Günaydın kuzu ve selda cım
nasılsınız ben iyiyim
selammm sabahçıyım bugün kocama baklava açacam diye uyumadım benim gibi manyak yoktur heraldeama değdi süper oldu, bide elde açtım 40 kat yalnız hiç tavsiye etmiyorum belim koptu valla kağıt gibi 40 tane açacam diye hazır yufka varken değmez uğraşmaya gece başladım sabah bitti :)) olsun güzel oldu ama değdi yorulduğuma
kahve yapıp geliyorum kızlar...
Gece hiç uyuyamadım kızım geliyo diye, şimdi de sersem sersem dolaşıyorum ortalarda...
bende iyi seker..havalar cok soguk degil artik..iyi oldu..
ya sorma şaştım kaldım ne bu hal anlamadım. bi soğuk bi normal hayır olsun aralıktayız ya kar yağması lazım
bugun senin günün:)))))))
sorma canim..bitmez bugun banaaaa..sali gunu dogurmazsam sasma
ege herkesin kizi oluyo yaw
bende gecmisi okudum
sude nin de 3 kizdan sonra bu da kizmis
ama saglikli olsunda valla kismet hersey..
olsun kız olsun kızdan zarar gelmez . ben kız hastasıyım vallaha 10 tane kızım olsa of demem ..
kızlar analarına babalarına değer verir değer görürler. gerçi hayırlı kısmet versin allah hepsine
olsun kız olsun kızdan zarar gelmez . ben kız hastasıyım vallaha 10 tane kızım olsa of demem ..
kızlar analarına babalarına değer verir değer görürler. gerçi hayırlı kısmet versin allah hepsine
bende oyle biz 3 kiz kardesiz..cok guzel bisey..ablaminda kizi oldu..irmak..babam diyo 4 kiz baktik yaw :) bu degisik olsun bari..sakayla karisik soyluyorlar :)
kızlar benim yemek yemem dillere destan oldu yaa.kocam dün telefonda kuzenime anlatıyor neler yediğimi .. şirkettte herkes elifin yanından kalkın unutup sizide yer diyorlar(((( napcam ben yaaaaa
kızlar benim yemek yemem dillere destan oldu yaa.kocam dün telefonda kuzenime anlatıyor neler yediğimi .. şirkettte herkes elifin yanından kalkın unutup sizide yer diyorlar(((( napcam ben yaaaaa
günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr!!!
yakamoz ellerine sağlık sabah sabah iyi şaşırdım valla!
kadın varrrrr kadıncık var kardeşim ben kadıncıklardan oldum su durumda) işten eve gelip sadece uyumakla iştikalim hamile kaldığımdan beri mutfak kapalı desem yeridir :)
2011 o zaman kızlar yılı oluyor bizim topicte off benimkisi ne acaba cok merak ediyorum içime erkek doğuyor ama kız cıkarsada yokk istemem demem
hayırlısı olsun inşallaaaaahhhhhh
sağlıkla gelsinde
gunaydinnnnnn..
senin randevun ne zaman..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?