mayonezi niye yasaklıyorlar acaba kilo açısından mı ?
oooh ne güzel yasakların olmaması
süt içiyorsun ya o güzel, günlül pastorize mi içiyorsunuz? benim doktor uzun ömürlü alma günlük al dedi. ben de günlük içiyorum günde 2 bardak bazen 1.
mayonezi niye yasaklıyorlar acaba kilo açısından mı ?
Ben yedim yemek yine acıktım yaa.. Yemekten konuşmyın..
Mandalina muz da yedm ama yoık acıktım
napsam
çiğ olduğundan yasakmış canım sucuk sosis hastalık geçme ihtimalini artırıyormuşsucuk niye yasak ki? çiğ mi yasak, pişmiş de mi yasak?
inş canım sağolasın, tabi ben de yaptırmaktan yanayım..inş güzel sonuçlar alırız hep..
bizde yok, eşimin negatif ama benim pozitif. uyuşmazlık annede negatif olursa oluyor..
:
Adam baş edemedi bacım,ne yapsın...
Herşey serbest dedi kurtuldu...
çok tehlikeliymiş hiç bilmiyordum bende yedim valla mayonezyok canım içinde çiğ yumurta olduğundan
Ben yedim yemek yine acıktım yaa.. Yemekten konuşmyın..
Mandalina muz da yedm ama yoık acıktım
napsam
çiğ olduğundan yasakmış canım sucuk sosis hastalık geçme ihtimalini artırıyormuş
benim kanım ab negatif eşimin pozitif bizde var uyuşmazlık amiosentez falan yaptırmak zorunda kalırsam uyuşmazlık iğnesi vuracaklarmış ve doğumdan sonra
Sağol canım..İnan bugün benden mutlusu yoktur...
Senin oğluşu severiz artık Batu diye, Allah gönlüne göre versin canım...Sen kaç haftalıktın, benimkine hala kesin söylemiyorum ama çıkıntı yok büyük ihtimal kız dedi..Senin de belli olur yakında merak etme...
İnşallah hepimiz de sağ salim alırız kucağımıza bebeleri...
çok tehlikeliymiş hiç bilmiyordum bende yedim valla mayonez
baktı kuzunun bebişi zorluklar karşısında rambo gibi maşallah
ben yemiyom valla kizlar oyle seyler..sebze meyve ile besleniyorum..
Aminnnn inşallah canım.Ben bugün 14+5'im.Dr geçen gittiğimde senin 2.bebeğin o yüzden kesin belli olmadan söylemcem dedi.Bir çıkıntı var erkek de olabilir kız da 16.haftada söylicem dedi.Hayırlısı artık hani benim bir kızım var ya erkek olursa değişik oldu diye sevinirim.Ama kız olursa da çok sevinirim:))) bence kız annesi olmak harika bir şey
tost söyle imkan varsa, yanında kuru şeyler varsa onlar da doyurucu oluyor badem ceviz vs..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?