yok pek ii değilim bi güç bulsam tansiyonumu ölçtüecem uffff
aaaa hala mi duzelmedin canim..bi baktir ya
aaaa hala mi duzelmedin canim..bi baktir ya
herkese merhabalarrr
ben kızımın yatağı var ama kullanmıycam park yatak istoyrum kanzdan baktık 160 180-240 arası 99 küçük boydur.ben netten alışverişte ebebeği beğeniyorum park yatak almayı düşünene var mı kızlar ebebekte 99 liraya var kaliteside iyi daha neler var neler almasanızda bi fikriniz oluyo değişik ürünlerde var
herkese merhabalarrr
herkese merhabalarrr
aayyyyyy bu aksam öyle bir gecer zaman ki varrrrrrrrrrr
sizce mete ölücekmi kızlar
ben kızımın yatağı var ama kullanmıycam park yatak istoyrum kanzdan baktık 160 180-240 arası 99 küçük boydur.
merhaba hoşgeldinn
merhaba..hosgeldin
Selam hanimlar. Dün aksam isden eve giderken yollar buzdu kaydim düstüm. Gece sabah kadar agrim oldu. Sabah doktora gittim hemen. Neyse ki bisi yokmus kuzumun hareket etmeye bile baslamis ilk defa gördüm:) Omuriligi bile görünüyordu ya :)
bende..hic bi is yapmadim bekarken..camasir bulasik makinesini calistirmayi bile onur ogretti bana
Valla ben derimki çok almayın bir haftada büyüyor hemenceik birde hediye çok geliyor. Tulum zaten yaz bizimkiler ilkdengiyerler sonra badi giyerler:)))))))))
herkese merhabalarrr
canım geçmiş olsun, neyseki bişey olmamış. çok sevindim bebişini görmüşsün :)
ben ailemden 15 yaşında ayrıldım fen lisesine gittim sonra üniversitede de ayrıydım. herşeyi tek başıma yapmayı çook erken öğrendim malesef.. o yüzden evlilik bana daha kolay bi hayat getirdi çünkü en azından bazı şeyleri artık eşim yapıyor kira fatura evle ilgili biçok şey gibi..evlendiğimde 7 yıldır yemek yapan biriydim :))
egecim body bacaksız olanlar oluyor dimi. tulum da pantolonlu gibi olan? ay ben daha bunları ayrımını bilmiyorum
body alttan çıtçıtlı olan bacaksız. :)))))))) öğretirler adam herşeyi hiçç merak etme sen
ali kaptan gebersinn. Kızım diyorki anne bugun sen ağlarsın öylebirgeçerzamanki var diyor..
ben kızımın yatağı var ama kullanmıycam park yatak istoyrum kanzdan baktık 160 180-240 arası 99 küçük boydur.
merhaba hoşgeldinn
kızlar oğlumu servisten almam lazım.çıkmalıyım.görüşürüz.kendinize ve bebişlere iyi bakın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?