2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bende perinatolojiye gidiyorum
öle basladı öle gidio işte
belki testlerimizin tarihi cakısır bir ara

valla heryer ne kadar farkli..bende 115 tl ye yaptirdim..ama esimde bende aksam saati izin aliyoruz gidiyoruz..o yuzden ne kadar derlerse de ozel den kopamayiz..yoksa bende evde olsam kesin arastirir rahat rahat giderdim heryere..

ben işyerinden izin alıyorum. eşimle aynı binadayız zaten, beraber izin alıp gidiyoruz. çok sıkıntı olmuyor. kendi doktorunun testi yapması daha iyi tabi bi de. devlet hastanelerinden nefret ediyorum ben artık..
uff yaaa sömuruyolar resmen yaa bu ne böle ..
3. ayda 5.ayda bide 7. ayda varmıs analarımız nası dogurmus ben bilmıom valla
valla ya cinsiyet ultrason testler bilmemneler yokmuş daha rahatlarmış bence

ben hala ekşi yiyemiyorum....Lafı bile yüzümü buruşturuyo...
Ammaaaaa tatlı demeyin, gözüm dönüyo vallahi....
ben tatlıyı çok severim normalde. ama hamileliğimde hiç canım çekmiyor. dün yedim ama sonra rahatsız etti. ekşi istiyo canım ama o da çok değil. bazen de acı çekiyo şu cin biberleri löp löp götürüyorum valla

ay ben bu kurallara biraz uyuyorum galiba.ben de bir simit düşkünlüğü var ve oğlum olcak

meltemmeryem evet herseyi yiyorum ama cok yiyemiyorum hep az az yiyorum cabuk acikiyorum tabi bukez yoksa midem sisiyo cok rahatsiz oluyorum cikartiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…