2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Ya şuna bak birisi 2 hafta tatil biri yarım gün gelme biz deli gibi herhafta çalışıyoruz cıumartesileri ama tık yok...offffffffffffff

Ya şuna bak birisi 2 hafta tatil biri yarım gün gelme biz deli gibi herhafta çalışıyoruz cıumartesileri ama tık yok...offffffffffffff

adam sağlsun böyle konularda merhametli ya.

Bizdede yogun canim ama yinede kapatiyoruz vallah :) Almanyadayim canim ben.

adamlar işi çözmüş. sanayide üretimde herşeyde 1.ler, ama işte tatillerini de yapıyorlar adamlar helal valla :))

Haydi bende toparlayayım etrafımı..
Hepinize iyi akşamlar iyi dinlenmeler
yarın görüşmek üzere hoşçakalınnnnn

güle güleee

bayanlar anlıyor halimizden heheh :))

canım benim çokk sevindimm sağlıklı olmasına ve seninde psikolojinin iyi olmasına...bu arada doktorun evine yakın olmasına çok büyük bi avantaj

bıcır bıcır oynasın bakalım şimdilik 8. ayda sıkışacaklar garipler

ne güzel dimi hareketlerini seyretmek..insan hayran kalıyor vallahii benim prenses de senniinki gibi çok hareketli teyzesiii

Son düzenleme:

normalde bayan doktorları pek sevmem ben ama bu çok tatlıydı, çok sevdim. kendi doktorum başka şehirde ama arada giderim buna da..

harikaydı hareketlerini seyretmek, son zamanlarda kendimi hiç bu kadar iyi hissetmemiştim. daha önce de hareket ediyordu ama bu kez çok aşırıydı, 1 saniye durmuyor yerinde. doktor bile şaşırdı ne kadar hareketli bir bebek bu diye.

senin de gözünaydın, bir kızımız daha geliyormuş

aynen bende bayan doktorları sevmem..ama arada nadir iyi bayan doktorlar çıkabiliyor ama nadir işte :)

ne güzel ya maşalhhhhhh dee annnesiii...bıcırımız hareketli olsun..annesi ona iyi bakıyor demekki bol enerji veriyor şaka bi yana sağlıklı görüyoruz ya dünyalarr bizimmmm o zaman....annelik zormuş..şimdidien endişelere düşünüyoruz..ömür boyu onlar iyi olsun diye yaşayacağız...

bu arada teşekkür ederim canım..bi kızımız daha geliyor teyzesi

hayırlısıyla doğsunlar..sağlıklı şekilde...kocaman öpüyorum ( öpüyoruz :) )
bende yavaştan kaçıyorum..kendine ve bebişine iyi bakk tatlım..iyi akşamlarr..

anladım cnm o zamn haklısın.. ankara ucuzdur herhalde burdan:) webüyük ewleri diye duydum gönlüne göre olur inşallah..
beşiktaşta en büyük ew 90m2 3+1ler 300milyar.. kiraları 1500den en kötüsü başlıyo..
senin ilk bebik kız dimi benimdebakalım ne olcak bu?

hadi bakalım maşallah gözünaydın.. bende yarın gidiorum..
cerrahpaşaya mı nadideye mi gittin?
ne güzel ya bi taşla iki kuş 1kız 1 erkek süper olur.. senin ilk bebikler dimi
way wayy oğlun kesinleştimi kız hemen kızın hayallerinede başladın:) 1erkek 1 kız bnde hep böle isterim..
evet bence de en rahatı elbiseler henüz tayt alamadım biraz daha karnım çısın öyle alacağım soğuklar olunca ama yine pantolan gerekiyor
taytların içine kilotlu çorap giy sıcak olur üstüne tunik oo süper işte
ayy çok sewindim bak riskde kalmamış.. allah gönlüne göre werdi zuzum hadi gözün aydın..
oo kız haberleri arttıbugün.. iki kız oldu hep yaw bakalım bnimki yarın ne çıkacak
kızlar merhaba, benim de bugün kontrolüm vardı, bize erkek geliyor sanırım.
senin ki ufak daha ama kesin mi söyledi?
evettt kesin senind kızzzzz
kızlarda öyle olur benim iki kızımda da öyle oldu. kapkara oldu..
bnm nie olmuyor yaw kızımda da olmadı?
benim cin-rus takvimi birde yorumcu uyeligim vardi ordada ücündede kiz cikiyor..ama beni her goren oglun olcak diyo..sadece bir kisi kizin olcak dedi :26:
amann o insanlara bakarsan oooooo oooo:)yorumcudan banada bakabilirmisin wersem bilgileri?
maşallah gözün aydın canım
kizlar bende ögrenmek istiyorum ya cinsiyeti 20.haftaya kadar cok var daha
oooo neden o kadar uzun süre war ya? en son n zamn gitinki şuan 15+sın en geç 18-19da gitmen gerekmiomu yeni gitmiş olsan dahi?

hadi gözün aydın canım..
bugün hep süper haberler geldi maşallah
canım canım canımmmmmm

kuzum hayat biraz yogun bu ara sokak süpürgesi gibiyim gezıyom hep
bebek iyi erkek olucak pipisiinin resmı bile varr
sizler nasılsınız ne var ne yok herkes iyimi
gözün aydın canım..
çok parlamış kuzuuu görünmüyo bişey

bnde yarın gidiorum dr.a 2,20de randewum çok heyecanlıyım.. gönlümden geçen erkek allah gönlüme göre werir inşallah:))) 1 kızım war zaten birde oğluş olursa kapatırım bu bahsi:)

kuzu,ege öyküm,nazlı kızlarımız geliyomuş gözünüz aydın kuzucum kanama alanında azalmış ayrıca sevindim riskin azaldıgına birce oğluşun çok sağlıklıymış bak tedirgin olma artık gökyüzüm bi oğluş daha geliyo demek topiğimize gözün aydın canım eşinin istediği olmuş desene hasret inşallah güzel haberlerle gelirsin yarın bebişkom bende merak ettim neden 20. hafta canım 16 dan sonra net söylüyolar, ay bi ben öğrenemedim ocak başında daha benim randevu
benimde yarın kocişim geliyo hasretime dayanamamış 6 saatlik yolu 2 güne bir tepiyor garibim

Selam kızlahr, neler olmuş bugün böyle?
Hepiniz güzel haberlerle gelmişsiniz,
Birce gözün aydın canım, gördünmü oğluş kıpır kıpır çok iyi annesi, artık endişelenme,
Wallahi ne yalan söyleyim, benide bir heyecan sardı, bir an önce dr uma gidip, merakımı gidermek istiyorum :18:

bnde yarın gidiorum dr.a 2,20de randewum çok heyecanlıyım.. gönlümden geçen erkek allah gönlüme göre werir inşallah:))) 1 kızım war zaten birde oğluş olursa kapatırım bu bahsi:)

Kız olursa bahsi kapatmayacakmısın Hasret
Allah gönlündekini hayırlısıyla versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…