erkeler çocuk doğmadan erkek de olsa kız da olsa pek bişey hissetmiyorlar ben zorla karnıma dokunduruyorum diyorum bak çocuk senin sesini bile tanımıyo akşamları çok geç vakte kadar çalışıyor zaten çocuğa karşı hiçbir düşkünlüğü yok şimdilik ama yeğeni var ölüyor ona çocuğu benden çok seviyor bazen kıskanıyorum ne yalan söyleyeyim el kadar çocuğu ne kadar ayıp bana
aynen gerçekten meditasyn gibi sıkıntılarımızı paylaştıkça azaldık hepimiz bu bağ gerçekten çok güzelBurası gerçekten iyi geliyor..
Ve ben şuna da inanıorum,hepimiz birbirimiz için endişeleniyoruz,dua ediyoruz,mutlaka tutuyordur..
Bak benim bebem, sırf kendi inadından değil,burda hepimiz dua ettiğimiz için de toparladı kendini..
Burası meditasyon gibi geliyor bana...
kimse benı merak etmıyoooo
canım canım canımmmmmmben ben ben ben ben ben ben
canım merak ettik seni hatta ege tam gökyüzü nerde merak ettim falan yazdı sen girdin çıktın daha da çok merak ettik nasıl oldun bir problem yoktur inşallah
Kuzu erkeklerin çoğu özellikle ilk bebeği erkek ister.Benim eşimde öyleydi.Ama kızmla eşimin şimdi aralarında bağı görmelisin.Sanki adam kızına aşık öyle bir bakıyo ki anlatamam.süper bi şey beni bile kıskandırıyorlar bazen.Bir de ya kız çocuklarını sevmemek mümkün mü onlar tam bir cadı olurlar ve kendilerini zorla sevdirirler
Ben de kıskanırım...
Görümcemin küçük kızını kıskanırım, televizyondakileri de kıskanırım....Esra Erolu pek sever seyretmeyi..Ben kıskanırım, sinirim bozulur...Rüyamda görürüm, sonra kızarım sen böyle böyle yapıyordun diye..Sanırım karakter meselesi...
Benim herif bana şaşırmaktan daha idrak bile edemedi bence bi bebeğinin olacağını...Masal oluyorum karnıma, hergün okşuyorum,akşamları herife de okşattırıyorum, öptürüyorum..Karı kafayı sıyırdı diyor, bazen öyle bi bakış atıyor ki,resmen senden korkuyorum bakışı...
Evet,babası da gördü..O erkeğe daha meyilliydi, biraz suratı düştü gibi hissettim ama,doktora dedim, bizi anlıyo demi şimdi bu dedim...Babasına da, canım kızım de bakayım, çocuk sevinsin dedim...Zorla kabul ettiriyorum adama...
Ama eminim doğunca dediğin gibi, babasıyla arasında büyük bi aşk olacak..bende imreneceğim..Benim babam bizi sevdiyse bile hiç göstermedi küçükken...Benim kızım bunu yaşamayacak Allah izin verirse..Aıvercem babasının tepesine, o kendini sevdirir zaten...
erkeler çocuk doğmadan erkek de olsa kız da olsa pek bişey hissetmiyorlar ben zorla karnıma dokunduruyorum diyorum bak çocuk senin sesini bile tanımıyo akşamları çok geç vakte kadar çalışıyor zaten çocuğa karşı hiçbir düşkünlüğü yok şimdilik ama yeğeni var ölüyor ona çocuğu benden çok seviyor bazen kıskanıyorum ne yalan söyleyeyim el kadar çocuğu ne kadar ayıp bana
ben geldiimmm... hala çok heyecanlıyım. oğluşum çok iyiydi, kıpır kıpır. doktor bile şaşırdı ne kadar hareketli diye. pipisini yine çok net gördük. göbeğini kaldıyor, kafasını kaldırıyor. canım benim yaa. en son bize döndü yüzünü, öyle görüntüsünü aldı doktor. foto elimde bana nasıl bakıyor yavrum. 1 haftadır çok endişeliydim, acayip rahatladım.. doktor da bundan sonra çok tehike olacağını sanmıyorum, çok sağlıklı görünüyor dedi. inşallah böyle gider..
valla tost felan söyleyebilirim ama bunun sonu yok yaa(((
bisküvim vardı meyvelerim vardı hepsini akşam olmadan yedim
ben çok çabuk acıkıyorum yaa nasıl bekliycem 9 ayı
kızmdaki gibi 24 kilo alırsam bu sfeer veremede .dana gibi top misali gezerim boyda yok..
kesinlikle..valla ben de yine acıktım sanki hiç doymuyorum yaa.Ama kuru yemiş iyi fikirmiş yanında varsa tavsiye ederim.Bana şu an iyi geldi
canım ben de çok sevindim. Allah kimseyi darda koymasın.. geçmiş olsun..kıslar annemin sonuçları çok şükür ii çıkmış triodlerde de problem yokmuş iki tane nodül görmüş dr filmde 6 ay sonra tekrar bakalım demiş çok şükürr Allahımm şu saati edemedim sabahtan beri
allahım hasatnede yatan herkese şifa bekleyen herkese acil şifalar versin kimseye dermansız hastalıklardan vermesin
canım inan herkes merak etti nerde gokyuzu diye, sonunda geldin bebişin hayırlı olsun oğluşun :))kimse benı merak etmıyoooo
ben geldiimmm... hala çok heyecanlıyım. oğluşum çok iyiydi, kıpır kıpır. doktor bile şaşırdı ne kadar hareketli diye. pipisini yine çok net gördük. göbeğini kaldıyor, kafasını kaldırıyor. canım benim yaa. en son bize döndü yüzünü, öyle görüntüsünü aldı doktor. foto elimde bana nasıl bakıyor yavrum. 1 haftadır çok endişeliydim, acayip rahatladım.. doktor da bundan sonra çok tehike olacağını sanmıyorum, çok sağlıklı görünüyor dedi. inşallah böyle gider..
canım canım canımmmmmm
kuzum hayat biraz yogun bu ara sokak süpürgesi gibiyim gezıyom hep
bebek iyi erkek olucak pipisiinin resmı bile varr
sizler nasılsınız ne var ne yok herkes iyimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?