Ben yedim yemek yine acıktım yaa.. Yemekten konuşmyın..
Mandalina muz da yedm ama yoık acıktım
napsam
Selam arkdşlar nasılsınızzzz
Ben bomba gibiyimm
kızım geliyorrr
cuma sancılandım doktora gittim..sağlığı yerindeymiş..hızlı hareket ettiğim için yada gaz sıkışmasındanmış...koşturturdum bankaya,ofis boş kalamsın die..salaklık bende..bebeğim herbişeyden önemli :)neyseki çok iyiydi...1 hafta önden gitmeye devam ediyor..bide cinsiyetini sordum..uzun uğraşlar sonucu gösterdi kendini..kız bebişler hemen göstermezmiş ya hakkaetn öyle..inanırmısınız ayaklarıyla kilitledi göstermedi artık doktorum tıpışladıda biraz yer değişkliği yaparken açtı ben bile gördüm..fazlalıkları yoktu ...kızlr utangaç olurmuş doğru valla hihi ilk bebişimin erkek olamsını istiyordum ama kısmet ve hayırlısı tabi..duyar duymaz çığlık attım doktorumla asistanı bana gülüyor çok heyecanlıyım kızlar...
takla attı kızlar görmeliydiniz..çok tatlıydı.....parmağını emiyordu..sürekli ağzını açıp kapatıyordu..kıpır kıpırdı sıpam hihi :)) doktor ölçüm yaparken bayağı bi izledim kızımı
kuzum bu arada hayırlı olsun..çok sevindim adına...çok istiyordun allah gönlüne göre verdi....kanama riskininde azaldığına çok sevinidm canımın benim....
öyküsüde bekletmemiş annesiniii
kıslar annemin sonuçları çok şükür ii çıkmış triodlerde de problem yokmuş iki tane nodül görmüş dr filmde 6 ay sonra tekrar bakalım demiş çok şükürr allahımm şu saati edemedim sabahtan beri
allahım hasatnede yatan herkese şifa bekleyen herkese acil şifalar versin kimseye dermansız hastalıklardan vermesin
cnm gözün aydın allah sağlık sıhhat afiyet versin
valla tost felan söyleyebilirim ama bunun sonu yok yaa(((
bisküvim vardı meyvelerim vardı hepsini akşam olmadan yedim
ben çok çabuk acıkıyorum yaa nasıl bekliycem 9 ayı
kızmdaki gibi 24 kilo alırsam bu sfeer veremede .dana gibi top misali gezerim boyda yok..
kıslar annemin sonuçları çok şükür ii çıkmış triodlerde de problem yokmuş iki tane nodül görmüş dr filmde 6 ay sonra tekrar bakalım demiş çok şükürr Allahımm şu saati edemedim sabahtan beri
allahım hasatnede yatan herkese şifa bekleyen herkese acil şifalar versin kimseye dermansız hastalıklardan vermesin
Canım ben de senin adına çok sevindim..İlk bebeği kız olanlar çok şanslı olurlarmış..Öyle derler..
Kıpırdadığını görmek çok güzel bi duygu değil mi..Parmağını mı emiyormuş seninki, kuzum benim yaaa...
Benim kızım da kapatmış eliyle, zorla çektirdik elini doktor güle güle çek bakayım elini,yoksa anan beni mahvedecek diyor...
Çok sevindim ben de senin adına..İnşallah hep böyle kıpır kıpır, bıcır bıcır bi kızın olur..
kıslar annemin sonuçları çok şükür ii çıkmış triodlerde de problem yokmuş iki tane nodül görmüş dr filmde 6 ay sonra tekrar bakalım demiş çok şükürr Allahımm şu saati edemedim sabahtan beri
kuzu oykum ege ve bebişinin cinsiyeti belli olan arkadaşlar
çin takvimi zamazingosu sizde tutuyormu çok merak ettim
sağol kuzum zaten sen geldikten sonra açılmıştım çok moral verdiniz hepiniz çok sağolun Allahım kimseyi üzmesin bir kendim için istemem güzellik rabbim herkesin yüzüne baksın canımAyyyy,canım benim..Çok sevindim..Ben sana demedim mi iyi çıkar sen kendini üzme diye...
Troitlerde de problem yokmuş bak...Tansiyon düşer zaten...Çok sevindim valla...Allah bak, seni de üzmedi fazla,iyi haberler geldi...
inaşalhh cnaım ya....kız bebişler göstermezmiş ya aynen öyle valla:)) seninkini de görmek isterdim göstermem deyişini hihi :)) babasıda gördümü :)) ayy ne dicemm bizim sıpalar babaya düşkün olurlar ben küçükken babamı herkesden kıskanırdım..annnemede düşkündüm hala düşkünüm ama babayada aşırı düşkünlüğüm var
onları izlemek daha doğmadan ,dünyanın en güzel en harika duygusuymuş...kız çocuğu olanlar çok şanslı olurlar evet doğru haklısın cnaım
çok ama çokk mutluyummmm,inaşalh sağlıklı şekilde kucağmıza alırızzz
kizlar bende ögrenmek istiyorum ya cinsiyeti20.haftaya kadar cok var daha
Evet,babası da gördü..O erkeğe daha meyilliydi, biraz suratı düştü gibi hissettim ama,doktora dedim, bizi anlıyo demi şimdi bu dedim...Babasına da, canım kızım de bakayım, çocuk sevinsin dedim...Zorla kabul ettiriyorum adama...
Ama eminim doğunca dediğin gibi, babasıyla arasında büyük bi aşk olacak..bende imreneceğim..Benim babam bizi sevdiyse bile hiç göstermedi küçükken...Benim kızım bunu yaşamayacak Allah izin verirse..Aıvercem babasının tepesine, o kendini sevdirir zaten...
bak ben 15 te öğrendim..Gidince sen de ğrenirsin bence..
sağol kuzum zaten sen geldikten sonra açılmıştım çok moral verdiniz hepiniz çok sağolun Allahım kimseyi üzmesin bir kendim için istemem güzellik rabbim herkesin yüzüne baksın canım
çok sağol gerçekten
Evet,babası da gördü..O erkeğe daha meyilliydi, biraz suratı düştü gibi hissettim ama,doktora dedim, bizi anlıyo demi şimdi bu dedim...Babasına da, canım kızım de bakayım, çocuk sevinsin dedim...Zorla kabul ettiriyorum adama...
Ama eminim doğunca dediğin gibi, babasıyla arasında büyük bi aşk olacak..bende imreneceğim..Benim babam bizi sevdiyse bile hiç göstermedi küçükken...Benim kızım bunu yaşamayacak Allah izin verirse..Aıvercem babasının tepesine, o kendini sevdirir zaten...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?