geldim 9/6 imiş tansiyonum ufffff
Düşük çıkmış...
Benim de artık hep 9/6 ve 9/4 çıkıyor...Ki normalde 13/8 olurdu...Hergün tzlu ayran içiyorum ben..Biraz iyi geliyor...
ayyyy kuzu güldürdün benı valla bende hic acımadan keserdim orarsını elıme gecırsem
valla ben demısdım o evi istedigi anda ben olsam yakardımmmm sonrada al bi tarafına
ek yap diye cıkardım dedimmmm mete yaptı helal olsun cocuga
ay canım ya boşver ağlama, aslında böyle üzüntülü şeyler seyretmemek lazım. valla geçen bölümün sonunda bi baktım acayip germişim kendimi :))ali kaptan gebersinn. Kızım diyorki anne bugun sen ağlarsın öylebirgeçerzamanki var diyor..
merhaba canım..
O dizi bana yasak ya,ben seyredemiyom...
Ali kaptan bence gebermesin...Bi elime geçirsem var ya,orasını kopartıp kafasına dikecem..Bi de not yazacam, akılsız kafam gül gibi karımı bırakıp caroline gittim diyeeee....
Herifim tırsıyo ben o diziyi izlerken....
Ben eşlerini aldatan koca olan filmlere dayanamıyorum...Hepsini kopartasım geliyo...
ay canım ya boşver ağlama, aslında böyle üzüntülü şeyler seyretmemek lazım. valla geçen bölümün sonunda bi baktım acayip germişim kendimi :))
merhaba canım. günlerimiz aynıymış :)
ay canım ya boşver ağlama, aslında böyle üzüntülü şeyler seyretmemek lazım. valla geçen bölümün sonunda bi baktım acayip germişim kendimi :))
merhaba canım. günlerimiz aynıymış :)
evet canım yaptırdım bazıları ikili testte cinsiyet belli olur demişlerdi doktora sordum bende güldü yok dedi aman gıcık zaten pek ilgilenmedi iki dakikada baktı çıktım :)
=EGE04;16741397]
ayy benim salak kardeşimde ali kaptan ne yapsın gönül bu demezmi. geline dedim bu yer yapıyor kendine..
ayy benim salak kardeşimde ali kaptan ne yapsın gönül bu demezmi. geline dedim bu yer yapıyor kendine..
istanbul canım sen nerdensin. benim test sonucu çıkmadı henüz cuma günü alıcam.
evet büyümüştür bebeğin elleri kolları bellidir hep şimdi ikili testte gördüm en son birde doktor yakınlaştı allahım sanki kocaman duruyo
ben de diyorum hele bi gözün kaysın dışarı ben cemile gibi salak değilim atarım seni dışarı anında diyorumhiç yaparmıyım canım ben seni kızdırmak için yapıyorum diyo
ama ben erkan petekkaya'nın ali karakterini savunduğunu ve "adam zaten eşiyle yıllardır anlaşamıyor gönül bu kimse bişey diyemez" diye yorum yaptığını okudum..pess.
hahahaha kıyamaz daha cicim ayındalar:))))gelin de çakıverseymiş ya bi tane, o gönülse bu da kol diyeee....
ben de diyorum hele bi gözün kaysın dışarı ben cemile gibi salak değilim atarım seni dışarı anında diyorumHiç yaparmıyım canım ben seni kızdırmak için yapıyorum diyo
Ama ben erkan petekkaya'nın ali karakterini savunduğunu ve "adam zaten eşiyle yıllardır anlaşamıyor gönül bu kimse bişey diyemez" diye yorum yaptığını okudum..pess.
ben ankaradayım canım..ayy çok güzel ya, cuma olsa da gitsem hemen :) ozaman benim sonuçlar öbür hafta çıkar.
istanbul canım sen nerdensin. benim test sonucu çıkmadı henüz cuma günü alıcam.
evet büyümüştür bebeğin elleri kolları bellidir hep şimdi ikili testte gördüm en son birde doktor yakınlaştı allahım sanki kocaman duruyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?