akşam veya yarın test sonucumu almaya gideceğim, randevu tarihini büyük ihtimal o zama söyler bana da..

merhabalar herkesleree

kuzu çok sevindim iyi olmana bide kızın oluyomuş senden mutlusu yoktur artık gözün aydın :))

ege seninde gözün aydın senin içinde çok sevindim.bi sürü kız geliyo :))

benimde kızım oluyo bu arada :))

Canım benim sağol...Senin de mi kız..Ne güzel...Sorma sabahtan beri şebek gibi sırıtıyorum ağzım kulaklarımda neredeyse...Hala inanamıyorum bu kadar çok güzel haber aldığıma....

seninde baya varmış canım nasıl sabretcez bakalım önceden 15 günde bir gidiyodum artık ayda 1 gitcem sanırım 20. haftama gelmiş oluyom ozamana ayrıntılı ultrasyonada girecem sanırım bi geçse zaman

Evet canim bende ozaman 20.haftamda oluyorum insallah. Bizde detayli ultrasona gircez ozaman bakalim hayirlisi.

Tamam işte..İnşallah bi dahaki kontrolde sen de bebişim gününe gelmiş diyeceksin, biz de burda sevineceğiz hep beraber..

Insallah canim.

kızlar merhaba, benim de bugün kontrolüm vardı, bize erkek geliyor sanırım.

Ay ne güzel cok sevindim .

Artik yavas yavas belli olmaya basladi cinsiyetler ne güzel.
Kizlar cogunlukda gibi görünüyor bakalim :)

öyküm senin de gözünaydın, kızlar ikileniyor senin de ege gibi. topikte de kız bebekler çoğaldı birden:)

Valla kızlar çok yoğunlaştı burda, ama kız erkek fark etmez tabi evlat evlattır. Ben de sevindim, en azından artık bebişimle konuşurken kızım diyebileceğim.

ben kız istiyodum zaten canım inş değişmez çünkü alıştım kızıma bi doğsada alsam kucama süsleyip püsleyip gezsem kızımla. 2li testin iyiydi senin 3lüde iyidir bende yaptırdım üçlüyü iyi çıkmıştı ben almaya gitmiyom doktoru telden arıyom soruyom sende ara bugun sor yarını beklemezsin canım

canım 17 haftalık olmuşsun maşallah hissediyormusun bebişini

evet canım 17 yede geldim sanırım benim doğum mayısada olabilir. ya ilk gebelik oldundan öle çok hissetmiyom arada sanki kelebek uçması gibi bişey oluyo ama pıt pıt atışları duyuyom. zaten ilk gebelikte 22. haftaya kadar anca tam hissedebiliyomuşuz

yok ben gidiyorum, yüzsüzlükle bebişimi çok özledim bi daha görsem olur mu diye soruyorum...
Büyük ihtimal olmaz diyo da, bazen kıyamıyo hadi yat da bakalım diyo...
Gene ben yüzsüzlüğe vurar da sorarım yatayım mı diye..

Ben hiçbişey hissetmiyorum...
ultrasonda gördüm kıpırdadığını ama...Kelebek falan uçuşmuyo hiç...

kızlar merhaba, benim de bugün kontrolüm vardı, bize erkek geliyor sanırım.
canım çok sevindim sen ben birde bodrum81in erkek diğer arkadaşların kız 2011 kız yılı gibi görünüyor sende çıkıntımı gördü yoksa yumurtalıkları falan da gördü mü?
ne güzel duygular bunlar...hala kasığın üst kısmında mı bebiş yoksa yukarı çıkıyormu bu haftalar da ?çünkü göbeğindeki damar da atıyor ya bazen onla karıştırmamak için sordum bazen atıyormuş gibi geliyo da .... Allahım sağlıkla sıhhatle doğsunlar inşallah kucağımıza aldığımız günleride görelim

benim herzaman gitme şansım olmuyo canım. eşimin görevi nedeniyle biz gurbetteyiz ta şırnaktayımm eşim öğretmen burda benim atanmamı bekliyoz karadenizliyiz biz bu ayın 31 ini bekliyoz atanırsam bu sıkıntılardanda kurtulcam hastane için bebeğimizi görmek için 3 buçuk saat yol gidiyoz batmana özele gidiyom bide şırnağın idil ilçesindeyiz devlet hastanesinde herzaman doktor olmuyo olsa bile güvenemiyoz bizde batmana gidiyoz bebeğim için herşeye değer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…