annesi hemen yemeğe minik kuzuyu aç bırakma:)sevinçten yemeden içmeden kesildim..Saat 3 olmuş,biz daha öğle yemeği bile yemedik..
Heyecandan acıkmıyorum da...
İkili testteki değere bakılıyor..
kususra bakma yanıtlayamadım hemen 2li de free beta hcg yazıyordu oradaki değere bakılıyormuş benim 42,55 çıkmıştı
annesi hemen yemeğe minik kuzuyu aç bırakma:)
annesi hemen yemeğe minik kuzuyu aç bırakma:)
tost-ayran söyledim şimdi...
Aç kalmasın kuzum diye...Ama maşallah o bu hafta iyi beslemiş kendini...
maşallah maşallah ben bi ara tosta aşermiştim bu arada sucuk yasak biliyosun dimi?:)))))tost-ayran söyledim şimdi...
Aç kalmasın kuzum diye...Ama maşallah o bu hafta iyi beslemiş kendini...
hmm ben de bakiim o zaman cuma gidicem ama sonuçlar öbür hafta içi çıkar sanırım..
dün bi arkadaşımın bebeğini görmeye gittim. kızcağız diyorki test sonuçlarına fazla takılma, 2lide 1/250 risk demişler, 3lü de kötü çıkmış ama bebişinin maşallahı var çok güzel bi bebek hiçbişeyi yok maşallah
ben de ayranı çok seviyorum günde 1 lt olsa içerim heralde :))
badem ceviz kuruüzüm fındık var dimi kızlar çekmecelerde :82:
evet evde var akşamları yiyorum ben mutlakaben de ayranı çok seviyorum günde 1 lt olsa içerim heralde :))
badem ceviz kuruüzüm fındık var dimi kızlar çekmecelerde :82:
evet evde var akşamları yiyorum ben mutlaka
ama kendim kırıp yiyorum açıkta olanlar hep koktular bana kendim kırınca o kokuyu almadım
maşallah maşallah ben bi ara tosta aşermiştim bu arada sucuk yasak biliyosun dimi?:)))))
Kuzu b saate kadar nasıl dayandın ...ben öğle yemeğinin üstüne
cevizlerimi yedim hala açım
Kızlarrrrr,biz geldik kızımla....
15+3 ken 15+5 olmuşuz...İlk kez gününde geldi bebeğim, hep geriden geliyordu....
9,37 cm.. ve 160 gr. olmuşuz...
En önemlisi kanama alanım kaybolmuş...
Sen bu saatten sonra düşürmezsin artık, tehlikeli dönemi de atlattın dedi doktorum...
Bebekimin parmaklarını, ayaklarını gördüm...
Edepsiz kuzum, elini sokmuş bacak arasına, güle güle çıkarsın diye uğraştık....
Doktorum emin olmamakla birlikte, artık % 90 kız diyebilirim dedi..Ben erkek olacak senin bebe diye düşünüyordum ama, hala çıkıntı göremiyorum, kız diyebilmem için de dış bölgesini iyice görmem lazım...Ama çıkıntı görünmediğine göre kız dedi..Bi dahakinde kesin söylerim dedi..
3 lü tarama yaptı..Sonucunu bugün çıkıyo ama işim çok ofiste yarın alabilirim...
Özetle,
Bacılarr.... ÖYKÜ geliyoooo, Öykü....
Vallah ben bugün sucuk yedim. Menemen vardi rendelenmisti zaten sucuk icine o yüzden yedim.
Ben zaten bebeği 2 aylıkken öğrendim..
O zamana kadar neler yedim Allah biliyo....Ben bilmiyorum,ama kesin bol bol mayonez yemişimdir..
Çünkü ekmeğe sıkıp yemeye bile bayılıyorum..Hemen hemen de hergün yiyordum....
oooh ne güzel yasakların olmamasıkız benim doktor, sana hiçbişey yasak değil diyor...
Yiyorum ben herşey...
Ama zaten ben et ürünleri yemiyorum, o yüzden sucuk pek sevmem zaten....
Ben zaten bebeği 2 aylıkken öğrendim..
O zamana kadar neler yedim Allah biliyo....Ben bilmiyorum,ama kesin bol bol mayonez yemişimdir..
Çünkü ekmeğe sıkıp yemeye bile bayılıyorum..Hemen hemen de hergün yiyordum....
sucuk niye yasak ki? çiğ mi yasak, pişmiş de mi yasak?maşallah maşallah ben bi ara tosta aşermiştim bu arada sucuk yasak biliyosun dimi?:)))))
inşallah iyi gelir sonuçların canım bunların hepsi matematiksel oranlar ama güvenli tarafta kalıp yaptımakta fayda var en güveniliri amiosentez ben tereddüt edersem yaptırım gibi geliyor bana
bide merak ettiğim aranızda kan uyuşmazlığı olan var mI?
Valla ben onları yiyemiyorum...
yararlı hiç bişey yemiyorum zaten ben...
Bi Allahtan süt içiyorum o yani..
Benim bebe sadece muz-çiko ve simitle besleniyo...
Başka da bişey yok...
ayyyyy menemennnnVallah ben bugün sucuk yedim. Menemen vardi rendelenmisti zaten sucuk icine o yüzden yedim.
Kuzu gözün aydın çok sevindim ya :)))) Daha şimdi girdim foruma güzel haberlerini alınca çok mutlu oldum inan.Sağlığında iyimiş çok şükür.Canım Allah kazasız sağsalim kucağına almayı nasip etsin.Neyse canım inşallah senin yerine Batu ismini ben koyarım :)) Bizimkide bir belli olsa, yavaş yavaş herkezin belli olmaya başladı merak ediyorum artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?