2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

İlk değer kafa çevresi, benimkide 9.86 çıkmış, ikinci değer bacağının üst kısmındaki kemiğin uzunluğu (artık bebişler büyüdü ya baş-popo ölçülemiyor onun için o kemikten yola çıkarak boyunu tahmin ediyorlar.) bende 1.84 çıkmış.. ve 134 gr.

kızlar gökyüzüden haber alan oldumu ya meraklandım iyice

Canım aslında bende merak ediyorum...
Annem ve kardeşlerim var,taşınacaklar o yüzden giremiyorum demişti..
Ama gerçekten de baya oldu..Bu zamana kadar taşınırlardı herhalde...
İnşallah kötü bşey yoktur da, keyfi gelmiyordur....

merhaba kızlar
benimde gçgüslerim şiti ama benim başka problemim var çok fena kaşınıyor yaralar oluştu gögsümde lekeler başladı ben gene kızımdaki gibi hastalanıyorum napıcamı şaşırdım onda bütün vücudum kaşınarak kararmıştı inşallah sadece gögüslerimde kalır gecebile kalkıp kaşıyorum sinri oldum ya

Sağol canım..Ben de merak ettim geldikten sonra,ama doktorda Öyküyü duyunca hiç aklıma gelmemişti sormak...Burda bilmediklerimizi de öğreniyoruz, iyi oluyo...
Değerler birbirine yakınmış bak bizim sıpaların...

öyküm seninki ile aynı benim ölçümlerimde. Ama kilo olarak gr düşük. Benim 117..

selam kızlar
ilk fırsatta burada aldım yine soluğu
malum kaynana bende ama şimdi başka bi yere gitti başsağlığına evde bisürü iş var ben buradayım

herkes iyidir umarım hemen bir özet rica etsem

canım bence doktora git tahlil yaptır ben bi yerde okumuştu aşırı kaşınma olursa gidin tahlil yaptırın diyodu bu dönemde herşeye baktırcan

kız allah iyiliğini versin emiii
poz vermen bile elden ayrı yani. Baya bi çıkmış karnın maşallah sana.. Yüzünüde hiç görmedik yaa sakla aman

Ya ondan değil de, sonradan silmek zor geliyo, ondan saklıyom..Eklediğim kalsın artık yerinde diye..
Adam görse, hatun internete düşmüş dicek...Farkettin mi karnımı, pek belli olmadı koyu olduğundan elbise ama, gerçekten de çok çıkıyor ya....Ama bak bacakalr falan hiç kilo almadı ha..Sırf göbek büyüyoo...

allah allah dr söyle ne kaşıntısı yaa bak bende kaşındım.

cnm selam.. Bişey yok kuzu iyi kızı olacak bebişinin tehlikesi kalmamış .. Yani topik çok mutlu bugun:)) snede ne var ne yok. Kaynana nasıl iyi mi =))))

Ay canım o çok fena bişi, hormonlardan oluyormuş, ben kızıma loğusayken olmuştu bana doktorumda bazılarında gebeyken bazılarında hamileyken olur demişti. Bende heryerimi kaşımaktan yara yapmıştım. Allah kolaylık versin..

Kaşınınca kararıyo mu ???
Benim de karnım alt kısmı çok feci kaşınıyo...Gece kaşıyorum uyurken de,gündüz ellemiyorum...
Ama kararma falan yok hiç biyerde...
İnşallah senin de olmaz ya,dediğin gibi sırf göğsünde kalır kararma...Şimdiden yara niye oluştu ki...Bebek emerken oluşmuyo mu...Senin süt bezleri erken mi faalyete geçti ki...Geçmiş olsun canım..

maşşalahh güzel göbek ve bacak.. Benim heryerim top gibi;((((

gökyüzü gelmiş nerdesin kızzz

Hoşgeldin..Boşver işler kalsın, ağrım vardı yattım dersin...
Herkes iyi canım..Sen nasılsın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…