vallahi kuzu oğlum olsa gelin annesinden çok bana gelecek önce bana gelecek sonra anasına gidecek. Ben kıskancım akrep burcuyum vallahi oyardım o gelini:)))))))))))
Selam hanimlar. Dün aksam isden eve giderken yollar buzdu kaydim düstüm. Gece sabah kadar agrim oldu. Sabah doktora gittim hemen. Neyse ki bisi yokmus kuzumun hareket etmeye bile baslamis ilk defa gördüm:) Omuriligi bile görünüyordu ya :)
Selam hanimlar. Dün aksam isden eve giderken yollar buzdu kaydim düstüm. Gece sabah kadar agrim oldu. Sabah doktora gittim hemen. Neyse ki bisi yokmus kuzumun hareket etmeye bile baslamis ilk defa gördüm:) Omuriligi bile görünüyordu ya :)
Kız merak etme,benim sonum sana benzicek..1,55 boyla ne olacak sanıyorsun...Benim de heryerim şişecek bi müddet sonra...
slm canım..aa cok gecmis olsun..dikkat et ya..
Canım ya,geçmiş olsun,dikkat et kendine..
Ama bak nasıl beklicem kontrole kadar diyordun, hiç olmazsa bebeğini görmüşsün...Hareket ettiğini görmek çok güzel bi duygu değil mi..
bizde gecen yaz tura giderken bi cift vardi.2 yasinda ogullariyla gelmisler..cocuk yol boyunca hic ses cikarmadi..bizde ay ne guzel falan seviyorduk..demezler mi evde daha 2 tane var bundan :))
gencecikler meger 3 ogullari varmis :))
Valla o çift türk müydü bilmiom da, turistlerin bebeleri çok uslu oluyo ya..
Eşim otelde çalışıyo,arada görüyorum ya bi ağlarsın, yok bebelerin maşallahı var..
Ben de takacam baba kucağını herifime..Gezecez ikimiz şehir şehir, bizim bebe de belki yorulur da çok ağlamaz...
Kuzu senin bebisin boyu nekadar di?
canım benim annemde öyle ama kendini çok yıpratıyor ben ona kızıyorum.. Bende hiç iş felan yapmamışımdır. Ama o eski annelermiş. Bende yaptırmam şaka diyorumda ama herkes kız olsun erkek olsun herkes kendi işini yapmayı bilmeli ki anne yıpranmasın..genç anne olsun kızlara abla olsun:))))))))
haklısın valla. ben de çok kızıyorum anneme.
ben gibi sürekli ismiyle hitap et,çocuk içerde korksun dönüversin...
Şaka bi yana,sağlıklı sıhhatli olsun kız..Bu oğlan olsun,sonra kız olur ne farkeder..
haklısın valla. ben de çok kızıyorum anneme.
öyle sağlıklı olması en önemlisi ama çocukluğumdan beri hep kızım olmasını hayal ederdim bunu verene şükür dedim yaa çok aradık tüp bebek bizim sıpa ama yinede belki bir daha olmaz hevesim içimde kalmasın kız olsun istiyorum kıyafetlere falan bakarken elim hep kız kıyafetlerine gidiyor
geçmiş olsun en azından bebeği görmüşsün için rahat etmiş
öyle sağlıklı olması en önemlisi ama çocukluğumdan beri hep kızım olmasını hayal ederdim bunu verene şükür dedim yaa çok aradık tüp bebek bizim sıpa ama yinede belki bir daha olmaz hevesim içimde kalmasın kız olsun istiyorum kıyafetlere falan bakarken elim hep kız kıyafetlerine gidiyor
9,37 cm..
Bacağı da 1.96 cm.
160 gr.olmuş sıpacım benim teyzesi...
bende..hic bi is yapmadim bekarken..camasir bulasik makinesini calistirmayi bile onur ogretti bana
geçmiş olsun en azından bebeği görmüşsün için rahat etmiş
Ay masallah annesi. Bizde 9,1cm olmusuz normal demek ki.
9,37 cm..
Bacağı da 1.96 cm.
160 gr.olmuş sıpacım benim teyzesi...
bende..hic bi is yapmadim bekarken..camasir bulasik makinesini calistirmayi bile onur ogretti bana
Bak demek senin bebe de toparlamış kendini...Maşallah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?