Benim carsamba son noel ve yilbasi tatili basliyo 2 hafta oh oh
Hakkındır bacım,madem hafta sonu çalıştın...Yarın dinlenirsin...
Benim carsamba son noel ve yilbasi tatili basliyo 2 hafta oh oh
kız biz burda yılsonunda beter oluyoruz yıllık değerlendirmeler bilmemneler siz orada tatil ne güzeelll avrupa birliğine girelim de rahat edelim valla
hangi ülkedeydin canım sen?
Ya şuna bak birisi 2 hafta tatil biri yarım gün gelme biz deli gibi herhafta çalışıyoruz cıumartesileri ama tık yok...offffffffffffff
Haydi bende toparlayayım etrafımı..
Hepinize iyi akşamlar iyi dinlenmeler
yarın görüşmek üzere hoşçakalınnnnn
Ya şuna bak birisi 2 hafta tatil biri yarım gün gelme biz deli gibi herhafta çalışıyoruz cıumartesileri ama tık yok...offffffffffffff
Bizdede yogun canim ama yinede kapatiyoruz vallah :) Almanyadayim canim ben.
Haydi bende toparlayayım etrafımı..
Hepinize iyi akşamlar iyi dinlenmeler
yarın görüşmek üzere hoşçakalınnnnn
çok sağolun hepiniz.. iyi ki varsınız.. ben de koşa koşa gelip b.sayarı açtım, eşime diyorum kızlara haber vereyim, bakıyor öyle yüzüme:)) inşallah hep güzel haberler veririz bundan sonra.
bu arada bu doktora ilk kez gittim, çok tatlı bir bayandı. ne zaman istersen gel,3ten sonra rahat burası dedi. dedim evim karşıda her gün gelirim ben, pişman olursunuz söylediğinize. yok yok diyor gel sen. diğer bebeğime çok üzüldü o da. iyice sevecen yaklaştı. anladı endişeli olduğumu. şimdiden bu kadar hareketli yandınız dedi:))
yarın da kendi doktoruma gideceğim. artık 2 doktora giderim ben:))
bayanlar anlıyor halimizden heheh :))
canım benim çokk sevindimm sağlıklı olmasına ve seninde piskolojinin iyi olmasına...bu arada doktorun evine yakın olmasına çok büyük bi avantaj
bıcır bıcır oynasın bakalım şimdilik 8. ayda sıkışacaklar garipler
ne güzel dimi hareketlerini seyretmek..insan hayran kalıyor vallahiibenim prenses de senniinki gibi çok hareketli teyzesiii
normalde bayan doktorları pek sevmem ben ama bu çok tatlıydı, çok sevdim. kendi doktorum başka şehirde ama arada giderim buna da..
harikaydı hareketlerini seyretmek, son zamanlarda kendimi hiç bu kadar iyi hissetmemiştim. daha önce de hareket ediyordu ama bu kez çok aşırıydı, 1 saniye durmuyor yerinde. doktor bile şaşırdı ne kadar hareketli bir bebek bu diye.
senin de gözünaydın, bir kızımız daha geliyormuş
anladım cnm o zamn haklısın.. ankara ucuzdur herhalde burdan:) webüyük ewleri diye duydum gönlüne göre olur inşallah..canım dogru söylüyosunda o giriş altı biz orta kat istiyoruz hem kaynanamlarla beraberiz oyüzden şöyle ferah olsun gene 3+1 de bakalım ancak yaza dogru falan
benim tüp 5 oldu ama bundan önce 2 kere aşılama oldum onlarla beraber 10 u buldu anlıcan bu bize pahalıya patladı valla dra verdiklerimide sayarsak doguma kadar epey olur midemden 2 gün hastanede yattım sırf yatak parası 320 ödedik serumlarla 400 oldu drada veriyoz tahkillerden epey fark çıkyor anlıcan dogumla birlikte 3ü geçer gibime geliyor bi kan veriyoö 50den aşagı almıyolar kızım bedavaya gelmişti2. bastırdı ablasını
hadi bakalım maşallah gözünaydın.. bende yarın gidiorum..Günaydın kızlarrr
ben cumartesi dr gittim ağrım vardı bebişimi gördü kız dedi kesin dedi dr. Farklı doktora gittim. Gau-yet sağlıklı dedi. Kıçını havaya kaldırdı yüzüstü yattı:))))))
ne güzel ya bi taşla iki kuş 1kız 1 erkek süper olur.. senin ilk bebikler dimiGünaydın kızlar. Egecim hayırlı olsun kızın. Bu arada geçmiş olsun. Umarım önemli bir sebebi yoktur ağrının.
Bizde cumartesi doktora gittik. Bebişlerimden biri %100 erkekmiş. Diğeri göstermedi ama muhtemelen kız bekliyoruz. Cumartesi 14+2 idi.
Erkek olan 120 gr 10cm (baş-popo)
Diğeri 106 gr 9,3 cm idi.
Yalnız ben sadece yarım kilo almış olduğum için doktor gıda takviyesine başladı. Bebekler ikiz olduğu için benim ortalama 15 kg almam lazımmış öle dedi.
way wayy oğlun kesinleştimi kız hemen kızın hayallerinede başladın:) 1erkek 1 kız bnde hep böle isterim..inşlallah canım benim bakalım cinsiyeti netleşir yarın herhelde
valla çok şanslı bir annesin 2 kız oğlanlar kız gibi olamıyorlar
ikinciyi doğurursam kız yakalamak için olur hayırlı evaltlar olsunlar hepimzinki sağlıklı sıhhatli doğsunlar merhametli olsunlar
taytların içine kilotlu çorap giy sıcak olur üstüne tunik oo süper işteevet bence de en rahatı elbiseler henüz tayt alamadım biraz daha karnım çısın öyle alacağım soğuklar olunca ama yine pantolan gerekiyor
ayy çok sewindim bak riskde kalmamış.. allah gönlüne göre werdi zuzum hadi gözün aydın..Kızlarrrrr,biz geldik kızımla....
