2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

yakalamıştır,geçmiştir bile belki...
Benimki 2 hafta geriden toparladı ya...Seninki de toparlamıştır inşallah..
Çok minicikmiş annesi seninki...Gerçi sen hepimizden de geridesin hafta olarak...O yüzden..O haftalarda bizimkiler de öyleydi fasulye gibi...
Benimki önce deniz kızı gibiydi,
sonra sukaplumbağasına benziordu,
sonra şebelek surat oldu koca kafa...
En son ellerini ayaklarını gördüm bugün..İlk kez bebeğe benzettim ultrasnla bakarken, inşallah sen benden önce görürsün..

kuzu oykum ege ve bebişinin cinsiyeti belli olan arkadaşlar
çin takvimi zamazingosu sizde tutuyormu çok merak ettim

canım benim birtane oldu ama inan bunu çok zor buldum düşükten sonra olmadı heralde kürtejda temizliyoz diye iyice bi rahmimi kazımışlar oda incelmiş tutunamadı 2 kere aşılama oldum tutmadı geçen sene tüp yaptıracaktım salgın hastalıklarda korktum bu senede tatilde karar verdim gelince hemen başladım ve rabbim emeklerimi boşa çıkarmadı inşalah tamamınada erdirir

evet canım ben gördüğümde daha 8 haftalıktı yavrucum :) 4 hafta geçti, hızlı haftalar hem de :)) hareketlerini ellerini ayaklarını görürüm ben de inşallah canım..

İnşallah canım bu sefer sorunsuz olur herşey..
Arayıp da bulamamak nedir çok iyi bilirim ben...5 senedir olmuyor benim de...5 senedir bekliyorum nazlı kızımı...

evet canım ben gördüğümde daha 8 haftalıktı yavrucum :) 4 hafta geçti, hızlı haftalar hem de :)) hareketlerini ellerini ayaklarını görürüm ben de inşallah canım..

İnşallah görürsün, kızlar gördüler hep ikiliye gittiklerinde..
Görmezsen de üzülme, ben bu sefer ilk kez gördüm hareket ettiğini..Hiç kıpırdamıyordu benim bebeğim..Çok üzülüyordum..Doktor her seferinde kıpırdamıyo diye, ultrasonla dürtüyordu, kıpırdayıp gene yatıyordu hemen..Ama bu sefer anca toparlandı sanırım, kıpırdıyordu...
Sen inşallah kıpır kıpır bi bebe görürsün,çok heyecanlı oluyo...

İnşallah canım Allah tamamına erdirir. Bence iyi düşün iyi olsun ama insan çok korkuyor işte. Bende dışarı hiç çıkmıyorum gerek olmadıkça. Sürekli dinleniyorum halbuki doktor öyle bişi demedi. Korku işte...

İnşallah canım bu sefer sorunsuz olur herşey..
Arayıp da bulamamak nedir çok iyi bilirim ben...5 senedir olmuyor benim de...5 senedir bekliyorum nazlı kızımı...

seninkide mi tedaviyle oldu ya benimde 5 sene oldu ben hep kızımla kardeş arasında yaş farkı olmasın istedim ama al san çok güzel bir yaş farkı 9 yaş artık onunla birlikte büyütücez kızımızı irem berra koycam iremi ablası koydu berrayıda ben ama ben ögrenelik 2 hafta oldu drum %80dedi şimdi herkeze kız dedi birde oglan olurmuş ne bozulurum ama haftaya ayrıntılıya gircem ozaman kesin belli olcak

bende rus çin hepsi tuttu....Kız diyordu onlarda...

valla bende ilkindede ikincisindede tutmadı ama o takvimde şöyle bir terslik var biz bitirdiğimiz yaşı söyleriz ya öyle bakınca benim ikiside tutmuyor ama içinde olduğum yaşa bakınca ikiside tutuyor. Yurtdışında falan genelde girdikleri yaşı söylerler belki öyle bakmak gerekiyor.

sezzzz, bu sana....
Gelir gelmez yazdığım mesajı kopyaladım....

sağol canım benim amin..

çin takvimi yüzük falı bende doğru çıktı ...

benim doğru çıkarsa kız olur :) zeynebim gelir ozaman

Yok tedaviye ocakta başlıcaktık,kendinden oldu..
Hatta doktor söylediğinde inanmadım ben..O kadar beklemiyordum yani...

sezzzz, bu sana....
Gelir gelmez yazdığım mesajı kopyaladım....

canım benim çooooooooooookkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk sevindim...bu kadar temiz kalpli olursun yaaaaa başından beri kız dedin kız olcak inşallahhhh....en önemlisi kanama yok sorun yok... çok sevindim valla senin adına...Allah yardımcın olsun kalan dönemde de..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…