2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

İkili testteki değere bakılıyor..

kususra bakma yanıtlayamadım hemen 2li de free beta hcg yazıyordu oradaki değere bakılıyormuş benim 42,55 çıkmıştı

hmm ben de bakiim o zaman cuma gidicem ama sonuçlar öbür hafta içi çıkar sanırım..
dün bi arkadaşımın bebeğini görmeye gittim. kızcağız diyorki test sonuçlarına fazla takılma, 2lide 1/250 risk demişler, 3lü de kötü çıkmış ama bebişinin maşallahı var çok güzel bi bebek hiçbişeyi yok maşallah

annesi hemen yemeğe minik kuzuyu aç bırakma:)

tabi ya annesi, yemeğini ye :)

inşallah iyi gelir sonuçların canım bunların hepsi matematiksel oranlar ama güvenli tarafta kalıp yaptımakta fayda var en güveniliri amiosentez ben tereddüt edersem yaptırım gibi geliyor bana
bide merak ettiğim aranızda kan uyuşmazlığı olan var mI?

ben de ayranı çok seviyorum günde 1 lt olsa içerim heralde :))

badem ceviz kuruüzüm fındık var dimi kızlar çekmecelerde :82:

Valla ben onları yiyemiyorum...
yararlı hiç bişey yemiyorum zaten ben...
Bi Allahtan süt içiyorum o yani..
Benim bebe sadece muz-çiko ve simitle besleniyo...
Başka da bişey yok...

Kuzu gözün aydın çok sevindim ya :)))) Daha şimdi girdim foruma güzel haberlerini alınca çok mutlu oldum inan.Sağlığında iyimiş çok şükür.Canım Allah kazasız sağsalim kucağına almayı nasip etsin.Neyse canım inşallah senin yerine Batu ismini ben koyarım :)) Bizimkide bir belli olsa, yavaş yavaş herkezin belli olmaya başladı merak ediyorum artık

Vallah ben bugün sucuk yedim. Menemen vardi rendelenmisti zaten sucuk icine o yüzden yedim.

Ben zaten bebeği 2 aylıkken öğrendim..
O zamana kadar neler yedim Allah biliyo....Ben bilmiyorum,ama kesin bol bol mayonez yemişimdir..
Çünkü ekmeğe sıkıp yemeye bile bayılıyorum..Hemen hemen de hergün yiyordum....

Bencede herzaman konusuyoruz burda zaten fazla takilmamak gerek. Ilk baslarda cok kasiyordu kendimi bu konuda ama simdi canim ne isterse yiyorum abartmamak sarti ile.

maşallah maşallah ben bi ara tosta aşermiştim bu arada sucuk yasak biliyosun dimi?:)))))
sucuk niye yasak ki? çiğ mi yasak, pişmiş de mi yasak?

inş canım sağolasın, tabi ben de yaptırmaktan yanayım..inş güzel sonuçlar alırız hep..
bizde yok, eşimin negatif ama benim pozitif. uyuşmazlık annede negatif olursa oluyor..

Valla ben onları yiyemiyorum...
yararlı hiç bişey yemiyorum zaten ben...
Bi Allahtan süt içiyorum o yani..
Benim bebe sadece muz-çiko ve simitle besleniyo...
Başka da bişey yok...

süt içiyorsun ya o güzel, günlül pastorize mi içiyorsunuz? benim doktor uzun ömürlü alma günlük al dedi. ben de günlük içiyorum günde 2 bardak bazen 1.

Vallah ben bugün sucuk yedim. Menemen vardi rendelenmisti zaten sucuk icine o yüzden yedim.
ayyyyy menemennnn canım menemen çekti ama piyasada güzel domates yok

Sağol canım..İnan bugün benden mutlusu yoktur...
Senin oğluşu severiz artık Batu diye, Allah gönlüne göre versin canım...Sen kaç haftalıktın, benimkine hala kesin söylemiyorum ama çıkıntı yok büyük ihtimal kız dedi..Senin de belli olur yakında merak etme...
İnşallah hepimiz de sağ salim alırız kucağımıza bebeleri...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…