hu huuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu..vallahi sali da bitiyo..allahim sukurler olsunnnnnnnn..
hu huuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu..vallahi sali da bitiyo..allahim sukurler olsunnnnnnnn..
keşke birgün denk gelsek:)) sen nerede oturuyorsun belki de görüyoruz birbirimizi.ben artık gebede muayene olucam
kızlar eşim d.işlerinin sınavını kazandı. diplomat oluyoruz sevinsemmi üzülsemmi bilemedim. çok çok iyi bir meslek, benim kurumum da öyleydi ben de ticaret ataşesi olacaktım ama bu durumda benim de oraya geçmeye çalışmam lazım galiba.
kızlar eşim d.işlerinin sınavını kazandı. diplomat oluyoruz sevinsemmi üzülsemmi bilemedim. çok çok iyi bir meslek, benim kurumum da öyleydi ben de ticaret ataşesi olacaktım ama bu durumda benim de oraya geçmeye çalışmam lazım galiba.
çok şükür ya bitsinnn eve gidip yemek yapıp sonrada koltuguma uzanıp hemen uyumak istiiyorum :))
ne yemek yapsam ki( düşünmesi bile midemi bulandırıyo
kızlar eşim d.işlerinin sınavını kazandı. Diplomat oluyoruz sevinsemmi üzülsemmi bilemedim. çok çok iyi bir meslek, benim kurumum da öyleydi ben de ticaret ataşesi olacaktım ama bu durumda benim de oraya geçmeye çalışmam lazım galiba.
Ben de hamile olduğumdan beri yemek yapamıyorum yaa..
Ne olacak bu halimiz hiç bilmiyorum...
kadıköyde oturuyorum ben anadolu yakasında
hiç aynı güne denk gelmedi galiba
ben salı günleri gidiyorum perinatolojiye
kızlar bulantılar tiksintiler bitmedimi daha
keşke birgün denk gelsek:)) sen nerede oturuyorsun belki de görüyoruz birbirimizi.ben artık gebede muayene olucam
sekerler..iyi aksamlar..yarin gorusmek uzere..
sekerler..iyi aksamlar..yarin gorusmek uzere..
sakın sormadan gitme aman valla istanbulda en ucuz bildigim yer 90 lira bide kızlar
2li test daha uygun ondan sonraki ayrıntılılar daha pahalı bebek büyüyo fiyat büyüyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?