Kizlar benim gögüs uclarim ve etrafi baya bi koyulasti ya sizde de oldumu?
üçlü testi nasıl yaptı ikili gibimi
benim herzaman gitme şansım olmuyo canım. eşimin görevi nedeniyle biz gurbetteyiz ta şırnaktayımm eşim öğretmen burda benim atanmamı bekliyoz karadenizliyiz biz bu ayın 31 ini bekliyoz atanırsam bu sıkıntılardanda kurtulcam hastane için bebeğimizi görmek için 3 buçuk saat yol gidiyoz batmana özele gidiyom bide şırnağın idil ilçesindeyiz devlet hastanesinde herzaman doktor olmuyo olsa bile güvenemiyoz bizde batmana gidiyoz bebeğim için herşeye değer
maltoferi bende su ile içiyorum zaten çok zor ilaç yutabiliyorum çignediğimi düşünemiyorum :)
kan aldılar benden.4 te çıkacakmış sonucu...
Bi de ultrasonda bişeyler ölçtü biçti, ama bişey demedi..İşaretledi durdu, herşey güzel dedi..
Beyin gelişimine bakacakmış kan değerlerine göre sanırım...
Teyzesi 160 gr.olmuş bebekim benim..
Bi de ultrasonda GA(AC) Hadlock : 9.37 cm 15w3d
GA(FL) Hadlock : 1.96 cm 15w5d
FL/AC : 0,209
yazıyor..Ama ne demek bilmiyorum..Zaten heyecandan hiçbişey sormadım bu sefer...
evettt kesin senind kızzzzz
kızlarda öyle olur benim iki kızımda da öyle oldu. kapkara oldu..
hoşgeldin kuzu çok sevindim maşallahhhh sizeee
benim bulantılarım hiç geçmicek heralde ağzımın bozuk tadı berbat ya
ooo maşallah benimki 117 gr. seninki baya bi iri olacak herhalde
canım çok uzaktaymışsınız siz de. ama birbirimize yakın sayılırız. biz de mardindeyiz. doktora diyarbakıra gidiyoruz. inşallah sen memleketine yakın bir yere atanırsın da eşin de gelir...
bende doktora sordum bugün, ben 16.haftadayım hala sabahları midem bulanıyor dedim, o da onun hamilelikle ilgisi yoktur bence dedi. Reflü olmuştur ondandır dedi 12. haftadan sonra bulantıların geçmesi lazımmış...
canım çok sevindim sen ben birde bodrum81in erkek diğer arkadaşların kız 2011 kız yılı gibi görünüyor sende çıkıntımı gördü yoksa yumurtalıkları falan da gördü mü?
valla ne gördü bilemem ama erkek dedi :) benim zaten bir oğlum vardı şimdi ona arkadaş geliyor beraber oynarlar dedi :)
mardin merkezdemisin canım benim kaldım yer mardin midyata yakın 50 dakika filan sen niye diyarbakıra gidiyon benim burda komşum da gebe o mardine gidiyo özele memnunda bende mardine gitcektim sonra görümcemde diyarbakır silvande öğretmen o batmana gidip memnun kalmıştı o nedenle batmanı tercih ettim
EGE ay insallah öyledir:)
s_o_b evet canim bende alisamadim hic hosuma gitmiyoumarim dogumdan sonra düzelir :)
bende alışamıyom çünkü baya açık renk olup böle koyulaşmaya başlayınca sinir oldum aslında çokta koyulaşmadı ama ileriyide düşünüyom bu arada benim görümcemin oğlu oldu ama onunkide karadı kız erkek farketmiyo bence çünkü baya koyulaştı onunki
hahahaha kız olurmu deli . demekki iyi beslemişsin ben kendime alıyorum kilo . gerçi hemen netten baktım 80-100 gr olur diyor. e normal yani:))Bence benimki, içimdeki kanama alanını yuttu, çocuk bi haftada toparlandı baksanaa..Şişiverdi...
Geçen hafta 2 hafta geriden geliyordu....
Benim hiç koyulaşma olmadı...Aynı duruyo...Acımıyo da göğüslerim hiç...
bende alışamıyom çünkü baya açık renk olup böle koyulaşmaya başlayınca sinir oldum aslında çokta koyulaşmadı ama ileriyide düşünüyom bu arada benim görümcemin oğlu oldu ama onunkide karadı kız erkek farketmiyo bence çünkü baya koyulaştı onunki
evet canım merkezdeyim. benim tedaviyle oldu. tedavi aşamasında burda gittiğim doktorlardan çok memnun kalmadım, diyarbakırda bir doktor önermişlerdi. şimdi de çok memnunum doktorumdan bırakamıyorum.
hahahaha kız olurmu deli . demekki iyi beslemişsin ben kendime alıyorum kilo . gerçi hemen netten baktım 80-100 gr olur diyor. e normal yani:))
canım çok sevindim sen ben birde bodrum81in erkek diğer arkadaşların kız 2011 kız yılı gibi görünüyor sende çıkıntımı gördü yoksa yumurtalıkları falan da gördü mü?
valla ne gördü bilemem ama erkek dedi :) benim zaten bir oğlum vardı şimdi ona arkadaş geliyor beraber oynarlar dedi :)
minikeller gözünaydın bir oğluş daha .. kaynana olacaksın gelinler hizmet edecek sana:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?