2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Canım benim eşim matematik adamı duygusallığa hiç yer yok hayatında tam bir android duygularını almışlar ama doğunca değişecek eminim ben

Bircemmmmmmmmmmmmm canım çok mutlu oldum tüyleirm diken diken okudum... Hepimiz iyi olalım. Yaa çok seviyorum sizleri iyiki tanımılım hepinizi ya:)))))) ağlıycam şimdi..

Valla ne yalan söyliyim,özellikle bircenin iyi haberleri benim de tüylerimi diken diken ediyor..Çok mutlu oluyorum...
İnşallah hiç kötü haber almayız artık,hep bebelerden iyi haberler alırız...

ben bir yerde 4. ayda diş eti hassasiyeti olabilir diye okumustum

belki ondandır

umarım cok kotulesmek seni üzmez

Gokyuzu hosgeldinnnnnnnn
cooooook hoşbuldummmm

hehehe naz yapıom bennn :)
cok iyim hesey yolunda
bebekin masallahı varr şimdilik sorunsuz gidiyoruz inş böle devam ederiz
gözun aydın kız evlat öz evlat benım ki basımın etını yiyo
erkek die üzülmüşüm yok öle bişe diyorum inanmıyo :)

Valla sorun yaşamadım da, ağzım leş yemişim gibi kokuyor benim...
Ama çok şükür,ne dişimde,ne dişetimde bişey yok...Sadece koku mahvediyor...

ben bir yerde 4. ayda diş eti hassasiyeti olabilir diye okumustum

belki ondandır

umarım cok kotulesmek seni üzmez

inşallah canım doktor çok iyi bi doktor değil ilk defa gittim zaten, saçmasapan konuştu yok ağızda enfeksiyon iyi bişey değil, düşük riski olabilir. adam gibi bi doktora gideyim ben en iyisi..

Herşey yolunda gitsin aman...
Bana da diyor eşim,erkek olsa üzülcektin, hadi gene iyisin diye...
Halbuki bizi en çok sağlıklı olduğu haberleri mutlu ediyor...

ay ben yaşamam mı dişlerimi fırçalarken kan çıkıyor hep. Bide dişetlerim şişti gibi hemen kanıyor. Dişim kırıldı . Daha ne anlatayım.:)) ama olurmuş napalım çekeceğiz

çok sağolun hepiniz.. iyi ki varsınız.. ben de koşa koşa gelip b.sayarı açtım, eşime diyorum kızlara haber vereyim, bakıyor öyle yüzüme:)) inşallah hep güzel haberler veririz bundan sonra.

bu arada bu doktora ilk kez gittim, çok tatlı bir bayandı. ne zaman istersen gel,3ten sonra rahat burası dedi. dedim evim karşıda her gün gelirim ben, pişman olursunuz söylediğinize. yok yok diyor gel sen. diğer bebeğime çok üzüldü o da. iyice sevecen yaklaştı. anladı endişeli olduğumu. şimdiden bu kadar hareketli yandınız dedi:))

yarın da kendi doktoruma gideceğim. artık 2 doktora giderim ben:))

kızlarrr istanbulda olanlar özellikle idilbebe de yüzde 20 indirim var bütün ürünlerde
ne alırsanız yüzde 20 indirim yapıo sepetteki ürünlerde bile

ben dün 20 parcalı hastane cıkısı aldım 84 lira verdik ama cok güzel
antialerjik yüzde yüz pamuk

canım benim de arada damaklarım şişiyor üstü ve altı ama hiç bilmiyorum neden diyebazen yemekleri bile çiğnemekte zorlanıyorum

ya ben hep oğluşum olsun istemiştim hamileliğin başından beride oğluş hissediyorum ve öyle de çıktı ama şimdi düşünüyorum kız için fazla ara vermeyeceğim ki o da kız olursa yoksa benim oğluş kıza abilik taslamaya kalkmasın bi de burası turistik yer yok askılı giyme yok denize gitme (erkek kardeşim bana çok çektirdi bütün kısa eteklerimi kesti askılı bodylerimi kesti ) diye tutturmasın

Güle güle kullansın canım bebişin...
Ben de miniçoda baktım 20 parça olanlara..Dediğin gibi %100 pamuk olanlar 100 tl.ydi..Sen ekonomik almışsın...

cnm benim bende aynen öyleyim yaa girmeden duramıyorum:)) bağımlılık oldu.
Inşallah bundan sonra hep güleriz..

Herşey yolunda gitsin aman...
Bana da diyor eşim,erkek olsa üzülcektin, hadi gene iyisin diye...
Halbuki bizi en çok sağlıklı olduğu haberleri mutlu ediyor...
evet ben cok sevındım aslında hep ilk kız olsun isterdım ama
hamıle oldugumu ögrenınce düsündügüm tek sey saglıklı olsundu
bide erkek istedim icimden hep öle geldi cok sevındım
Iyi olmana sevindim cnm arkadaşım gökyüzü..
Adını ne koycaksın bakalım oğluşunun

adını tam karar veremedik
ama yigitefe yada ayazefe olabilir
yusuf ismide güzel ay bilmıyorumm kiii
siz ne düsünüyosunuzz

güzel isimler:)
ben duru istiyorum ama bakalım değişmezse eşimde bekleyelim belki güzel isimler buluruz diyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…