2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

inşallah canım doktor çok iyi bi doktor değil ilk defa gittim zaten, saçmasapan konuştu yok ağızda enfeksiyon iyi bişey değil, düşük riski olabilir. adam gibi bi doktora gideyim ben en iyisi..
hamilelikte diş wedişetlerinde problem görülebiliyor canım doğal bi durum ben 2 hamileliğimde de yaşadım.. we daha cuma günü diş çektrdim.. ilk 3ay we son 3ay bişey yapılamıyor o yüzden yaptıracaksan 6.aya kadar halletmeye bak bütün problemleri..
geçmiş olsun

benim bu ara en ısındığım erkek ismi Yaman. beğendiğim bütün isimleri veto etti eşim, buna ses çıkarmadı pek. o da hep eski isimleri seviyor.muhtemelen iki isimli olacak. kız olsaydı isim sorunu yaşamayacaktık ama bunda yaşayacak gibiyiz:)

yaman ismi de güzel..
İnşallah bi dahaki kız olur da, ismi de belli nasılsa...Sağlıkla sıhhatle gelir o da..

canımkesinleşmiş cinsiyet hadi gözün aydın bende yarın gidiyorum 2de heyecan bastı:)))
sana önce erkek sonra kız demişlerdi dimi?
bide yiğit le efe aynı anlamda değil mi yanyana pek iyi durmuyolar sanki ayaz güzel bi isim ağır duruyo we cool allah hayırlı ewlat etsin

Bende artıkk öğrenmek istiyorummmm , aşırı merak içindeyim..:84: tabi doktora gittimizde kalbi atıyo mu die merak ediyorum ilk , sonra duyunca mutlu olup cinsiyeti unutuorummmm..

29 Aralık'ta gidicem.. inşallah yılbaşına oğlum yada kızım diyerek girebilirim

evet kesınlesdi pipisinin resmını bile cekdık
önce erkek sonra kız sonra erkekde kesın karar kıldılar :)
amin amin hepımızın ki hayırlı evlat olsun

ayy hic fark etmemişim yigit efe aynı anlamda gibi evet
zaten ayazı daha cok begenmısdı esim

ayni fikirdeyiz.. benimde 25 aralik..hayirlisiyla ogreniriz ins..

yamanı ben de beğeniyorum anlamı da güzel
soyadınız kısaysa 2 isim güzel oluyor yazar ismi gibi

bahtları da güzel olsun kuzularımızın

kıslar ben çıkıyorum hepiniz teşekkür edrim tekrar yarın randevum var pek bi heyecanlıyım görüşürüz kendiniz dikkat edin

iyi akşamlar cnm güzel haberlerle gel inşallah

Ay yaman ismini ben sevmiyorum pek cünkü uyuz oldugum bi cocugun adiydi lisede:) Birde yanlis anlamayin kizlar kizmayin sakin ama bana daha cok köpek ismi gibi geliyo yaman ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…