erkeklerde vardır bu erkek bebiş isterler..ama kızlarıda oldumu ölür biterler hele bide kızda düşkün oldumu babaya bak nasıl presesi taft kurar gönlüne
benim babam bana aşırı düşkündür
canım benim öncellikle çok çok geçmiş olsun...annnede acil şifalar diliyorum cnaım..sonuçların iyi olmasdına ço k sevindim..benim annem senin annen kadar şanslı değildi..kansere çevirme riski vardı nödüllerin..ve amlyta olmuştu aınını..ama şu anda çok iyi...sen sakın stres yapıp bebişini üzme..allah hepimizin yardımcısı olacak...
bu arada kocacın biraz soğuk gibi :) benim kocam her gün okşar sever öper konuşur...her sabah benide bebişimizide öpmeden gitmez işe....ama sanırım sneinki doğduktan sonra düşkün oalcak.. erkek miletii işte
canım benim...sen buranın gülüsünnn...seni merak etmez olurmuyuz hiç...
nasılsın fıstığım..bebeğimiz nasılll
Bircemmmmmmmmmmmmm canım çok mutlu oldum tüyleirm diken diken okudum... Hepimiz iyi olalım. Yaa çok seviyorum sizleri iyiki tanımılım hepinizi ya:)))))) ağlıycam şimdi..
kızlar benim de ön dişlerimin arkasında damağımda 2 küçük şişlik hissettim. kurum doktoruna gittim o da diş etlerinde sorun var vs dedi canımı sıktı ya, bi işlem de yaptıramam. dişleriyle ilgili sıkıntı yaşayan oldu mu aranızda?
cooooook hoşbuldummmmGokyuzu hosgeldinnnnnnnn
ya bi geçmişi okuda öyle konuş delii:))
kız çok korktuk yaa nerdesin sen.
Erkek mi?? Senin bebede ne oynakmış anam
benimki kız dediler baştan beri bi salak dr erkek dedi sonra gene kız kaldı..
Hayırlıısı olsun cnm. Ne var ne yok neler oldu anlat bakem
kızlar benim de ön dişlerimin arkasında damağımda 2 küçük şişlik hissettim. kurum doktoruna gittim o da diş etlerinde sorun var vs dedi canımı sıktı ya, bi işlem de yaptıramam. dişleriyle ilgili sıkıntı yaşayan oldu mu aranızda?
ben bir yerde 4. ayda diş eti hassasiyeti olabilir diye okumustum
belki ondandır
umarım cok kotulesmek seni üzmez
cooooook hoşbuldummmm
hehehe naz yapıom bennn :)
cok iyim hesey yolunda
bebekin masallahı varr şimdilik sorunsuz gidiyoruz inş böle devam ederiz
gözun aydın kız evlat öz evlat benım ki basımın etını yiyo
erkek die üzülmüşüm yok öle bişe diyorum inanmıyo :)
kızlar benim de ön dişlerimin arkasında damağımda 2 küçük şişlik hissettim. Kurum doktoruna gittim o da diş etlerinde sorun var vs dedi canımı sıktı ya, bi işlem de yaptıramam. Dişleriyle ilgili sıkıntı yaşayan oldu mu aranızda?
cooooook hoşbuldummmm
hehehe naz yapıom bennn :)
cok iyim hesey yolunda
bebekin masallahı varr şimdilik sorunsuz gidiyoruz inş böle devam ederiz
gözun aydın kız evlat öz evlat benım ki basımın etını yiyo
erkek die üzülmüşüm yok öle bişe diyorum inanmıyo :)
kızlarrr istanbulda olanlar özellikle idilbebe de yüzde 20 indirim var bütün ürünlerde
ne alırsanız yüzde 20 indirim yapıo sepetteki ürünlerde bile
ben dün 20 parcalı hastane cıkısı aldım 84 lira verdik ama cok güzel
antialerjik yüzde yüz pamuk
cnm benim bende aynen öyleyim yaa girmeden duramıyorum:)) bağımlılık oldu.çok sağolun hepiniz.. Iyi ki varsınız.. Ben de koşa koşa gelip b.sayarı açtım, eşime diyorum kızlara haber vereyim, bakıyor öyle yüzüme:)) inşallah hep güzel haberler veririz bundan sonra.
Bu arada bu doktora ilk kez gittim, çok tatlı bir bayandı. Ne zaman istersen gel,3ten sonra rahat burası dedi. Dedim evim karşıda her gün gelirim ben, pişman olursunuz söylediğinize. Yok yok diyor gel sen. Diğer bebeğime çok üzüldü o da. Iyice sevecen yaklaştı. Anladı endişeli olduğumu. şimdiden bu kadar hareketli yandınız dedi:))
yarın da kendi doktoruma gideceğim. Artık 2 doktora giderim ben:))
Valla ne yalan söyliyim,özellikle bircenin iyi haberleri benim de tüylerimi diken diken ediyor..Çok mutlu oluyorum...
İnşallah hiç kötü haber almayız artık,hep bebelerden iyi haberler alırız...
evet ben cok sevındım aslında hep ilk kız olsun isterdım amaHerşey yolunda gitsin aman...
Bana da diyor eşim,erkek olsa üzülcektin, hadi gene iyisin diye...
Halbuki bizi en çok sağlıklı olduğu haberleri mutlu ediyor...
Iyi olmana sevindim cnm arkadaşım gökyüzü..
Adını ne koycaksın bakalım oğluşunun
cnm benim bende aynen öyleyim yaa girmeden duramıyorum:)) bağımlılık oldu.
Inşallah bundan sonra hep güleriz..
cnm benim bende aynen öyleyim yaa girmeden duramıyorum:)) bağımlılık oldu.
Inşallah bundan sonra hep güleriz..
ben hep oğluşum olsun istemiştim hamileliğin başından beride oğluş hissediyorum ve öyle de çıktı ama şimdi düşünüyorum kız için fazla ara vermeyeceğim ki o da kız olursa yoksa benim oğluş kıza abilik taslamaya kalkmasın bi de burası turistik yer yok askılı giyme yok denize gitme (erkek kardeşim bana çok çektirdi bütün kısa eteklerimi kesti askılı bodylerimi kesti ) diye tutturmasın[/QUOTE .!.:hehe dogru ay bi dogsa karnım büyükce bi sevınıyorum bi sevınıyorum
kurban olsun annesi ona
Güle güle kullansın canım bebişin...
Ben de miniçoda baktım 20 parça olanlara..Dediğin gibi %100 pamuk olanlar 100 tl.ydi..Sen ekonomik almışsın...
saol canım evet normalde 105 lira idi ama işde indirimle 84 liraya düşdü
evet ben cok sevındım aslında hep ilk kız olsun isterdım ama
hamıle oldugumu ögrenınce düsündügüm tek sey saglıklı olsundu
bide erkek istedim icimden hep öle geldi cok sevındım
adını tam karar veremedik
ama yigitefe yada ayazefe olabilir
yusuf ismide güzel ay bilmıyorumm kiii
siz ne düsünüyosunuzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?