2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

uff yaaa sömuruyolar resmen yaa bu ne böle ..
3. ayda 5.ayda bide 7. ayda varmıs analarımız nası dogurmus ben bilmıom valla

ya sizin oralar çok pahalı..Burda özelde en pahalı 40 tl.ye yapılıyo 2 li ve 3 lü tarama testleri...Bi de şekere bakıyorlar, o sonra ama o kadar...
Benden 4 lü tarama istemedi doktorum...
Ama tıp hastanesinden randevu aldım, 4 ocakta gidip yaptırıcam....
Son zamanlarında da her hafta nst ye gireceğiz kızlar..Sizin oralarda kesin bu da çok paradır...

canım şimdi senin için sordum bu medi timeın üsküdardaki şubesinde varmış renkli doobler ferhatpaşadada varmışta orası pek iyi değil tavsiye etmem. internetten bak özel üsküdar anadolu hastanesi diye geçiyo. yanlız telde fiyat vermiyorlar

sende ertesi güne randevu alırsın..
Ben 22 haftalıkda gidcem ama şeker yüklemesi kan testi felan istedier. Bide 18 de gel dediler orda ne olu rbilemem

sende ertesi güne randevu alırsın..
Ben 22 haftalıkda gidcem ama şeker yüklemesi kan testi felan istedier. Bide 18 de gel dediler orda ne olu rbilemem

18.ci hafta 4.lü tarama yapılıyo..
Bana da 4 ocak gün verdiler..
Tıpta ertesi güne randevu şansın yok ki, randevuya gidiyorsun en erken 1 ay sonraya gün veriyorlar..4 ocakta gidersem o zaman düzeltirlerse düzeltirim, başka da yapamam...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…