- 8 Haziran 2010
- 6.067
- 2.654
- 248
hahahaha kıyamaz daha cicim ayındalar:))))
bak şimdi o koca burnunu kırasım geldi pis heriif daha bi gıcık geliyor gözüme
bilmiyorum ki canım benim gittiğim hastane çok yüksek fiyat verince ben çok daha uygun bir yer buldum biraz küçük bi hastaneydi ondanda geç veriyor olabilirler
lizgelal sen erdemde mi yaptırdın 2li testi fiyatını sorcakdım ne kadr diye
benım 22. haftada ayrıntılı ultrasyonum var yıne medipolde 225 tl dediler cok geldi
erdemde daha uygunmus ne kadr acaba
225 mio ne yaa ay ben de gitmeden bi sorayım gidip orda paracıklarımı bayılmayayım fazla fazla
225 miO ne yaa ay ben de gitmeden bi sorayım gidip orda paracıklarımı bayılmayayım fazla fazla
devlet hastaneleri ayrıntılı ultrasonu ücretsiz yapıyo kızlar,aklınızda olsun...
özele gene gidin de, böyle paralar vermeyin bence..
devlet hastaneleri ayrıntılı ultrasonu ücretsiz yapıyo kızlar,aklınızda olsun...
Özele gene gidin de, böyle paralar vermeyin bence..
225 mi yuhhh sezeryanı 300 yapıyorlar ya artık o kadar paralar mı kaldı ssk var bütün hastanelerde
ya ikili testi 180 yaptırdık bi hevesdi esimde dedi verelim bosver ilk sonucda dedi ama
yok ya valla 225 de veremem ya devlette yaptırcam yada uygun bi hastane bulucam
lizgelal sen erdemde mi yaptırdın 2li testi fiyatını sorcakdım ne kadr diye
benım 22. haftada ayrıntılı ultrasyonum var yıne medipolde 225 tl dediler cok geldi
erdemde daha uygunmus ne kadr acaba
bence de yaa bu ne böyle. adam soyuyorlar resmen.
canım ankarada üniversite hastaneleri de devlet hastaneleri de berbat oluyor kalabalık..bi sorayım hastaneme ya, böyle değildir umarım fiyatlar..
aradım hastaneyi, 25 tlye yapıyorlarmış. o zaman devlete gitmem hem de kendi doktorum yapmış olur.. iyiymiş ya valla sevindim
canım erdem 2li teste 300 tl dedi ben medi time diye bi hastanede 48 tl ye yaptırdım. bu ayrıntılı ultrason dediğin renkli doobler mi oluyor canım
ya bende bişey sorucam, bu detay ultrason için bana 28 şubat iye gün verdi tıptaki hemşire..
28 şubat pazara geliyo, ve o zaman ben Allah nasip ederse 24 haftalık olucam, geç kalınmış olmuyor mu?
ama doktorun istem kağıdında da 22-25w arasına tarama diye yazmış..anlamadım valla..
bilmıyorum ki 18 24 hafta arası diye biliyorum ben ama
kan falan verıyosun bebegın gelısımıne bakıyomus kan akısına falan ne var ne yok inceliyomus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?