2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Ben de kıskanırım...
Görümcemin küçük kızını kıskanırım, televizyondakileri de kıskanırım....Esra Erolu pek sever seyretmeyi..Ben kıskanırım, sinirim bozulur...Rüyamda görürüm, sonra kızarım sen böyle böyle yapıyordun diye..Sanırım karakter meselesi...
Benim herif bana şaşırmaktan daha idrak bile edemedi bence bi bebeğinin olacağını...Masal oluyorum karnıma, hergün okşuyorum,akşamları herife de okşattırıyorum, öptürüyorum..Karı kafayı sıyırdı diyor, bazen öyle bi bakış atıyor ki,resmen senden korkuyorum bakışı...

aynen gerçekten meditasyn gibi sıkıntılarımızı paylaştıkça azaldık hepimiz bu bağ gerçekten çok güzel
kimse benı merak etmıyoooo

canım merak ettik seni hatta ege tam gökyüzü nerde merak ettim falan yazdı sen girdin çıktın daha da çok merak ettik nasıl oldun bir problem yoktur inşallah

ben geldiimmm... hala çok heyecanlıyım. oğluşum çok iyiydi, kıpır kıpır. doktor bile şaşırdı ne kadar hareketli diye. pipisini yine çok net gördük. göbeğini kaldıyor, kafasını kaldırıyor. canım benim yaa. en son bize döndü yüzünü, öyle görüntüsünü aldı doktor. foto elimde bana nasıl bakıyor yavrum. 1 haftadır çok endişeliydim, acayip rahatladım.. doktor da bundan sonra çok tehike olacağını sanmıyorum, çok sağlıklı görünüyor dedi. inşallah böyle gider..

ben ben ben ben ben ben ben
canım canım canımmmmmm
canım merak ettik seni hatta ege tam gökyüzü nerde merak ettim falan yazdı sen girdin çıktın daha da çok merak ettik nasıl oldun bir problem yoktur inşallah

kuzum hayat biraz yogun bu ara sokak süpürgesi gibiyim gezıyom hep
bebek iyi erkek olucak pipisiinin resmı bile varr
sizler nasılsınız ne var ne yok herkes iyimi

Aynen, zaten benim kız ben gibi olursa zorla sevdirir kendini..
Herifim yandı yazık..Birdik, iki olacağız...

eskiden kıskanmazdım aslında çocuğu bende çok seviyorum ama yeğenini o kadar çok seviyo ki benimkine hiç ilgi göstermiyo sanki kendi çocuğu da değilmiş gibi kıl oluyorum çok kıskanıyorum ama sen beni kopardı valla gül gül bi hal oldum bakış ve tarifin inanılmaz çok yaşa sen kuzu

erkeklerde vardır bu erkek bebiş isterler..ama kızlarıda oldumu ölür biterler hele bide kızda düşkün oldumu babaya bak nasıl presesi taft kurar gönlüne
benim babam bana aşırı düşkündür

canım benim öncellikle çok çok geçmiş olsun...annnede acil şifalar diliyorum cnaım..sonuçların iyi olmasdına ço k sevindim..benim annem senin annen kadar şanslı değildi..kansere çevirme riski vardı nödüllerin..ve amlyta olmuştu aınını..ama şu anda çok iyi...sen sakın stres yapıp bebişini üzme..allah hepimizin yardımcısı olacak...

bu arada kocacın biraz soğuk gibi :) benim kocam her gün okşar sever öper konuşur...her sabah benide bebişimizide öpmeden gitmez işe....ama sanırım sneinki doğduktan sonra düşkün oalcak..
erkek miletii işte

canım benim...sen buranın gülüsünnn...seni merak etmez olurmuyuz hiç...
nasılsın fıstığım..bebeğimiz nasılll

ooyyyyyyyy maşallah maşallahhh:87::87::89::89:

olsun canım ya verirsin sporla vs, hem çalışıyorsun 2 çocuk olunca onlar kiloları eritir sen merak etme :)) bence de istediğini ye düşünme çok. ne canın çekiyorsa ye, için rahat etmiyorsa küçük parça ye. bence kuru yemiş olayını denemelisin. çok güzel doyuruyor hem de bebişlere de bize de çok faydalı..

valla ben de yine acıktım sanki hiç doymuyorum yaa.Ama kuru yemiş iyi fikirmiş yanında varsa tavsiye ederim.Bana şu an iyi geldi
kesinlikle..
canım ben de çok sevindim. Allah kimseyi darda koymasın.. geçmiş olsun..

canım inan herkes merak etti nerde gokyuzu diye, sonunda geldin bebişin hayırlı olsun oğluşun :))

ayy canım ya çok sevindim hep böyle güzel haberlerle gelelim hepimiz..:81:

Ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy,çifte bayram oldu bana bugün yaaa...
Canım benim....İNşallah artık hep güler yüzün, hiç endişe duymazsın, 9 ay su gibi akar geçer...

ayy canım çok sevindim gerçekten bak üzüldüğüne değmedi ohhh herkesten ii haberler aldık çok güzel akşam huzurlu olurum artık maşallah kuzuna seninkide erkek ii kızları karşılıyoruz yoksa bir sürü kız damat sorunu yaşanacak maazallah
canım canım canımmmmmm

kuzum hayat biraz yogun bu ara sokak süpürgesi gibiyim gezıyom hep
bebek iyi erkek olucak pipisiinin resmı bile varr
sizler nasılsınız ne var ne yok herkes iyimi

ii canım gez ii olda herkes şu an itibariyle çok ii

cok cooookk sevindim canim..oh masallahhhhhhh bebisine..gozunaydin..

canımsınız hepınızzzz yaaa canım arkadaslarım benımmmm

bende bebek de cok iyi erkek olucakmıs dün kesınlesdı
annem tasındı cok sükürr ayy ev tasımak delilik
22. hastada ayrıntılı ultrasyonum var
sizler nasılsınız yenı haber varmı herkes iyimi

ya bi geçmişi okuda öyle konuş delii:))
kız çok korktuk yaa nerdesin sen.
Erkek mi?? Senin bebede ne oynakmış anam
benimki kız dediler baştan beri bi salak dr erkek dedi sonra gene kız kaldı..
Hayırlıısı olsun cnm. Ne var ne yok neler oldu anlat bakem

Bircemmmmmmmmmmmmm canım çok mutlu oldum tüyleirm diken diken okudum... Hepimiz iyi olalım. Yaa çok seviyorum sizleri iyiki tanımılım hepinizi ya:)))))) ağlıycam şimdi..

birce hadi gözün aydın maşallah bak görüyor musun nasilda oğlun gönlüne suları serpti
artık senide burada hep güzel entrylerinle görelim
Allah tamamına erdirsin
:)

kızlar benim de ön dişlerimin arkasında damağımda 2 küçük şişlik hissettim. kurum doktoruna gittim o da diş etlerinde sorun var vs dedi canımı sıktı ya, bi işlem de yaptıramam. dişleriyle ilgili sıkıntı yaşayan oldu mu aranızda?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…