canım çok sevindim sen ben birde bodrum81in erkek diğer arkadaşların kız 2011 kız yılı gibi görünüyor sende çıkıntımı gördü yoksa yumurtalıkları falan da gördü mü?
Ben hiçbişey hissetmiyorum...
ultrasonda gördüm kıpırdadığını ama...Kelebek falan uçuşmuyo hiç...
kurban olurum yaradana ben yaaaa:))))kızlarrrrr,biz geldik kızımla....
15+3 ken 15+5 olmuşuz...ilk kez gününde geldi bebeğim, hep geriden geliyordu....
9,37 cm.. Ve 160 gr. Olmuşuz...
En önemlisi kanama alanım kaybolmuş...
Sen bu saatten sonra düşürmezsin artık, tehlikeli dönemi de atlattın dedi doktorum...
Bebekimin parmaklarını, ayaklarını gördüm...
Edepsiz kuzum, elini sokmuş bacak arasına, güle güle çıkarsın diye uğraştık....
Doktorum emin olmamakla birlikte, artık % 90 kız diyebilirim dedi..ben erkek olacak senin bebe diye düşünüyordum ama, hala çıkıntı göremiyorum, kız diyebilmem için de dış bölgesini iyice görmem lazım...ama çıkıntı görünmediğine göre kız dedi..bi dahakinde kesin söylerim dedi..
3 lü tarama yaptı..sonucunu bugün çıkıyo ama işim çok ofiste yarın alabilirim...
özetle,
bacılarr.... öykü geliyoooo, öykü....
kızlaaaaaaaaaar merhabalarrrrrrrrr
doktorlarınız ne ilaçlar verdiler bu döneminiz için
aynı seyleri mi içiyoruz
bana
rennie duo mide yanması için
duphalac kabızlık için
elevit
maltofer fol
magnesuim diasporal verdi
benim herzaman gitme şansım olmuyo canım. eşimin görevi nedeniyle biz gurbetteyiz ta şırnaktayımm eşim öğretmen burda benim atanmamı bekliyoz karadenizliyiz biz bu ayın 31 ini bekliyoz atanırsam bu sıkıntılardanda kurtulcam hastane için bebeğimizi görmek için 3 buçuk saat yol gidiyoz batmana özele gidiyom bide şırnağın idil ilçesindeyiz devlet hastanesinde herzaman doktor olmuyo olsa bile güvenemiyoz bizde batmana gidiyoz bebeğim için herşeye değer
sendeki azimle zaten çocuk erkekse de dönmüştür içerde...Ben en baştan beri kızım diyordum çocuğa...
Allah gönlüme göre verdi..
canım çok sevindim sen ben birde bodrum81in erkek diğer arkadaşların kız 2011 kız yılı gibi görünüyor sende çıkıntımı gördü yoksa yumurtalıkları falan da gördü mü?
ne güzel duygular bunlar...hala kasığın üst kısmında mı bebiş yoksa yukarı çıkıyormu bu haftalar da ?çünkü göbeğindeki damar da atıyor ya bazen onla karıştırmamak için sordum bazen atıyormuş gibi geliyo da .... Allahım sağlıkla sıhhatle doğsunlar inşallah kucağımıza aldığımız günleride görelim
Bu arada doktorum dörtli test yaptı, iyice inceledi bebişi, kolları, bacakları, parmakları hepsi tamam, iki tanede renkli fotosunu verdi çok tatlı birtanem benim. Sağlıklı gözüküyor tabi dörtlü test sonuçları önemli, 1 hafta sonra çıkıyormuş. Umarşm hayırlı haberler alırız. Dörtlünün sonuçlarına göre AS olsun olmasın diye karar vercez dedi, bende ben istemiyorum ano dedim ama bakçaz artık, dörtlünün sonuçları çok iyi çıkmazsa belki ayrıntılı ultrasonu 18. haftaya çekeriz dedi. Bakalım ne olcak. Doktorunda AS e pek sıcak bakmaması içimi rahatlattı. Ben birde kan sulandırıcı ilaç iğne falan alıyorum ya, onun için daha riskli olur dedi AS. En az 10 gün önceden iğneleri kesmem gerekirmiş. O da bebeğin gelişimi açısından iyi olmayabilir dedi. Neyse ben zaten hiç yaptırmayı düşünmüyorum. Benim kızım güçlüdür, ikizler burcu inatçıda olur. Sağ salim doğar hayırlısıyla. Olumlu düşünmek lazım bak Kuzu ya bravo tamamen olumlu düşüncelerle sağlığına kavuştu bence.. Hepimizin öyle olması lazım.. Onun için test mest vız gelir artık bana.
hoşgeldin kuzu çok sevindim maşallahhhh sizeee
benim bulantılarım hiç geçmicek heralde ağzımın bozuk tadı berbat ya
Canım benim..İnşallah atama olur da sıkıntılardan kurtulursun...3,5 saat de az bi yol değil...
Ama dediğin gibi bebeler için herşeye değer...
Benim de kan alamıyorlar,damarlar çok içteymiş, her seferinde damarım patlıyor..
bugün de kan verirken iğneyi soktu damardan kan gelmedi...Tam 3 kez uğraştı..Ama acısı geçip gidiyo bebişimin iyi haberlerini duydukça...
İnşallah sen de ataman olur da, kurtulursun sıkıntıdan...
kurban olurum yaradana ben yaaaa:))))
çok sevindim iyi olmana kızının olmasına burda seni görmek çok güzel .
Gözünaydın canım herzaman güzel haberler inşallah.
Bende cumartesi gitim kızım oluyor kesin teyzesi. Topik kız topiği oldu..:))
Canım benim...Ben de çok mutluyum bugün..
Duru kesinleşti desene, gözün aydın...Zaten kız kardeşi olsun diyordun,Allah senin de gönlüne göre verdi bak..Evet kızlar acayip çoğaldı topikte..Maşallah, Allah nazardan korusun...
Canım benim..Gerçekten olumlu düşünmek çok önemli..% 90 düşecek bu bebek diye progesteron bile vermediler bana...% 90 ne demek...3 gün ağır kanamam oldu, neler çektim, ama dediğin gibi hep olumlu düşündüm..Tutunacak bebem dedim...Tutundu da..İnşallah hep güzel olacak herşey..
Bence de senin kızın da çok güçlü olacak...Test ben de yaptırdım bugün 3 lü..Hiç düşünmüyorum bile nasıl olacak diye..
Eminim sende de herşey yolunda olacak...
kurban olurum yaradana ben yaaaa:))))
çok sevindim iyi olmana kızının olmasına burda seni görmek çok güzel .
Gözünaydın canım herzaman güzel haberler inşallah.
Bende cumartesi gitim kızım oluyor kesin teyzesi. Topik kız topiği oldu..:))
maltofer elevit ve calsid3 verdi. Maltoferi ben çiğnemeden su ile yutuyorum sen nasıl içiyorsun:))
egeeee demin yazmıştım ama görmedin sanırım o belinde sırtında pıt pıt atma olan bendim doktor bebek atışımı dedi sana merak ettim
Kizlar benim gögüs uclarim ve etrafi baya bi koyulasti ya sizde de oldumu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?