2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

sucuğu ve sosisi çiğ olması açısından yasaklıyorlar bazı hastalıkların çiğ etten geçmesi mümkün olduğundan pişirince sucuğu sorun olacağını sanmıyorum bende 2 aylıkken falan klasik pizza yemiştim üstünde sucuk falan vardı baya bi vicdan yapmıştım ama sonra bunu öğrenince için biraz rahatladı

süt içiyorsun ya o güzel, günlül pastorize mi içiyorsunuz? benim doktor uzun ömürlü alma günlük al dedi. ben de günlük içiyorum günde 2 bardak bazen 1.

pastorize alıyorum ama günlük değil..
Eşim kasayla almış minik olanlardan..Hergün 1 tane içiyorum, yanında kek veya çiko ile...

çiğ olduğundan yasakmış canım sucuk sosis hastalık geçme ihtimalini artırıyormuş
benim kanım ab negatif eşimin pozitif bizde var uyuşmazlık amiosentez falan yaptırmak zorunda kalırsam uyuşmazlık iğnesi vuracaklarmış ve doğumdan sonra

artık uyuşmazlık sıkıntılı bi konu değil canım, ilk doğumda vücut bağışıklık kazanmış olmadığı için bebeğin kanına bi zarar vermiyor, 2.doğumdan sonra bağışıklık kazanmış olduğu için sanırım ya anneye ya da bebeğe bi iğne yapılıyor, kolay bi işlem..

Aminnnn inşallah canım.Ben bugün 14+5'im.Dr geçen gittiğimde senin 2.bebeğin o yüzden kesin belli olmadan söylemcem dedi.Bir çıkıntı var erkek de olabilir kız da 16.haftada söylicem dedi.Hayırlısı artık hani benim bir kızım var ya erkek olursa değişik oldu diye sevinirim.Ama kız olursa da çok sevinirim:))) bence kız annesi olmak harika bir şey

Selam arkdşlar nasılsınızzzz

Ben bomba gibiyimm

kızım geliyorrr

cuma sancılandım doktora gittim..sağlığı yerindeymiş..hızlı hareket ettiğim için yada gaz sıkışmasındanmış...koşturturdum bankaya,ofis boş kalamsın die..salaklık bende..bebeğim herbişeyden önemli :) neyseki çok iyiydi...1 hafta önden gitmeye devam ediyor..bide cinsiyetini sordum..uzun uğraşlar sonucu gösterdi kendini..kız bebişler hemen göstermezmiş ya hakkaetn öyle..inanırmısınız ayaklarıyla kilitledi göstermedi artık doktorum tıpışladıda biraz yer değişkliği yaparken açtı ben bile gördüm..fazlalıkları yoktu ...kızlr utangaç olurmuş doğru valla hihi ilk bebişimin erkek olamsını istiyordum ama kısmet ve hayırlısı tabi..duyar duymaz çığlık attım doktorumla asistanı bana gülüyor çok heyecanlıyım kızlar...

takla attı kızlar görmeliydiniz..çok tatlıydı.....parmağını emiyordu..sürekli ağzını açıp kapatıyordu..kıpır kıpırdı sıpam hihi :)) doktor ölçüm yaparken bayağı bi izledim kızımı

kuzum bu arada hayırlı olsun..çok sevindim adına...çok istiyordun allah gönlüne göre verdi....kanama riskininde azaldığına çok sevinidm canımın benim....

öyküsüde bekletmemiş annesiniii

çok tehlikeliymiş hiç bilmiyordum bende yedim valla mayonez

bişey olmaz canım, insanlar ne biçim besleniyo da bişey olmuyo. zaten ilk haftalar bebişin kanına büyük oranda zararlı şeyler ayrılarak geçiyormuş bugün okudum. avrupada kadınlar uyuşturucu bile kullanıyo hamileyken. biz iyi bakıyoruz bebişlerimize merak etmeyin

baktı kuzunun bebişi zorluklar karşısında rambo gibi maşallah

ondan değil de,benim çeneden bıktı adam...
Saat 9 da akşam arıyom, doktor civanım canım çok mayonez çekiyo yiyim mi diorum,tat diyo, başka bişey çekiyo gene arıyom, şunu da yiyim mi diye...
Adam başedemeyince sen herşey yiyebilirsin sen dedi yazık...
Kan hapı falan da vermiyo ya, tahlil sonucunu gösterirken de onu söyleyeyim bari..Millet kan hapına başlamış...

Hayırlısı olsun canım ya...Ben de inşallah ilerde senin gibi kız anesi olmak harika bişey diye övünürüm...
Allah gönlüne göre versin...Bu seferki erkek olsun, ikisini de tat inşallah..

tost söyle imkan varsa, yanında kuru şeyler varsa onlar da doyurucu oluyor badem ceviz vs..

valla tost felan söyleyebilirim ama bunun sonu yok yaa(((
bisküvim vardı meyvelerim vardı hepsini akşam olmadan yedim
ben çok çabuk acıkıyorum yaa nasıl bekliycem 9 ayı
kızmdaki gibi 24 kilo alırsam bu sfeer veremede .dana gibi top misali gezerim boyda yok..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…