- 27 Nisan 2009
- 8.609
- 1.879
- 173
hamilelikte diş wedişetlerinde problem görülebiliyor canım doğal bi durum ben 2 hamileliğimde de yaşadım.. we daha cuma günü diş çektrdim.. ilk 3ay we son 3ay bişey yapılamıyor o yüzden yaptıracaksan 6.aya kadar halletmeye bak bütün problemleri..inşallah canım doktor çok iyi bi doktor değil ilk defa gittim zaten, saçmasapan konuştu yok ağızda enfeksiyon iyi bişey değil, düşük riski olabilir. adam gibi bi doktora gideyim ben en iyisi..
burası heeeççç aklıma gelmiyo girmediğim zaman desem,inanır mısınız ki....
biliyoruz zaten aradık heheh beni merak mı ettiniz diyosun uyuzz karıı
benim bu ara en ısındığım erkek ismi Yaman. beğendiğim bütün isimleri veto etti eşim, buna ses çıkarmadı pek. o da hep eski isimleri seviyor.muhtemelen iki isimli olacak. kız olsaydı isim sorunu yaşamayacaktık ama bunda yaşayacak gibiyiz:)
Akşam olduuuuuuuuuuuuuuuuuuu oleyyyyyyyyy,
deli gibi acıktım kızlar bugun ne yediysem kesmedi doyuramadım bu kızı ben:)))
canımkesinleşmiş cinsiyet hadi gözün aydın bende yarın gidiyorum 2deevet ben cok sevındım aslında hep ilk kız olsun isterdım ama
hamıle oldugumu ögrenınce düsündügüm tek sey saglıklı olsundu
bide erkek istedim icimden hep öle geldi cok sevındım
adını tam karar veremedik
ama yigitefe yada ayazefe olabilir
yusuf ismide güzel ay bilmıyorumm kiii
siz ne düsünüyosunuzz
güzel isimler:)
ben duru istiyorum ama bakalım değişmezse eşimde bekleyelim belki güzel isimler buluruz diyor
canımkesinleşmiş cinsiyet hadi gözün aydın bende yarın gidiyorum 2deheyecan bastı:)))
sana önce erkek sonra kız demişlerdi dimi?
bide yiğit le efe aynı anlamda değil mi yanyana pek iyi durmuyolar sanki ayaz güzel bi isim ağır duruyo we coolallah hayırlı ewlat etsin
Bende artıkk öğrenmek istiyorummmm , aşırı merak içindeyim..:84: tabi doktora gittimizde kalbi atıyo mu die merak ediyorum ilk , sonra duyunca mutlu olup cinsiyeti unutuorummmm..
29 Aralık'ta gidicem.. inşallah yılbaşına oğlum yada kızım diyerek girebilirim
yamanı ben de beğeniyorum anlamı da güzelbenim bu ara en ısındığım erkek ismi Yaman. beğendiğim bütün isimleri veto etti eşim, buna ses çıkarmadı pek. o da hep eski isimleri seviyor.muhtemelen iki isimli olacak. kız olsaydı isim sorunu yaşamayacaktık ama bunda yaşayacak gibiyiz:)
hehehe artık ikinciye inş.ayyy bende kız olurda durunaz koycakdım :)
Eki Görüntüle 116957 Eki Görüntüle 116958 Eki Görüntüle 116956
koca kafalı kızıma bakın teyzeleriii...
iyi akşamlar cnm güzel haberlerle gel inşallahyamanı ben de beğeniyorum anlamı da güzel
soyadınız kısaysa 2 isim güzel oluyor yazar ismi gibi
bahtları da güzel olsun kuzularımızın
kıslar ben çıkıyorum hepiniz teşekkür edrim tekrar yarın randevum var pek bi heyecanlıyım görüşürüz kendiniz dikkat edin
hehehe artık ikinciye inş.
yesin onu teyzesi çokkkk çirkin bi kızz:))))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?