Yok tedaviye ocakta başlıcaktık,kendinden oldu..
Hatta doktor söylediğinde inanmadım ben..O kadar beklemiyordum yani...
zeynep ismini hep beyenmişimdir. Ama kuzenim koydu..
canım benim çooooooooooookkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk sevindim...bu kadar temiz kalpli olursun yaaaaa başından beri kız dedin kız olcak inşallahhhh....en önemlisi kanama yok sorun yok... çok sevindim valla senin adına...Allah yardımcın olsun kalan dönemde de..
ay çok sevindim ya rabbim inşallah tamamına daerdiri saglıklı bişekilde kucegın alırsın inşallah
yemeğimi de yedim de geldimSeninde iki kız demek süper, senin adına da sevindim canım, kız evladı çok hayırlı olur zaten. bende bugün öğrendim ama çokta hoşuma gitti... Bu arada şu beta HCG değeri bende tuttu arkadaşlar. sizde durum ne?
yemeğimi de yedim de geldim
beta hcg nasıl oluyordu ellinin altı üstü mevzusu vardı hatırlayan varmı arkadaşlar?
valla bende ilkindede ikincisindede tutmadı ama o takvimde şöyle bir terslik var biz bitirdiğimiz yaşı söyleriz ya öyle bakınca benim ikiside tutmuyor ama içinde olduğum yaşa bakınca ikiside tutuyor. Yurtdışında falan genelde girdikleri yaşı söylerler belki öyle bakmak gerekiyor.
Seldaonur bugun çok sessizsin hayırdır. Işlerinmi çok..
yemeğimi de yedim de geldim
beta hcg nasıl oluyordu ellinin altı üstü mevzusu vardı hatırlayan varmı arkadaşlar?
afiyet olsun canım,
beta hcg'nin hangi dönemdeki değerine bakıyorsunuz?
afiyet olsun canım,
Ben çıkıyorum size iyi günler kızım gelmeden biraz kestircem çok yoruldum bugün.. byeeee
Kızlarrrrr,biz geldik kızımla....
15+3 ken 15+5 olmuşuz...İlk kez gününde geldi bebeğim, hep geriden geliyordu....
9,37 cm.. ve 160 gr. olmuşuz...
En önemlisi kanama alanım kaybolmuş...
Sen bu saatten sonra düşürmezsin artık, tehlikeli dönemi de atlattın dedi doktorum...
Bebekimin parmaklarını, ayaklarını gördüm...
Edepsiz kuzum, elini sokmuş bacak arasına, güle güle çıkarsın diye uğraştık....
Doktorum emin olmamakla birlikte, artık % 90 kız diyebilirim dedi..Ben erkek olacak senin bebe diye düşünüyordum ama, hala çıkıntı göremiyorum, kız diyebilmem için de dış bölgesini iyice görmem lazım...Ama çıkıntı görünmediğine göre kız dedi..Bi dahakinde kesin söylerim dedi..
3 lü tarama yaptı..Sonucunu bugün çıkıyo ama işim çok ofiste yarın alabilirim...
Özetle,
Bacılarr.... ÖYKÜ geliyoooo, Öykü....
benim cin-rus takvimi birde yorumcu uyeligim vardi ordada ücündede kiz cikiyor..ama beni her goren oglun olcak diyo..sadece bir kisi kizin olcak dedi :26:
afiyet olsun canım,
Kuzu yeni okudum çok sevindim. Allah kızını sana bağışlamış ne güzel, inş kucağına da almayı nasip etsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?