2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

kıslar annemin sonuçları çok şükür ii çıkmış triodlerde de problem yokmuş iki tane nodül görmüş dr filmde 6 ay sonra tekrar bakalım demiş çok şükürr Allahımm şu saati edemedim sabahtan beri
allahım hasatnede yatan herkese şifa bekleyen herkese acil şifalar versin kimseye dermansız hastalıklardan vermesin

Canım ben de senin adına çok sevindim..İlk bebeği kız olanlar çok şanslı olurlarmış..Öyle derler..
Kıpırdadığını görmek çok güzel bi duygu değil mi..Parmağını mı emiyormuş seninki, kuzum benim yaaa...
Benim kızım da kapatmış eliyle, zorla çektirdik elini doktor güle güle çek bakayım elini,yoksa anan beni mahvedecek diyor...
Çok sevindim ben de senin adına..İnşallah hep böyle kıpır kıpır, bıcır bıcır bi kızın olur..

cnm gözün aydın allah sağlık sıhhat afiyet versin

Bacım,bi hatunun istediği şeyleri yiyebildiği tek dönem hamilelik..
Suçluluk duymadan ye..İlkinde almışsın kiloyu ama,sonra hemen vermişsin ya..Bunda da verirsin...

Ayyyy,canım benim..Çok sevindim..Ben sana demedim mi iyi çıkar sen kendini üzme diye...
Troitlerde de problem yokmuş bak...Tansiyon düşer zaten...Çok sevindim valla...Allah bak, seni de üzmedi fazla,iyi haberler geldi...

inaşalhh cnaım ya....kız bebişler göstermezmiş ya aynen öyle valla :)) seninkini de görmek isterdim göstermem deyişini hihi :)) babasıda gördümü :)) ayy ne dicemm bizim sıpalar babaya düşkün olurlar ben küçükken babamı herkesden kıskanırdım..annnemede düşkündüm hala düşkünüm ama babayada aşırı düşkünlüğüm var

onları izlemek daha doğmadan ,dünyanın en güzel en harika duygusuymuş...kız çocuğu olanlar çok şanslı olurlar evet doğru haklısın cnaım

çok ama çokk mutluyummmm, inaşalh sağlıklı şekilde kucağmıza alırızzz

Geçmiş olsun hayırlı haberler almana sevindim.Allah onları başımızdan eksik etmesin.

sağol kuzum zaten sen geldikten sonra açılmıştım çok moral verdiniz hepiniz çok sağolun Allahım kimseyi üzmesin bir kendim için istemem güzellik rabbim herkesin yüzüne baksın canım
çok sağol gerçekten

Evet,babası da gördü..O erkeğe daha meyilliydi, biraz suratı düştü gibi hissettim ama,doktora dedim, bizi anlıyo demi şimdi bu dedim...Babasına da, canım kızım de bakayım, çocuk sevinsin dedim...Zorla kabul ettiriyorum adama...
Ama eminim doğunca dediğin gibi, babasıyla arasında büyük bi aşk olacak..bende imreneceğim..Benim babam bizi sevdiyse bile hiç göstermedi küçükken...Benim kızım bunu yaşamayacak Allah izin verirse..Aıvercem babasının tepesine, o kendini sevdirir zaten...

erkeler çocuk doğmadan erkek de olsa kız da olsa pek bişey hissetmiyorlar ben zorla karnıma dokunduruyorum diyorum bak çocuk senin sesini bile tanımıyo akşamları çok geç vakte kadar çalışıyor zaten çocuğa karşı hiçbir düşkünlüğü yok şimdilik ama yeğeni var ölüyor ona çocuğu benden çok seviyor bazen kıskanıyorum ne yalan söyleyeyim el kadar çocuğu ne kadar ayıp bana

Burası gerçekten iyi geliyor..
Ve ben şuna da inanıorum,hepimiz birbirimiz için endişeleniyoruz,dua ediyoruz,mutlaka tutuyordur..
Bak benim bebem, sırf kendi inadından değil,burda hepimiz dua ettiğimiz için de toparladı kendini..
Burası meditasyon gibi geliyor bana...

Kuzu erkeklerin çoğu özellikle ilk bebeği erkek ister.Benim eşimde öyleydi.Ama kızmla eşimin şimdi aralarında bağı görmelisin.Sanki adam kızına aşık öyle bir bakıyo ki anlatamam.süper bi şey beni bile kıskandırıyorlar bazen.Bir de ya kız çocuklarını sevmemek mümkün mü onlar tam bir cadı olurlar ve kendilerini zorla sevdirirler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…