2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

cinsiyetler belli olmaya başlamış kzlar mı çok sanki. bende cuma günü gittim doktora %95 kız dedi çünkü bebişim bacağını açmadı yandan baktı kızlarda 3 çıkıntı olurmuş onu gördü yine tabi önden göremediği için tam dyemiyoruz bide ag testi galiba istedi benden kan verdim 1 hafta sonra soucunu alcağız sizdende istedimi doktorunuz

evet 3 kızdan sonra bir erkek istiyordum canım. Çok mu şey istedim aceba ?

satın neydi canım senin? keşke erkek istediğini doktorla görüşüp yapsaydın, olmadı bi tane daha bebiş düşünür onu planlı yaparsın canım bozma moralini hem 4 kızın bi oğlun olur ne güzel kalabalık bi aile olursunuz :)) bende 4 tane düşünüyorum ama geleceklerini hazırlayabilirmiyim emin değilim maddi açıdan yeterli olmak lazım, ilerde durum daha iyi olursa bi kaç velet daha düşünecem

sat falan fazla anlamıyorum ama bildiğim şeyleri yazayım sana.
en son 22 ağustosta regl oldum.28 ağustosta kurudum. 3-4 eylülde ilişki yaşadım.

canım cinsiyeti öle önceden nasıl belirlicezki bunun bi yolumu varmış sonuçta ALLAHTAN gelen neyse o oluyo diye biliyom

sat falan fazla anlamıyorum ama bildiğim şeyleri yazayım sana.
en son 22 ağustosta regl oldum.28 ağustosta kurudum. 3-4 eylülde ilişki yaşadım.
son adet oldugun tarih oluyor canım sat 22 ağustos yaş kaçtı şu cinsiyet takvimlerine bakayım onlar ne diyor ...

canım cinsiyeti öle önceden nasıl belirlicezki bunun bi yolumu varmış sonuçta ALLAHTAN gelen neyse o oluyo diye biliyom

istersen kız yada erkek şırıngalatabiliyosun ama biraz maliyetli iş tabi, çok isteniyorsa mesela sude gibi 3 kızdan sonra ise yapılabilir ...Allah bilir tabi ona ne şüphe ama tıpta ilerledi avantajlarından yararlanmak lazım :)

anladımm canım tüp bebek yöntemi gibi sanırım meraktan sordum yoksa benim için farketmez benim kızım olcak 4-5 yıl sonra 1 tane daha düşünüyom o da yine şansıma ne olursa zaten 2 den sonra daha yapmam the end yani

benim ilk bebeğim olacak, bide uzun süredir istiyoduk bundan önceki de düşük olmuştu o yüzden kızımda olsa oğlumnda olsa havalara uçacam :)) ama daha cinsiyeti öğrenmeme bi kaç hafta var hayırlısı artık sağlıklı olsunda...

selam kızlar.bugün doktora gittim.yavrularımın ikiside kız.çin takvimine görede kız.kimseyi etki altında bırakmak istemem ama.ilk çocuğum erkek o da tutuyo.tabi inancımız sonsuz allah ne verirse o ama çoğunlukla tutması çok ilginç.bizde ikinci çocuğumuzu hep kız istedik.takvimede bakmıştım o zamanlar ama.kız olmasaydıda üzülmezdim.herkesin istediği gibi ilk önce sağlıklı olmasıydı dileğimiz.

gözün aydın canım bi öğrenmeyen ben kaldım vallahi topikte :)) maşallah ne güzel 1 erkek 2 kız kulağa çok hoş geliyor

ayy çok hoş bir abi iki kız kardeş çok güzel olmuş.. Bu gün çoğunlukla kız haberleri geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…