2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

ben netten alışverişte ebebeği beğeniyorum park yatak almayı düşünene var mı kızlar ebebekte 99 liraya var kaliteside iyi daha neler var neler almasanızda bi fikriniz oluyo değişik ürünlerde var

ben netten alışverişte ebebeği beğeniyorum park yatak almayı düşünene var mı kızlar ebebekte 99 liraya var kaliteside iyi daha neler var neler almasanızda bi fikriniz oluyo değişik ürünlerde var
ben kızımın yatağı var ama kullanmıycam park yatak istoyrum kanzdan baktık 160 180-240 arası 99 küçük boydur.

herkese merhabalarrr

merhaba hoşgeldinn

canım geçmiş olsun, neyseki bişey olmamış. çok sevindim bebişini görmüşsün :)

bende..hic bi is yapmadim bekarken..camasir bulasik makinesini calistirmayi bile onur ogretti bana

ben ailemden 15 yaşında ayrıldım fen lisesine gittim sonra üniversitede de ayrıydım. herşeyi tek başıma yapmayı çook erken öğrendim malesef.. o yüzden evlilik bana daha kolay bi hayat getirdi çünkü en azından bazı şeyleri artık eşim yapıyor kira fatura evle ilgili biçok şey gibi..evlendiğimde 7 yıldır yemek yapan biriydim :))

Valla ben derimki çok almayın bir haftada büyüyor hemenceik birde hediye çok geliyor. Tulum zaten yaz bizimkiler ilkdengiyerler sonra badi giyerler:)))))))))

egecim body bacaksız olanlar oluyor dimi. tulum da pantolonlu gibi olan? ay ben daha bunları ayrımını bilmiyorum

herkese merhabalarrr

merhaba canım..

ali kaptan gebersinn. Kızım diyorki anne bugun sen ağlarsın öylebirgeçerzamanki var diyor..

O dizi bana yasak ya,ben seyredemiyom...
Ali kaptan bence gebermesin...Bi elime geçirsem var ya,orasını kopartıp kafasına dikecem..Bi de not yazacam, akılsız kafam gül gibi karımı bırakıp caroline gittim diyeeee....
Herifim tırsıyo ben o diziyi izlerken....
Ben eşlerini aldatan koca olan filmlere dayanamıyorum...Hepsini kopartasım geliyo...

ben kızımın yatağı var ama kullanmıycam park yatak istoyrum kanzdan baktık 160 180-240 arası 99 küçük boydur.

merhaba hoşgeldinn

3 yaşa kadar kullanıma uygundur diyo boyutları ise 120 60 78 bi girip bakın isterseniz bebek bölümünden görebilirsiniz özelliklerini benim hoşuma gitti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…