2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Selam hanimlar. Dün aksam isden eve giderken yollar buzdu kaydim düstüm. Gece sabah kadar agrim oldu. Sabah doktora gittim hemen. Neyse ki bisi yokmus kuzumun hareket etmeye bile baslamis ilk defa gördüm:) Omuriligi bile görünüyordu ya :)

Canım ya,geçmiş olsun,dikkat et kendine..
Ama bak nasıl beklicem kontrole kadar diyordun, hiç olmazsa bebeğini görmüşsün...Hareket ettiğini görmek çok güzel bi duygu değil mi..

bizde gecen yaz tura giderken bi cift vardi.2 yasinda ogullariyla gelmisler..cocuk yol boyunca hic ses cikarmadi..bizde ay ne guzel falan seviyorduk..demezler mi evde daha 2 tane var bundan :))
gencecikler meger 3 ogullari varmis :))

bizde gecen yaz tura giderken bi cift vardi.2 yasinda ogullariyla gelmisler..cocuk yol boyunca hic ses cikarmadi..bizde ay ne guzel falan seviyorduk..demezler mi evde daha 2 tane var bundan :))
gencecikler meger 3 ogullari varmis :))

Valla o çift türk müydü bilmiom da, turistlerin bebeleri çok uslu oluyo ya..
Eşim otelde çalışıyo,arada görüyorum ya bi ağlarsın, yok bebelerin maşallahı var..
Ben de takacam baba kucağını herifime..Gezecez ikimiz şehir şehir, bizim bebe de belki yorulur da çok ağlamaz...

türk ya.. kadin eczacı adam kaymakam..baska tura kayit olmuslar o tur kalkmayinca fethiye turuna gelmislerdi:))))))

haklısın valla. ben de çok kızıyorum anneme.

ben gibi sürekli ismiyle hitap et,çocuk içerde korksun dönüversin...
Şaka bi yana,sağlıklı sıhhatli olsun kız..Bu oğlan olsun,sonra kız olur ne farkeder..

öyle sağlıklı olması en önemlisi ama çocukluğumdan beri hep kızım olmasını hayal ederdim bunu verene şükür dedim yaa çok aradık tüp bebek bizim sıpa ama yinede belki bir daha olmaz hevesim içimde kalmasın kız olsun istiyorum kıyafetlere falan bakarken elim hep kız kıyafetlerine gidiyor

geçmiş olsun en azından bebeği görmüşsün için rahat etmiş

haklısın valla. ben de çok kızıyorum anneme.

Valla benim annem babamdan boşanınca koyvermiş...
Gezer,makyajını yapar...Kızken hatunla haluk levent konserine giderdik kafa sallamaya...
o kadar hastalığı var,evden ruj sürmeden çıkmaz..Karı benden bakımlı valla...
Hiç de bize bakacam diye yıpranmaz...Herşeyin hazırı var der,ne istersek alır gelir..

canim bosver oyle dusunme..bende hep senin gibi hayal kurdum..hep kizim olsun istedim..ama cumartesi erkek dersede doktor..uzulmucem..sonucta ilk..insan hamile oldugunda aa kiz veya erkek istiyorum diyemiyo..bana kim sorsa..saglikli olsunda diyorum..ama oncesinde soranlara kiz istiyorum diyordum..sukredelim saglikli bebislerimiz olsun..

Haklısın insan içinden geçen olsun istiyor,ama ben her acile gittiğimde serum falan takarlarken sadece bebeğim iyi olsun diye düşünüyordum...O an hiçbişey gelmiyo insanın aklına,kızmış oğlanmış...Sadece sağlıklı olsun diye dua ediyorsun o kadar...Bayılınca falan kendime gelince bebeğime bakın bişe olmuş mu diye ağlamalarımı unutamam hiç...Ama allah sağlık versin,gönlüne göre versin..Belki seninki de döner...Erkek dediklerinin çoğu kıza döndü ya topikte...Dönmezse de hayırlısı...bi daha yaparsın inşallah..

9,37 cm..
Bacağı da 1.96 cm.
160 gr.olmuş sıpacım benim teyzesi...

Ay masallah annesi. Bizde 9,1cm olmusuz normal demek ki.

bende..hic bi is yapmadim bekarken..camasir bulasik makinesini calistirmayi bile onur ogretti bana

Bende evlenene kadar bilmiyordum hatta en cok korktugum seydi:)

Evet canim sagol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…