aaaa neden ki benim kuzen orada çektirdi. Biz zaten detaylı ultrasona girdik perinatolojide.. Renkli doopler diyorsun sen. Vardır canım yaa muhakkak koca hastane. Bende 18. Haftada gebe polikliniğine gidcem sonra 22 de perinatoloji çağırdı şeker yüklemsine gidcem.
talı yiyenin oğlu olur derler
valla heryer ne kadar farkli..bende 115 tl ye yaptirdim..ama esimde bende aksam saati izin aliyoruz gidiyoruz..o yuzden ne kadar derlerse de ozel den kopamayiz..yoksa bende evde olsam kesin arastirir rahat rahat giderdim heryere..
valla ya cinsiyet ultrason testler bilmemneler yokmuş daha rahatlarmış benceuff yaaa sömuruyolar resmen yaa bu ne böle ..
3. ayda 5.ayda bide 7. ayda varmıs analarımız nası dogurmus ben bilmıom valla
ben tatlıyı çok severim normalde. ama hamileliğimde hiç canım çekmiyor. dün yedim ama sonra rahatsız etti. ekşi istiyo canım ama o da çok değil. bazen de acı çekiyo şu cin biberleri löp löp götürüyorum vallaben hala ekşi yiyemiyorum....Lafı bile yüzümü buruşturuyo...
Ammaaaaa tatlı demeyin, gözüm dönüyo vallahi....
Kuzu kuralları, kural 1 :
Ye çikoyu, doğur öyküyü...
Kural 2 :
Ye simiti, doğur öyküyü...
Kural 3 :
Ye muzu, doğur öyküyü...
Buralarda simit çok yiyenin de oğlu oluyo diye bi inanış var ama ben tersten gidiyom...
ay ben bu kurallara biraz uyuyorum galiba.ben de bir simit düşkünlüğü var ve oğlum olcak
ben de her sabah mutlaka yiyorum..Ama işte bnde kurallar tersten işliyor.
ben de her sabah mutlaka yiyorum..Ama işte bnde kurallar tersten işliyor.
ay ilk zamanlar adi bile yetiyordu bööög...Ama simdi cok sükür hicbisi midem mi bulandirmiyo herseyi yiyebilirim
ama benim canım da hiç tatlı istemiyor. ya ekşili salata yada acılı baharatlı şeyler yemek istiyor canım.
sende de tatlı meselesi tersten gidiyo demek ki...
herşeyi yiyorum bende. özellikle akşamları yemekten sonra bile aç hissediyorum.
suan canim deli gibi dondurma ve cips cekiyo :)
suan canim deli gibi dondurma ve cips cekiyo :)
cips bende çok yiyorum ya...
ÖZellikle de pringles....Hemen hemen her hafta yiyorum, yememek lazım aslında ama....
hamilelikte zevkle yedigim iki sey..
bende perinatolojiye gidiyorum
öle basladı öle gidio işte
belki testlerimizin tarihi cakısır bir ara :d
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?