bi de artık bebişe benzemiştir sanırım birazcık, en son gördüğümde fasulye tanesi gibi bişeydi bebişim,1,76 cmcikti :) bakalım ne kadar olmuş..benim de bi kaç gün geriden takip ediyordu haftasını yakalamıştır inşallah...
kuzu oykum ege ve bebişinin cinsiyeti belli olan arkadaşlar
çin takvimi zamazingosu sizde tutuyormu çok merak ettim
Canım sende mi ikinci için çok uğraştın? Bende çok uğraştım iki düşüğüm var ama Allahtan seninki gibi değilmiş benimkiler ilk 12 de gitti hep. Doktorum diyorki sen aslanda üzerinde araştırma yapılması gereken bir vakasın.
yakalamıştır,geçmiştir bile belki...
Benimki 2 hafta geriden toparladı ya...Seninki de toparlamıştır inşallah..
Çok minicikmiş annesi seninki...Gerçi sen hepimizden de geridesin hafta olarak...O yüzden..O haftalarda bizimkiler de öyleydi fasulye gibi...
Benimki önce deniz kızı gibiydi,
sonra sukaplumbağasına benziordu,
sonra şebelek surat oldu koca kafa...
En son ellerini ayaklarını gördüm bugün..İlk kez bebeğe benzettim ultrasnla bakarken, inşallah sen benden önce görürsün..
canım benim birtane oldu ama inan bunu çok zor buldum düşükten sonra olmadı heralde kürtejda temizliyoz diye iyice bi rahmimi kazımışlar oda incelmiş tutunamadı 2 kere aşılama oldum tutmadı geçen sene tüp yaptıracaktım salgın hastalıklarda korktum bu senede tatilde karar verdim gelince hemen başladım ve rabbim emeklerimi boşa çıkarmadı inşalah tamamınada erdirir
evet canım ben gördüğümde daha 8 haftalıktı yavrucum :) 4 hafta geçti, hızlı haftalar hem de :)) hareketlerini ellerini ayaklarını görürüm ben de inşallah canım..
canım benim birtane oldu ama inan bunu çok zor buldum düşükten sonra olmadı heralde kürtejda temizliyoz diye iyice bi rahmimi kazımışlar oda incelmiş tutunamadı 2 kere aşılama oldum tutmadı geçen sene tüp yaptıracaktım salgın hastalıklarda korktum bu senede tatilde karar verdim gelince hemen başladım ve rabbim emeklerimi boşa çıkarmadı inşalah tamamınada erdirir
İnşallah canım bu sefer sorunsuz olur herşey..
Arayıp da bulamamak nedir çok iyi bilirim ben...5 senedir olmuyor benim de...5 senedir bekliyorum nazlı kızımı...
kuzucuuuuuuuuuuum çok sevindim yaaaaaaaaaaaaaa
kuzu oykum ege ve bebişinin cinsiyeti belli olan arkadaşlar
çin takvimi zamazingosu sizde tutuyormu çok merak ettim
İnşallah canım bu sefer sorunsuz olur herşey..
Arayıp da bulamamak nedir çok iyi bilirim ben...5 senedir olmuyor benim de...5 senedir bekliyorum nazlı kızımı...
bende rus çin hepsi tuttu....Kız diyordu onlarda...
Kızlarrrrr,biz geldik kızımla....
15+3 ken 15+5 olmuşuz...İlk kez gününde geldi bebeğim, hep geriden geliyordu....
9,37 cm.. ve 160 gr. olmuşuz...
En önemlisi kanama alanım kaybolmuş...
Sen bu saatten sonra düşürmezsin artık, tehlikeli dönemi de atlattın dedi doktorum...
Bebekimin parmaklarını, ayaklarını gördüm...
Edepsiz kuzum, elini sokmuş bacak arasına, güle güle çıkarsın diye uğraştık....
Doktorum emin olmamakla birlikte, artık % 90 kız diyebilirim dedi..Ben erkek olacak senin bebe diye düşünüyordum ama, hala çıkıntı göremiyorum, kız diyebilmem için de dış bölgesini iyice görmem lazım...Ama çıkıntı görünmediğine göre kız dedi..Bi dahakinde kesin söylerim dedi..
3 lü tarama yaptı..Sonucunu bugün çıkıyo ama işim çok ofiste yarın alabilirim...
Özetle,
Bacılarr.... ÖYKÜ geliyoooo, Öykü....
İnşallah görürsün, kızlar gördüler hep ikiliye gittiklerinde..
Görmezsen de üzülme, ben bu sefer ilk kez gördüm hareket ettiğini..Hiç kıpırdamıyordu benim bebeğim..Çok üzülüyordum..Doktor her seferinde kıpırdamıyo diye, ultrasonla dürtüyordu, kıpırdayıp gene yatıyordu hemen..Ama bu sefer anca toparlandı sanırım, kıpırdıyordu...
Sen inşallah kıpır kıpır bi bebe görürsün,çok heyecanlı oluyo...
çin takvimi yüzük falı bende doğru çıktı ...
seninkide mi tedaviyle oldu ya benimde 5 sene oldu ben hep kızımla kardeş arasında yaş farkı olmasın istedim ama al san çok güzel bir yaş farkı 9 yaş artık onunla birlikte büyütücez kızımızı irem berra koycam iremi ablası koydu berrayıda ben ama ben ögrenelik 2 hafta oldu drum %80dedi şimdi herkeze kız dedi birde oglan olurmuş ne bozulurum ama haftaya ayrıntılıya gircem ozaman kesin belli olcak
sağol canım benim amin..
Benim doğru çıkarsa kız olur :) zeynebim gelir ozaman
sezzzz, bu sana....
Gelir gelmez yazdığım mesajı kopyaladım....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?