maşşalahh güzel göbek ve bacak.. Benim heryerim top gibi;((((
gökyüzü gelmiş nerdesin kızzz
evet kuzununkine görede benimki düşük. Olsun o kadar fark ölçümdende olur zaten. Sağlıklı olsunlarda, iki kız süper ya çok hoşuma gitmeye başladı kız fikri..
allah allah dr söyle ne kaşıntısı yaa bak bende kaşındım.
cnm selam.. Bişey yok kuzu iyi kızı olacak bebişinin tehlikesi kalmamış .. Yani topik çok mutlu bugun:)) snede ne var ne yok. Kaynana nasıl iyi mi =))))
bi seni göremedik zaten bacım...
Saklıyon kendini...bi resim eklersin, manken gibi çıkarsın....
Bak kalbin ne kadar temizmiş, gökyüzünü andın geldi...
evet kuzununkine görede benimki düşük. Olsun o kadar fark ölçümdende olur zaten. Sağlıklı olsunlarda, iki kız süper ya çok hoşuma gitmeye başladı kız fikri..
yemekten geldim..gecmisi okudum geldim..merhaba tekrar herkese..
söyleye söyleye sonunda kız sahibi olcak heeee çok sevindim ayyy bizde öğrensek artık
kaynana idare eder ne çok iyi ne çok kötü arada laf sokmadan duramaz ama idare ediyorum işte
söyleye söyleye sonunda kız sahibi olcak heeee çok sevindim ayyy bizde öğrensek artık
kaynana idare eder ne çok iyi ne çok kötü arada laf sokmadan duramaz ama idare ediyorum işte
aaaa ben zaten herzaman öyle istemiştim. Allah gönlüme göre verdi. Arkadaş olurlar birbirlerine ilerde inşallah. Yalnız kalmazlar. Erkek kız kardeş olamıyor anlatamıyor brbirine..
Evet canım, ben de o kadar çok sevindim ki...
Hangisine sevineceğimi şaşırdım..Kız olduğuna mı, kıpırdadığna mı, kanama alanının kaybolduğuna mı, haftasına yetiştiğine mi...
Hangi birine sevineceğimi bilemedim...
İnşallah,Allah hepimize böyle güzel haberlerle doktordan gelmek nasip etsin..
Ay canım o çok fena bişi, hormonlardan oluyormuş, ben kızıma loğusayken olmuştu bana doktorumda bazılarında gebeyken bazılarında hamileyken olur demişti. Bende heryerimi kaşımaktan yara yapmıştım. Allah kolaylık versin..
benimki bir hamilelik hastalıgıymış eda da sanki cigerlerim dışarı pörtlemiş gibiydi harita gibiydim yani dr nemlendiri sür demişti ama şuan fenalaştım yani haftaya pazartesi gidicem ozaman kadar sabrediyim diyom ama bi arayım gel dicek şimdi bu yüzden hastanede bile yatmıştım ben ya gene tekrarladı gögüs uclarım yara degil heryeri yara kanıyo sızılıyo zaten edada da ilk önce gögüslerimde sonra sırtıma geçmişti böylece yayıldı of of hamile kalmak ayrı bir dert kalıncada al işde zaten hamile oldugumu duyan soruyo kaşıntıların başladımı diye
benimki bir hamilelik hastalıgıymış eda da sanki cigerlerim dışarı pörtlemiş gibiydi harita gibiydim yani dr nemlendiri sür demişti ama şuan fenalaştım yani haftaya pazartesi gidicem ozaman kadar sabrediyim diyom ama bi arayım gel dicek şimdi bu yüzden hastanede bile yatmıştım ben ya gene tekrarladı gögüs uclarım yara degil heryeri yara kanıyo sızılıyo zaten edada da ilk önce gögüslerimde sonra sırtıma geçmişti böylece yayıldı of of hamile kalmak ayrı bir dert kalıncada al işde zaten hamile oldugumu duyan soruyo kaşıntıların başladımı diye
Ağırlığı mı düşük diyorsun...Olsun ya, kız olacak bunlar, şişko olup sonradan zayıflamaya uğraşmasınlar..Çıtı pıtı bıcır bıcır ufaklıklar olsunlar...
Zaten benim boy 1.55 eşimin 1.70 bizden büyük bebe çıkarsa asıl o zaman sorun..Benim bebe ufak oluversin,yeter ki sağlıklı sıhhatli olsun....
kızlar ben çıkıyorum yemek yapıcam kocam okuldan 2 buçukta çıkıyo gelince aç oluyo bende açıktım zaten öptüm hepinizi görüşürüz
hep böyle güzel haberlerle geliriz inş canım.. ben de cuma gidiyorum doktora 2li için. çok heyecanlıyım :))
kızlar ben çıkıyorum yemek yapıcam kocam okuldan 2 buçukta çıkıyo gelince aç oluyo bende açıktım zaten öptüm hepinizi görüşürüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?