Aman canim bosver sallayalim gitsin:) Yeterki bebisler saglikli olsun kimse görmüyor zaten:)
kan aldılar benden.4 te çıkacakmış sonucu...
Bi de ultrasonda bişeyler ölçtü biçti, ama bişey demedi..İşaretledi durdu, herşey güzel dedi..
Beyin gelişimine bakacakmış kan değerlerine göre sanırım...
Teyzesi 160 gr.olmuş bebekim benim..
Bi de ultrasonda GA(AC) Hadlock : 9.37 cm 15w3d
GA(FL) Hadlock : 1.96 cm 15w5d
FL/AC : 0,209
yazıyor..Ama ne demek bilmiyorum..Zaten heyecandan hiçbişey sormadım bu sefer...
kızlar gökyüzüden haber alan oldumu ya meraklandım iyice
Eki Görüntüle 116877
yerlere sığamadım, tepelere çıktım göbüşü görün diye ama elbise koyu çok belli olmadı..aslında baya şiş...
Evet canim benimde aksamlari oluyo cogu zaman ama sanirim benim kide troidden oluyo. Yarin tekrar kan vericem bakalim insallah ilac kullanmama gerek kalmaz.
Eki Görüntüle 116877
Yerlere sığamadım, tepelere çıktım göbüşü görün diye ama elbise koyu çok belli olmadı..Aslında baya şiş...
İlk değer kafa çevresi, benimkide 9.86 çıkmış, ikinci değer bacağının üst kısmındaki kemiğin uzunluğu (artık bebişler büyüdü ya baş-popo ölçülemiyor onun için o kemikten yola çıkarak boyunu tahmin ediyorlar.) bende 1.84 çıkmış.. ve 134 gr.
ilk değer kafa çevresi, benimkide 9.86 çıkmış, ikinci değer bacağının üst kısmındaki kemiğin uzunluğu (artık bebişler büyüdü ya baş-popo ölçülemiyor onun için o kemikten yola çıkarak boyunu tahmin ediyorlar.) bende 1.84 çıkmış.. Ve 134 gr.
merhaba kızlar
benimde gçgüslerim şiti ama benim başka problemim var çok fena kaşınıyor yaralar oluştu gögsümde lekeler başladı ben gene kızımdaki gibi hastalanıyorum napıcamı şaşırdım onda bütün vücudum kaşınarak kararmıştı inşallah sadece gögüslerimde kalır gecebile kalkıp kaşıyorum sinri oldum ya
kız allah iyiliğini versin emiii
poz vermen bile elden ayrı yani. Baya bi çıkmış karnın maşallah sana.. Yüzünüde hiç görmedik yaa sakla aman
allah allah dr söyle ne kaşıntısı yaa bak bende kaşındım.merhaba kızlar
benimde gçgüslerim şiti ama benim başka problemim var çok fena kaşınıyor yaralar oluştu gögsümde lekeler başladı ben gene kızımdaki gibi hastalanıyorum napıcamı şaşırdım onda bütün vücudum kaşınarak kararmıştı inşallah sadece gögüslerimde kalır gecebile kalkıp kaşıyorum sinri oldum ya
selam kızlar
ilk fırsatta burada aldım yine soluğu
malum kaynana bende ama şimdi başka bi yere gitti başsağlığına evde bisürü iş var ben buradayım
herkes iyidir umarım hemen bir özet rica etsem
merhaba kızlar
merhaba kızlar
ya ondan değil de, sonradan silmek zor geliyo, ondan saklıyom..eklediğim kalsın artık yerinde diye..
Adam görse, hatun internete düşmüş dicek...farkettin mi karnımı, pek belli olmadı koyu olduğundan elbise ama, gerçekten de çok çıkıyor ya....ama bak bacakalr falan hiç kilo almadı ha..sırf göbek büyüyoo...
selam kızlar
ilk fırsatta burada aldım yine soluğu
malum kaynana bende ama şimdi başka bi yere gitti başsağlığına evde bisürü iş var ben buradayım
herkes iyidir umarım hemen bir özet rica etsem
öyküm seninki ile aynı benim ölçümlerimde. Ama kilo olarak gr düşük. Benim 117..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?