2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

ayy çok hoş bir abi iki kız kardeş çok güzel olmuş.. Bu gün çoğunlukla kız haberleri geldi

gözün aydın canım bi öğrenmeyen ben kaldım vallahi topikte :)) maşallah ne güzel 1 erkek 2 kız kulağa çok hoş geliyor

bnde yarın öğreniyorum hayırlısıyla
valla ilkinde bu kadar heyecanlanmamıştım.sağlık durumlarıda şimdilik iyiymiş.allah hepinizin kalbine göre versin inşallah.

benimkisi kızmış......
hayırlısı olsun... mutlaka vardır bir hayır, sıkma canını...
gözünaydın canım. ne güzel 2 tane bıcır bıcır kız:))
bnde yarın öğreniyorum hayırlısıyla
gönlüne göre olur inşallah..

kızlar iyi geceler yaa hala öğrenemeyen bide ben varım sitede haftaya benimde kontrolüm tam 16 haftalık oluyorum hayırlısı bakalım

hasret0587 senin çin takviminde kız görünüyor genelde tutuyor ama umarım tersi çıkar
ay ewet çinde kız, rusta erkek.. ne biliym yaa yüzük falı erkek, bıçak makas erkek, rüyada erkek.. doktrların birine göre kız diğerine göre erkek:)))))
bnde takıntı yaptım aman hayırlısı artık yarın öğreneceğim...

seninki baya karışık desene :) yarın öğreniriz bakalım inş. pipi görürsün

şimdi baktımda kızımda erkek görünüyo çinde

rahime düştüğü tarihe bakacaksın ama canım son adet tarihine göre bakma, gerçi tutmayanlar oluyo inş. bundada tutmaz o zaman :))

ewet neyse yarın çıkacak ya 2 kız ya 1 kız 1 oğluş..
yeterki sağlıklı sıhhatli olduğunu göreyimde allahtan gelene razıyız
aa tamam o zamn tutyo sat mayıstı ama hazirana bakmam gerekiomuş..

selammm sabahçıyım bugün kocama baklava açacam diye uyumadım benim gibi manyak yoktur heralde ama değdi süper oldu, bide elde açtım 40 kat yalnız hiç tavsiye etmiyorum belim koptu valla kağıt gibi 40 tane açacam diye hazır yufka varken değmez uğraşmaya gece başladım sabah bitti :)) olsun güzel oldu ama değdi yorulduğuma

ewet neyse yarın çıkacak ya 2 kız ya 1 kız 1 oğluş..
yeterki sağlıklı sıhhatli olduğunu göreyimde allahtan gelene razıyız
aa tamam o zamn tutyo sat mayıstı ama hazirana bakmam gerekiomuş..

tabi canım önce sağlıklısı hayırlısı, güzel haberlerini bekliyoruz

günaydin kuzu biz senle ben gelmisiz..
topik kiz haberleriyle doldu ya ne guzel..
darisi bana..ama icimdem hep erkek gibi geliyo yaaaaaaaa.

günaydın canım...
Bende geçmişe bi bakayım dedim de,maşallah baya bi kızımız oldu...
Allah hayırlısını versin canım, kız erkek hiç farketmez...Sağlıklı sıhhatli olsunlar da...
Allahım,senin de gönlüne göre versin...
Ben baştan beri kız dedim, tatlı yiyorsun dediler,ekşi ağzına sürmüyorsun oğlan bu dediler, göbek çıktı kalça falan aynı diye hep oğlana benzettiler ama kızım olacakmış işte...

tabi hicbisey tutmuyo canim..kismet neyse o..saglikli olsunda bakalim..

kız deliiii
ölsem kalkmak o saatte
neyse afiyet olsun eline sağlık..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…