2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

üçlü testi nasıl yaptı ikili gibimi

kan aldılar benden.4 te çıkacakmış sonucu...
Bi de ultrasonda bişeyler ölçtü biçti, ama bişey demedi..İşaretledi durdu, herşey güzel dedi..
Beyin gelişimine bakacakmış kan değerlerine göre sanırım...
Teyzesi 160 gr.olmuş bebekim benim..
Bi de ultrasonda GA(AC) Hadlock : 9.37 cm 15w3d
GA(FL) Hadlock : 1.96 cm 15w5d

FL/AC : 0,209

yazıyor..Ama ne demek bilmiyorum..Zaten heyecandan hiçbişey sormadım bu sefer...

canım çok uzaktaymışsınız siz de. ama birbirimize yakın sayılırız. biz de mardindeyiz. doktora diyarbakıra gidiyoruz. inşallah sen memleketine yakın bir yere atanırsın da eşin de gelir...

maltoferi bende su ile içiyorum zaten çok zor ilaç yutabiliyorum çignediğimi düşünemiyorum :)

ya bi sakıncası olmaz demi .ben tırsdım ama çiğnemedim diye. sanada çiğneme tableimi dediler.kıemızı benekli bir ilaç değlmi

ya burası süper bir yer ya doktora bile gitmesek birbirimze sorarak rahatlıyoruz. bide görüntü alabilsek süper olur..

ooo maşallah benimki 117 gr. seninki baya bi iri olacak herhalde

hoşgeldin kuzu çok sevindim maşallahhhh sizeee
benim bulantılarım hiç geçmicek heralde ağzımın bozuk tadı berbat ya

bende doktora sordum bugün, ben 16.haftadayım hala sabahları midem bulanıyor dedim, o da onun hamilelikle ilgisi yoktur bence dedi. Reflü olmuştur ondandır dedi 12. haftadan sonra bulantıların geçmesi lazımmış...

canım çok uzaktaymışsınız siz de. ama birbirimize yakın sayılırız. biz de mardindeyiz. doktora diyarbakıra gidiyoruz. inşallah sen memleketine yakın bir yere atanırsın da eşin de gelir...

mardin merkezdemisin canım benim kaldım yer mardin midyata yakın 50 dakika filan sen niye diyarbakıra gidiyon benim burda komşum da gebe o mardine gidiyo özele memnunda bende mardine gitcektim sonra görümcemde diyarbakır silvande öğretmen o batmana gidip memnun kalmıştı o nedenle batmanı tercih ettim

Evet canim benimde aksamlari oluyo cogu zaman ama sanirim benim kide troidden oluyo. Yarin tekrar kan vericem bakalim insallah ilac kullanmama gerek kalmaz.

evet canım merkezdeyim. benim tedaviyle oldu. tedavi aşamasında burda gittiğim doktorlardan çok memnun kalmadım, diyarbakırda bir doktor önermişlerdi. şimdi de çok memnunum doktorumdan bırakamıyorum.

EGE ay insallah öyledir:)

s_o_b evet canim bende alisamadim hic hosuma gitmiyo umarim dogumdan sonra düzelir :)

bende alışamıyom çünkü baya açık renk olup böle koyulaşmaya başlayınca sinir oldum aslında çokta koyulaşmadı ama ileriyide düşünüyom bu arada benim görümcemin oğlu oldu ama onunkide karadı kız erkek farketmiyo bence çünkü baya koyulaştı onunki

Bence de farketmiyo, çünkü bende bi değişiklik yok...
Sadece biraz, o da çok az büyüdü göğüslerim o kadar...Yoksa koyuluk falan hiç yok...

Bence benimki, içimdeki kanama alanını yuttu, çocuk bi haftada toparlandı baksanaa..Şişiverdi...
Geçen hafta 2 hafta geriden geliyordu....
hahahaha kız olurmu deli . demekki iyi beslemişsin ben kendime alıyorum kilo . gerçi hemen netten baktım 80-100 gr olur diyor. e normal yani:))

Benim hiç koyulaşma olmadı...Aynı duruyo...Acımıyo da göğüslerim hiç...

benim fena şişti kocaman . karardı uçları sonradan geçiyor ama fena irirleşti...

Aman canim bosver sallayalim gitsin:) Yeterki bebisler saglikli olsun kimse görmüyor zaten:)

evet canım merkezdeyim. benim tedaviyle oldu. tedavi aşamasında burda gittiğim doktorlardan çok memnun kalmadım, diyarbakırda bir doktor önermişlerdi. şimdi de çok memnunum doktorumdan bırakamıyorum.

anladım canım doktor çok önemli nasıl rahat hissediyosa insan ona gitmeli her doktor bir olmuyo

hahahaha kız olurmu deli . demekki iyi beslemişsin ben kendime alıyorum kilo . gerçi hemen netten baktım 80-100 gr olur diyor. e normal yani:))

Kiloma da baktı 59,80 çıktım...
Fazla kilo da almıyorum ama, maşallah göbek çıktı iyice....
Durun bi poz veresim geldi size....Bi çekeyim kendimi de görün...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…