2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

ayyyy kuzu güldürdün benı valla bende hic acımadan keserdim orarsını elıme gecırsem
valla ben demısdım o evi istedigi anda ben olsam yakardımmmm sonrada al bi tarafına
ek yap diye cıkardım dedimmmm mete yaptı helal olsun cocuga

ayyyy kuzu güldürdün benı valla bende hic acımadan keserdim orarsını elıme gecırsem
valla ben demısdım o evi istedigi anda ben olsam yakardımmmm sonrada al bi tarafına
ek yap diye cıkardım dedimmmm mete yaptı helal olsun cocuga

Gerçekten sinirim bozuluyo...
Benim böyle bi kaç kere Müge Anlıyı da aramışlığım vardır ha..Sinir oluorum...
Ya kardeşim sen evlisin, başkasına bakamazsın, git boşan o zaman ne halt yiceksen yee..Yazık değil mi karına, çocuğuna,yuvana...
Bi dilber fırtına olayı vardı bilmem hatırlar mısın, 2009 mayısta, oğlu ölmüştü..O zaman kaç kere aradım Müge Anlıyı...Tv.de duydunuzsa deli deli çığıran o benmişimdir işte...
Hazmedemiyorum....İçim almıyo,aklım hiç almıyo...

ali kaptan gebersinn. Kızım diyorki anne bugun sen ağlarsın öylebirgeçerzamanki var diyor..
ay canım ya boşver ağlama, aslında böyle üzüntülü şeyler seyretmemek lazım. valla geçen bölümün sonunda bi baktım acayip germişim kendimi :))

merhaba canım..

merhaba canım. günlerimiz aynıymış :)[/QUOTE]

ay canım hakkaten :)) var ya acayip sevindim :) burda çook gerilerde kaldım diye düşünüyordum, bizim doğum temmuza sarkabilir çünkü. cinsiyet belli değil canım, cuma günü 2li test yaptırcam, sen yaptırdın mı?

ben de sinirleniyorum. eşim de dalga geçiyor karolinin ne suçu var diye. kızdırıyor beni karşıma geçip gülüyor sonra

ay canım hakkaten :)) var ya acayip sevindim :) burda çook gerilerde kaldım diye düşünüyordum, bizim doğum temmuza sarkabilir çünkü. cinsiyet belli değil canım, cuma günü 2li test yaptırcam, sen yaptırdın mı?

ben de sinirleniyorum. eşim de dalga geçiyor karolinin ne suçu var diye. kızdırıyor beni karşıma geçip gülüyor sonra [/QUOTE]

evet canım yaptırdım bazıları ikili testte cinsiyet belli olur demişlerdi doktora sordum bende güldü yok dedi aman gıcık zaten pek ilgilenmedi iki dakikada baktı çıktım :)

ben de sinirleniyorum. eşim de dalga geçiyor karolinin ne suçu var diye. kızdırıyor beni karşıma geçip gülüyor sonra [/QUOTE]

ayy benim salak kardeşimde ali kaptan ne yapsın gönül bu demezmi. geline dedim bu yer yapıyor kendine..

evet canım yaptırdım bazıları ikili testte cinsiyet belli olur demişlerdi doktora sordum bende güldü yok dedi aman gıcık zaten pek ilgilenmedi iki dakikada baktı çıktım :)

evet 12.haftada da tahminde bulunuyorlar ama genelde pek doğru çıkmıyor. ben en son 8 haftalıkken gittim, şimdi baya büyümüştür yavrucum inş :) onu görmek için sabırsızlanıyorum valla cinsiyeti hala pek umrumda değil :) sonuçların güzel mi canım? hangi şehirdesin?

istanbul canım sen nerdensin. benim test sonucu çıkmadı henüz cuma günü alıcam.
evet büyümüştür bebeğin elleri kolları bellidir hep şimdi ikili testte gördüm en son birde doktor yakınlaştı allahım sanki kocaman duruyo

ayy benim salak kardeşimde ali kaptan ne yapsın gönül bu demezmi. geline dedim bu yer yapıyor kendine..

ben de diyorum hele bi gözün kaysın dışarı ben cemile gibi salak değilim atarım seni dışarı anında diyorum hiç yaparmıyım canım ben seni kızdırmak için yapıyorum diyo
ama ben erkan petekkaya'nın ali karakterini savunduğunu ve "adam zaten eşiyle yıllardır anlaşamıyor gönül bu kimse bişey diyemez" diye yorum yaptığını okudum..pess.

ben ankaradayım canım..ayy çok güzel ya, cuma olsa da gitsem hemen :) ozaman benim sonuçlar öbür hafta çıkar.

Gerçekten de pessss yani....

gelin de çakıverseymiş ya bi tane, o gönülse bu da kol diyeee....
hahahaha kıyamaz daha cicim ayındalar:))))

bak şimdi o koca burnunu kırasım geldi pis heriif daha bi gıcık geliyor gözüme

lizgelal sen erdemde mi yaptırdın 2li testi fiyatını sorcakdım ne kadr diye
benım 22. haftada ayrıntılı ultrasyonum var yıne medipolde 225 tl dediler cok geldi
erdemde daha uygunmus ne kadr acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…