2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bu arada doktorum dörtli test yaptı, iyice inceledi bebişi, kolları, bacakları, parmakları hepsi tamam, iki tanede renkli fotosunu verdi çok tatlı birtanem benim. Sağlıklı gözüküyor tabi dörtlü test sonuçları önemli, 1 hafta sonra çıkıyormuş. Umarşm hayırlı haberler alırız. Dörtlünün sonuçlarına göre AS olsun olmasın diye karar vercez dedi, bende ben istemiyorum ano dedim ama bakçaz artık, dörtlünün sonuçları çok iyi çıkmazsa belki ayrıntılı ultrasonu 18. haftaya çekeriz dedi. Bakalım ne olcak. Doktorunda AS e pek sıcak bakmaması içimi rahatlattı. Ben birde kan sulandırıcı ilaç iğne falan alıyorum ya, onun için daha riskli olur dedi AS. En az 10 gün önceden iğneleri kesmem gerekirmiş. O da bebeğin gelişimi açısından iyi olmayabilir dedi. Neyse ben zaten hiç yaptırmayı düşünmüyorum. Benim kızım güçlüdür, ikizler burcu inatçıda olur. Sağ salim doğar hayırlısıyla. Olumlu düşünmek lazım bak Kuzu ya bravo tamamen olumlu düşüncelerle sağlığına kavuştu bence.. Hepimizin öyle olması lazım.. Onun için test mest vız gelir artık bana.

hoşgeldin kuzu çok sevindim maşallahhhh sizeee
benim bulantılarım hiç geçmicek heralde ağzımın bozuk tadı berbat ya

kurban olurum yaradana ben yaaaa:))))
çok sevindim iyi olmana kızının olmasına burda seni görmek çok güzel .
Gözünaydın canım herzaman güzel haberler inşallah.
Bende cumartesi gitim kızım oluyor kesin teyzesi. Topik kız topiği oldu..:))

maltofer elevit ve calsid3 verdi. Maltoferi ben çiğnemeden su ile yutuyorum sen nasıl içiyorsun:))

Canım benim..İnşallah atama olur da sıkıntılardan kurtulursun...3,5 saat de az bi yol değil...
Ama dediğin gibi bebeler için herşeye değer...
Benim de kan alamıyorlar,damarlar çok içteymiş, her seferinde damarım patlıyor..
bugün de kan verirken iğneyi soktu damardan kan gelmedi...Tam 3 kez uğraştı..Ama acısı geçip gidiyo bebişimin iyi haberlerini duydukça...
İnşallah sen de ataman olur da, kurtulursun sıkıntıdan...

o atan bebektir canım annem önce pıt pıt atışlarını hissedersin sonra hareketlerini demişti

Canım benim..Gerçekten olumlu düşünmek çok önemli..% 90 düşecek bu bebek diye progesteron bile vermediler bana...% 90 ne demek...3 gün ağır kanamam oldu, neler çektim, ama dediğin gibi hep olumlu düşündüm..Tutunacak bebem dedim...Tutundu da..İnşallah hep güzel olacak herşey..
Bence de senin kızın da çok güçlü olacak...Test ben de yaptırdım bugün 3 lü..Hiç düşünmüyorum bile nasıl olacak diye..
Eminim sende de herşey yolunda olacak...

bebeğim sağlıklı olsunda ben onun için kaç saat olursa olsun o yolu çekmeye razıyım. ya sen kolunun fotoğrafını çeip koymuştunya görmüştüm o zaman inşallah o sorununda geçerde rahatça kanını alırlar artık bebekler için katlancaz

Evet senin yaşadıklarını biliyorum,çok süper örnek oldu bize canım bak doktorlar bile yanılabiliyormuş dimi. Bu arada gerçekten ikizler burcu bebekleri aşırı inatçı olur şimdiden belli değil mi zaten? Bundan sonra aklıma hiç kötü bir şey getirmiycem zaten...

egeeee demin yazmıştım ama görmedin sanırım o belinde sırtında pıt pıt atma olan bendim doktor bebek atışımı dedi sana merak ettim

maltoferi bende su ile içiyorum zaten çok zor ilaç yutabiliyorum çignediğimi düşünemiyorum :)

egeeee demin yazmıştım ama görmedin sanırım o belinde sırtında pıt pıt atma olan bendim doktor bebek atışımı dedi sana merak ettim

ay cnm kız kusura bakma bende başkasına yazdım ama senin içinde sordum o bebek atışı değil gazmış.:)) sıkıştırmaz seni ama pıt pıt atar dedi. rahat ol cnm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…