2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

hahahaha kıyamaz daha cicim ayındalar:))))

bak şimdi o koca burnunu kırasım geldi pis heriif daha bi gıcık geliyor gözüme

bazen kendimi avutmaya çalışıyorum bunlar dizi gerçek değil diye. ama gerçek hayatta daha neler var Allah bilir. şimdi kanunlar böyle şeylere izin vermiyor neyseki. hiç değilse malın yarısı kadının oluyor mal kimin üzerine olursa olsun..

lizgelal sen erdemde mi yaptırdın 2li testi fiyatını sorcakdım ne kadr diye
benım 22. haftada ayrıntılı ultrasyonum var yıne medipolde 225 tl dediler cok geldi
erdemde daha uygunmus ne kadr acaba

225 mi o ne yaa ay ben de gitmeden bi sorayım gidip orda paracıklarımı bayılmayayım fazla fazla

ya ikili testi 180 yaptırdık bi hevesdi esimde dedi verelim bosver ilk sonucda dedi ama
yok ya valla 225 de veremem ya devlette yaptırcam yada uygun bi hastane bulucam

devlet hastaneleri ayrıntılı ultrasonu ücretsiz yapıyo kızlar,aklınızda olsun...
Özele gene gidin de, böyle paralar vermeyin bence..

bence de yaa bu ne böyle. adam soyuyorlar resmen.
canım ankarada üniversite hastaneleri de devlet hastaneleri de berbat oluyor kalabalık..bi sorayım hastaneme ya, böyle değildir umarım fiyatlar..

ya ikili testi 180 yaptırdık bi hevesdi esimde dedi verelim bosver ilk sonucda dedi ama
yok ya valla 225 de veremem ya devlette yaptırcam yada uygun bi hastane bulucam

aradım hastaneyi, 25 tlye yapıyorlarmış. o zaman devlete gitmem hem de kendi doktorum yapmış olur.. iyiymiş ya valla sevindim

ya bende bişey sorucam, bu detay ultrason için bana 28 şubat iye gün verdi tıptaki hemşire..
28 şubat pazara geliyo, ve o zaman ben Allah nasip ederse 24 haftalık olucam, geç kalınmış olmuyor mu?
ama doktorun istem kağıdında da 22-25w arasına tarama diye yazmış..anlamadım valla..

lizgelal sen erdemde mi yaptırdın 2li testi fiyatını sorcakdım ne kadr diye
benım 22. haftada ayrıntılı ultrasyonum var yıne medipolde 225 tl dediler cok geldi
erdemde daha uygunmus ne kadr acaba

canım erdem 2li teste 300 tl dedi ben medi time diye bi hastanede 48 tl ye yaptırdım. bu ayrıntılı ultrason dediğin renkli doobler mi oluyor canım

bence de yaa bu ne böyle. adam soyuyorlar resmen.
canım ankarada üniversite hastaneleri de devlet hastaneleri de berbat oluyor kalabalık..bi sorayım hastaneme ya, böyle değildir umarım fiyatlar..

sakın sormadan gitme aman valla istanbulda en ucuz bildigim yer 90 lira bide kızlar
2li test daha uygun ondan sonraki ayrıntılılar daha pahalı bebek büyüyo fiyat büyüyo

valla heryer ne kadar farkli..bende 115 tl ye yaptirdim..ama esimde bende aksam saati izin aliyoruz gidiyoruz..o yuzden ne kadar derlerse de ozel den kopamayiz..yoksa bende evde olsam kesin arastirir rahat rahat giderdim heryere..

aradım hastaneyi, 25 tlye yapıyorlarmış. o zaman devlete gitmem hem de kendi doktorum yapmış olur.. iyiymiş ya valla sevindim

canım erdem 2li teste 300 tl dedi ben medi time diye bi hastanede 48 tl ye yaptırdım. bu ayrıntılı ultrason dediğin renkli doobler mi oluyor canım

galiba renkli dopler 18 ila 24 hafta arasında yapılıyomus..
ayyy bende erdeme güvenıyodum yaaa uff cok demısler yaa meditime nerde

medi time üsküdarda dudulluda ferhatpaşada var. görümcem sormuşta renkli doobler bizde yok demişler ama belki üsküdarda vardır. zeynep kamilede sordu 3 ay sonraya gün verdiler o zamanda zamanı geçiyodu afiyette yaptırdı oda 110-120 arası bişey dedi. birde hospitaliuma sor oda o civarda fiyat veriyor ikili testi afiyetten ucuzdu mesela

bilmıyorum ki 18 24 hafta arası diye biliyorum ben ama
kan falan verıyosun bebegın gelısımıne bakıyomus kan akısına falan ne var ne yok inceliyomus

bilmıyorum ki 18 24 hafta arası diye biliyorum ben ama
kan falan verıyosun bebegın gelısımıne bakıyomus kan akısına falan ne var ne yok inceliyomus

Bende organlarına bakılacak diye biliyorum...Ve burda özel hastaneler yapmıyo..Mecburen tıpa gideceğim, ya da yaptırmayacağım...Ama tarihte şüpheliyim ya,pazar günü olur mu hiç...Bi ara gidip sorsam iyi olacak...Kafama takıldı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…