benimkisi kızmış......
hayırlısı olsun canım sen erkek istiyodun dimi ama önemli olan sağlıklı olması hayırlı evlat olması
üzülme tatlım.. allahtan gelenin önüne geçilmiyo.. böylesi hayırlıymış demekki.. yarın dr dan gelince yazacağım sana..benimkisi kızmış......
benimkisi kızmış......
evet 3 kızdan sonra bir erkek istiyordum canım. Çok mu şey istedim aceba ?
satın neydi canım senin? keşke erkek istediğini doktorla görüşüp yapsaydın, olmadı bi tane daha bebiş düşünür onu planlı yaparsın canım bozma moralini hem 4 kızın bi oğlun olur ne güzel kalabalık bi aile olursunuz :)) bende 4 tane düşünüyorum ama geleceklerini hazırlayabilirmiyim emin değilim maddi açıdan yeterli olmak lazım, ilerde durum daha iyi olursa bi kaç velet daha düşünecem
evet 3 kızdan sonra bir erkek istiyordum canım. Çok mu şey istedim aceba ?
satın neydi canım senin? keşke erkek istediğini doktorla görüşüp yapsaydın, olmadı bi tane daha bebiş düşünür onu planlı yaparsın canım bozma moralini hem 4 kızın bi oğlun olur ne güzel kalabalık bi aile olursunuz :)) bende 4 tane düşünüyorum ama geleceklerini hazırlayabilirmiyim emin değilim maddi açıdan yeterli olmak lazım, ilerde durum daha iyi olursa bi kaç velet daha düşünecem
son adet oldugun tarih oluyor canım sat 22 ağustos yaş kaçtı şu cinsiyet takvimlerine bakayım onlar ne diyor ...sat falan fazla anlamıyorum ama bildiğim şeyleri yazayım sana.
en son 22 ağustosta regl oldum.28 ağustosta kurudum. 3-4 eylülde ilişki yaşadım.
canım cinsiyeti öle önceden nasıl belirlicezki bunun bi yolumu varmış sonuçta ALLAHTAN gelen neyse o oluyo diye biliyom
istersen kız yada erkek şırıngalatabiliyosun ama biraz maliyetli iş tabi, çok isteniyorsa mesela sude gibi 3 kızdan sonra ise yapılabilir ...Allah bilir tabi ona ne şüphe ama tıpta ilerledi avantajlarından yararlanmak lazım :)
anladımm canım tüp bebek yöntemi gibi sanırım meraktan sordum yoksa benim için farketmez benim kızım olcak 4-5 yıl sonra 1 tane daha düşünüyom o da yine şansıma ne olursa zaten 2 den sonra daha yapmam the end yani
selam kızlar.bugün doktora gittim.yavrularımın ikiside kız.çin takvimine görede kız.kimseyi etki altında bırakmak istemem ama.ilk çocuğum erkek o da tutuyo.tabi inancımız sonsuz allah ne verirse o ama çoğunlukla tutması çok ilginç.bizde ikinci çocuğumuzu hep kız istedik.takvimede bakmıştım o zamanlar ama.kız olmasaydıda üzülmezdim.herkesin istediği gibi ilk önce sağlıklı olmasıydı dileğimiz.
ayy çok hoş bir abi iki kız kardeş çok güzel olmuş.. Bu gün çoğunlukla kız haberleri geldi[ı]selam kızlar.bugün doktora gittim.yavrularımın ikiside kız.çin takvimine görede kız.kimseyi etki altında bırakmak istemem ama.ilk çocuğum erkek o da tutuyo.tabi inancımız sonsuz allah ne verirse o ama çoğunlukla tutması çok ilginç.bizde ikinci çocuğumuzu hep kız istedik.takvimede bakmıştım o zamanlar ama.kız olmasaydıda üzülmezdim.herkesin istediği gibi ilk önce sağlıklı olmasıydı dileğimiz.[/ı]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?