15+3 ken 15+5 olmuşuz...İlk kez gününde geldi bebeğim, hep geriden geliyordu....
9,37 cm.. ve 160 gr. olmuşuz...
En önemlisi kanama alanım kaybolmuş...
Sen bu saatten sonra düşürmezsin artık, tehlikeli dönemi de atlattın dedi doktorum...
Bebekimin parmaklarını, ayaklarını gördüm...
Edepsiz kuzum, elini sokmuş bacak arasına, güle güle çıkarsın diye uğraştık....
Doktorum emin olmamakla birlikte, artık % 90 kız diyebilirim dedi..Ben erkek olacak senin bebe diye düşünüyordum ama, hala çıkıntı göremiyorum, kız diyebilmem için de dış bölgesini iyice görmem lazım...Ama çıkıntı görünmediğine göre kız dedi..Bi dahakinde kesin söylerim dedi..
3 lü tarama yaptı..Sonucunu bugün çıkıyo ama işim çok ofiste yarın alabilirim...
Özetle,
Bacılarr.... ÖYKÜ geliyoooo, Öykü....
oo kız haberleri arttıbugün.. iki kız oldu hep yaw bakalım bnimki yarın ne çıkacakCanım senin adına çooook sevindim, Allah gönlüne göre vermiş. Ben hep seninki erkektir diye düşünmüştüm ama değilmiş bak, inatçı bir kız. Yerim ben onu. Namuslu ya kızlar ondan kapamıştır bıcırık... Bu arada bende gittim bugün doktora ve benimkide kızzzzz...
senin ki ufak daha ama kesin mi söyledi?kızlar merhaba, benim de bugün kontrolüm vardı, bize erkek geliyor sanırım.
bnm nie olmuyor yaw kızımda da olmadı?evettt kesin senind kızzzzz
kızlarda öyle olur benim iki kızımda da öyle oldu. kapkara oldu..
amann o insanlara bakarsan oooooo oooo:)yorumcudan banada bakabilirmisin wersem bilgileri?benim cin-rus takvimi birde yorumcu uyeligim vardi ordada ücündede kiz cikiyor..ama beni her goren oglun olcak diyo..sadece bir kisi kizin olcak dedi :26:
maşallah gözün aydın canımSelam arkdşlar nasılsınızzzz
Ben bomba gibiyimm
kızım geliyorrr
cuma sancılandım doktora gittim..sağlığı yerindeymiş..hızlı hareket ettiğim için yada gaz sıkışmasındanmış...koşturturdum bankaya,ofis boş kalamsın die..salaklık bende..bebeğim herbişeyden önemli :)neyseki çok iyiydi...1 hafta önden gitmeye devam ediyor..bide cinsiyetini sordum..uzun uğraşlar sonucu gösterdi kendini..kız bebişler hemen göstermezmiş ya hakkaetn öyle..inanırmısınız ayaklarıyla kilitledi göstermedi artık doktorum tıpışladıda biraz yer değişkliği yaparken açtı ben bile gördüm..fazlalıkları yoktu ...kızlr utangaç olurmuş doğru valla hihi ilk bebişimin erkek olamsını istiyordum ama kısmet ve hayırlısı tabi..duyar duymaz çığlık attım doktorumla asistanı bana gülüyor çok heyecanlıyım kızlar...
takla attı kızlar görmeliydiniz..çok tatlıydı.....parmağını emiyordu..sürekli ağzını açıp kapatıyordu..kıpır kıpırdı sıpam hihi :)) doktor ölçüm yaparken bayağı bi izledim kızımı
kuzum bu arada hayırlı olsun..çok sevindim adına...çok istiyordun allah gönlüne göre verdi....kanama riskininde azaldığına çok sevinidm canımın benim....
öyküsüde bekletmemiş annesiniii
oooo neden o kadar uzun süre war ya? en son n zamn gitinki şuan 15+sın en geç 18-19da gitmen gerekmiomu yeni gitmiş olsan dahi?kizlar bende ögrenmek istiyorum ya cinsiyeti20.haftaya kadar cok var daha
hadi gözün aydın canım..ben geldiimmm... hala çok heyecanlıyım. oğluşum çok iyiydi, kıpır kıpır. doktor bile şaşırdı ne kadar hareketli diye. pipisini yine çok net gördük. göbeğini kaldıyor, kafasını kaldırıyor. canım benim yaa. en son bize döndü yüzünü, öyle görüntüsünü aldı doktor. foto elimde bana nasıl bakıyor yavrum. 1 haftadır çok endişeliydim, acayip rahatladım.. doktor da bundan sonra çok tehike olacağını sanmıyorum, çok sağlıklı görünüyor dedi. inşallah böyle gider..
gözün aydın canım..canım canım canımmmmmm
kuzum hayat biraz yogun bu ara sokak süpürgesi gibiyim gezıyom hep
bebek iyi erkek olucak pipisiinin resmı bile varr
sizler nasılsınız ne var ne yok herkes iyimi
çok parlamış kuzuuu görünmüyo bişeyEki Görüntüle 116957 Eki Görüntüle 116958 Eki Görüntüle 116956
Koca kafalı kızıma bakın teyzeleriii...
bnde yarın gidiorum dr.a 2,20de randewum çok heyecanlıyım.. gönlümden geçen erkek allah gönlüme göre werir inşallah:))) 1 kızım war zaten birde oğluş olursa kapatırım bu bahsi:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?