2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

evet kuzununkine görede benimki düşük. Olsun o kadar fark ölçümdende olur zaten. Sağlıklı olsunlarda, iki kız süper ya çok hoşuma gitmeye başladı kız fikri..

aaaa ben zaten herzaman öyle istemiştim. Allah gönlüme göre verdi. Arkadaş olurlar birbirlerine ilerde inşallah. Yalnız kalmazlar. Erkek kız kardeş olamıyor anlatamıyor brbirine..

söyleye söyleye sonunda kız sahibi olcak heeee çok sevindim ayyy bizde öğrensek artık

kaynana idare eder ne çok iyi ne çok kötü arada laf sokmadan duramaz ama idare ediyorum işte

evet kuzununkine görede benimki düşük. Olsun o kadar fark ölçümdende olur zaten. Sağlıklı olsunlarda, iki kız süper ya çok hoşuma gitmeye başladı kız fikri..

Ağırlığı mı düşük diyorsun...Olsun ya, kız olacak bunlar, şişko olup sonradan zayıflamaya uğraşmasınlar..Çıtı pıtı bıcır bıcır ufaklıklar olsunlar...
Zaten benim boy 1.55 eşimin 1.70 bizden büyük bebe çıkarsa asıl o zaman sorun..Benim bebe ufak oluversin,yeter ki sağlıklı sıhhatli olsun....

söyleye söyleye sonunda kız sahibi olcak heeee çok sevindim ayyy bizde öğrensek artık

kaynana idare eder ne çok iyi ne çok kötü arada laf sokmadan duramaz ama idare ediyorum işte

evet bugun baya kız haberi aldık benim öykümün kuzunun
daha varmı bugun hatırlayamadım??

Kaynanayı sallllaaaaaaaaaaa koy çuvala boşverrrrrrrrnasılsa gidcek

Evet, bebekim maşallah hiç üzmüyo beni teyzesi..Kız istiyordum kız oluyo...
Büyümüş de....
Sıpamın düşük tehlikesi de kalmamış artık...
İnşallah sen de en kısa zamanda öğrenirsin..Allah gönlüne göre versin..

aaaa ben zaten herzaman öyle istemiştim. Allah gönlüme göre verdi. Arkadaş olurlar birbirlerine ilerde inşallah. Yalnız kalmazlar. Erkek kız kardeş olamıyor anlatamıyor brbirine..

Evet birbirlerinin derdinden anlamazlar ki zaten yaş farkıda çok, bencede süper oldu. Hem kıyafette sorun olmaz fazla. Eşim erkek ister diye düşünmüştüm ama oda çok sevindi şaşırdım, yani o her derdi de kız daha iyi diye ben yinede ister diye düşünüyordum. Bu arada benimde ablam var ve biz inanılmaz iyi anlaşırız, onun için bende hep isterdim iki kız, hatta yaş farkıda az olsa tam süper olurdu.

benimki bir hamilelik hastalıgıymış eda da sanki cigerlerim dışarı pörtlemiş gibiydi harita gibiydim yani dr nemlendiri sür demişti ama şuan fenalaştım yani haftaya pazartesi gidicem ozaman kadar sabrediyim diyom ama bi arayım gel dicek şimdi bu yüzden hastanede bile yatmıştım ben ya gene tekrarladı gögüs uclarım yara degil heryeri yara kanıyo sızılıyo zaten edada da ilk önce gögüslerimde sonra sırtıma geçmişti böylece yayıldı of of hamile kalmak ayrı bir dert kalıncada al işde zaten hamile oldugumu duyan soruyo kaşıntıların başladımı diye

hep böyle güzel haberlerle geliriz inş canım.. ben de cuma gidiyorum doktora 2li için. çok heyecanlıyım :))

bende de kaşıntı var karnımda göğüslerimde. göğüslerim büyüdü baya. karnım da kaşınmaya başladı artık. normaldir sanırım kararma yok bende.

ayyyy çok geçmiş olsun allah yardım etsin canım sana ..
Annelik nasıl bişey ya herşeye katlanılıyor...

kızlar ben çıkıyorum yemek yapıcam kocam okuldan 2 buçukta çıkıyo gelince aç oluyo bende açıktım zaten öptüm hepinizi görüşürüz

Ayyy,canım benim..İnşallah bu sefer hastanede falan yatırmazlar...Bence iyi deilsen git hemen, sabretme...Belki her yere sıçramadan bi çaresine bakarlar,sırtın falan yara olmaz bu sefer...İnşallah yatacak kadar sorun olmaz da, kremle falan atlatırsın...

öykümcüm arada yaş farkı çok yok zaten onlar büyüdükçe farkı kapatacaklar. Inşallah çok şyi anlaşır hayırlı kısmetleri olur birbirlerinde ayrılmazlar..

Valla benim büyük kızda incecik sırma gibi, kilolu değil bu da ablası gibi olur herhalde. Ama ben şişkoyum canım, eşimde biraz kilolu ama bize çekmez inşallah, benimde son 3-4 senedir kilom çok arttı, biraz rahatsızlıklardan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…