Kuzuuuuu kiz yerim ben senin bebisini öykü hanimi:)
eee kizlar göbüsler ne durumda bakalim?
eee kizlar göbüsler ne durumda bakalim?
göbğş bacak kalça yüz herbiryerim kocaman. üst bacağım altbacağımı geçecek nerdeyse:)) oturmaktan iyice şiştim.. Selilüt oldum:) daha anlatayım mı???????
Bence abartıyorsun...
6 kilo aldım diyorsun kız, 6 kiloya o kadar olmaz bence...
Kızlar varya, bu ege fıstık gibi bişiii aslında, masustan böyle yazıyoo...
yaa bende kocaman bi göbüs istiyorummm:84:
ay ben yaşamam mı dişlerimi fırçalarken kan çıkıyor hep. Bide dişetlerim şişti gibi hemen kanıyor. Dişim kırıldı . Daha ne anlatayım.:)) ama olurmuş napalım çekeceğiz
hamilelikte diş wedişetlerinde problem görülebiliyor canım doğal bi durum ben 2 hamileliğimde de yaşadım.. we daha cuma günü diş çektrdim.. ilk 3ay we son 3ay bişey yapılamıyor o yüzden yaptıracaksan 6.aya kadar halletmeye bak bütün problemleri..
geçmiş olsun
bence abartıyorsun...
6 kilo aldım diyorsun kız, 6 kiloya o kadar olmaz bence...
Kızlar varya, bu ege fıstık gibi bişiii aslında, masustan böyle yazıyoo...
hahahaha evet nazar değmesin diye saklıyorum kendimi:))
kızım vallahi çok kilo aldım 6 kilo ama öncedende doğum yapmışlığım var 59 ile kaldım zaten karnım vardı sezeryanda gitmiyorki. Tam kilo verdim belim ortaya çıktı derken hamile kaldım tekrar:)) ..
Bi 7 sene daha lazım şimdi bana forma girmem için dermişimmm
kizlarrr mesai bitti..yarin en sevmedigim gun sali..ıyyyyyyyy...bu hafta bitsin hayirlisiyla..cumartesi gelsin hemen..opuyorum..iyi aksamlarrrr..
kizlarrr mesai bitti..yarin en sevmedigim gun sali..ıyyyyyyyy...bu hafta bitsin hayirlisiyla..cumartesi gelsin hemen..opuyorum..iyi aksamlarrrr..
hadi bakalım iyi akşamlar.. Bugun performansın sıfırdı beyenmedim:))))
yarın görüşmek üzere iyi beslen sütünü iç bebişe iyi bak:)) byeeeeeeee
Kuzu sen neden burdasın ben 6yı bekliyom sen benimi bekliyosun:))
Kuzu sen neden burdasın ben 6yı bekliyom sen benimi bekliyosun:))
ay bu haftasonu 2 gün boyunca çalıştığımız için daire başkanımız bize yarım gün gelmeme hakkı verdi yarın için :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?