2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

oh iyi oldu senin adına sevindim benimde kızım olcak bende kızımda çok sevindik babamız saglıklı olsun yeter dedi zaten eda çok istiyordu ama bizim aramızda çok yaş farkı olcak ya tam 9 yaş kaynanam şimdiden başldı 3.de dogur diye ananada çekmemişsin bana da dyo bende ondan deegil oglundan kaynaklı dedim eşime de deim ben 3.çocuga bakacak kapasiede degilim haberin olsun dedeim oda bende öle degilm zaten dedi nerden çıktı diyo anan böle dei deim aman sen onu boşver salıklı olsun yeter dedi valla bu zamana kadar onuda bulamadım şimdi a kız oldu ben almayımmı deyim

selam kızlarrrr...iyi haftalar herkese..daha geçmişi okuyordum bişey sormak istedim size..Egecim çok sevindim cnm bebişine..İnşallah böyle sağlıklı haberlerini alırız hep...

Egecim sen 16 haftalıksın tam bugün demi? ben anlamadım nasıl yarıladık yaa(?? Benim hesaba göre şöyle diye biliyorum:

13 hafta= 3 ay
26 hafta=6 ay
39 hafta=9 ay
40.hafta=9 ay 10 gün

buna göre sen 16 haftalıksan 3 ay 3 haftalık olursun bu da 4 ay bile yapmaz????

bilen varsa, bu doğru değilmi ki size de bi sorayım dedim??

Geçmiş olsun canım..Doğumdan sonra verirsin sen de kilonu pek takma...
Ne güzel kızın incecikmiş...Benim eşim kilolu, ben normalim...İnşallah bebeğim senin kız gibi olur ama..Çok kilo hiç bir zaman iyi değil...

ohh haberler iyi olduğuna göre bende çıkıyorum
evi biraz toparlayım yemek yapıcam daha akşama
bikaç gün daha bendeler giremem yine

canımcımmm 4 hafta 1 ay
16 hafta 4 ay yapar. Ben 40 haftalık doğum yapmıyorum.. 38+3 de almışlardı kızımı
38 de 9 ayı dolduruyorsun zaten. Sezeryan olduğum için.
Zaten 40 hafta beklemez hiçbir doğum o +-diye hesaplanır..

hımm...Normalde 1 ay 4 hafat olurken öbür ay 5 hafta çeker aslında...o zaman 4 haftaX 9= 36 hafta olur 9 aylık süre????:44:

Şaka maka ben de nerdeyse 4 aylık oldum ya...İnanamıyorum...

Ozaman 40 haftada 10 aylık olur.
Doktorlar o yüzden ay hesaplamaz hafta hesaplarlar. 1 ay 5 hafta 1 ay 4 hafta olduğu için boşver sen onu 1 ay 4 haftadan hesapla:)) nasılsa bigün doğacak.. 1 haftadan bişey olmaz

öykümcüm arada yaş farkı çok yok zaten onlar büyüdükçe farkı kapatacaklar. Inşallah çok şyi anlaşır hayırlı kısmetleri olur birbirlerinde ayrılmazlar..
[/B]

Bizimkilerin tam 8 yaş olcak. Ben zaten hep kızım yanlız kalmasın diye çok istedim çünkü eşim tek çocuk çok zor tek çocuk olmak bence, çocuklara yazık. Umarım bizimkiler hiç ayrılmazlar bence biraz aile tutumuyla ilgili, bence kardeşler ne olursa olsun birbirini sever zaten.

dimi ya kızlar benimde yarın doluo 16 hafta ben bukarıda göremem demiştim bi 5 ayı devirsem rahatlıcam kara bulutlarım gidicek bundan önce 4,5 aylık ölü dogum yapmıştım o süreci bi atlatsam rahatlıcam da

Ozaman 40 haftada 10 aylık olur.
Doktorlar o yüzden ay hesaplamaz hafta hesaplarlar. 1 ay 5 hafta 1 ay 4 hafta olduğu için boşver sen onu 1 ay 4 haftadan hesapla:)) nasılsa bigün doğacak.. 1 haftadan bişey olmaz

bende o yüzden diyorum 3 ay normalde 12 hafta diil 13 hafta diye hesaplanır..30 gün çeken aylar 4 hafta 31 gün çekenler 5 hafta olur her zaman..Mesela aralık şuanda 5 hafta..

o yüzden 3 ay normalde 3X4 hafta= 12 hafta olması gerekirken 13 haftalık olunca 3 aylık olunuyo:44::44::44: benim doktor böle hesaplıyo. 4 hafta diye hesaplarsan 1 ayı o zamn 10 aylıkmı doğurcaksın dedi..o nedenle 13 haftayı sen hep 3 ay olarak hesapla dedi.

İnşallah canım sen de 2 li testten çok güzel sonuçllarla gelirsin...Çok heyecanlı oluyor insan gerçekten de...Ben doktora gideceğim gece hiç uyuyamıyorum heyecandan..

bi de artık bebişe benzemiştir sanırım birazcık, en son gördüğümde fasulye tanesi gibi bişeydi bebişim,1,76 cmcikti :) bakalım ne kadar olmuş..benim de bi kaç gün geriden takip ediyordu haftasını yakalamıştır inşallah...

Canım bence hiç aklına kötü şeyler getirme...
Önceki olay seni etkilemiş.Eminim etkiler zaten de..İyi şeyler düşün hep...Ona bakarsan 9 ayı bitirip sğlıkllı olan bebeler bi hastalnıyo gidiyo..Allah korusun...
Biz hepimizde Allaha emanetiz..İnşallah bize de bebeklerimize de bişey olmayacak...Sen aklına hiç kötü şeyler getirme...Rabbim yardım eder miniklerimize...

ayy allah göstermesin. Neden olmuştu ki. Bişey mi oldu da ölü doğum yaptım. Allah korusun

Seninde iki kız demek süper, senin adına da sevindim canım, kız evladı çok hayırlı olur zaten. bende bugün öğrendim ama çokta hoşuma gitti... Bu arada şu beta HCG değeri bende tuttu arkadaşlar. sizde durum ne?

Canım sende mi ikinci için çok uğraştın? Bende çok uğraştım iki düşüğüm var ama Allahtan seninki gibi değilmiş benimkiler ilk 12 de gitti hep. Doktorum diyorki sen aslanda üzerinde araştırma yapılması gereken bir vakasın.

saol canım ya ben biraz paronyagımdır düşük yaptıgımda tam kpsye girecektim hastanedeydim ozaman çokda çalışmıştım giremedim şimdi inanırmısın tekrar başvurmuştum gene aynısı olacak diye kitabın kapagını açmadım ölece girdim manyak ben harbi manyak
ayy allah göstermesin. Neden olmuştu ki. Bişey mi oldu da ölü doğum yaptım. Allah korusun

hiç bimiyorum canım heralda kardeşimin dügünü vardı memlekete gittim geldigimde öldü yani yoldan dolayı diye düşünüyorum şimdi hastanede başka hiç biryere gitmiyorum arabayla düşün şehir içi ne olcak ama korku bana yetti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…