2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar eşim d.işlerinin sınavını kazandı. diplomat oluyoruz sevinsemmi üzülsemmi bilemedim. çok çok iyi bir meslek, benim kurumum da öyleydi ben de ticaret ataşesi olacaktım ama bu durumda benim de oraya geçmeye çalışmam lazım galiba.

tebriklerrr hayırlısı olsun inş. hakkınızda

ooo baya güzel bir haber sevin tabi hayırlı olsun diplomatın eşi olacaksın ne güzel işte..

kadıköyde oturuyorum ben anadolu yakasında

hiç aynı güne denk gelmedi galiba
ben salı günleri gidiyorum perinatolojiye

ooooooo sen baya uzaksın bize.. Ben karşılıklıyım 5 adımda cerrahpaşadayım.
Ben artık perinatolojide değilim sen neden oradasın beni gebeye sevk ettiler. Senin işin bitti burda dediler. Orası riskli gebelikler.

sakın sormadan gitme aman valla istanbulda en ucuz bildigim yer 90 lira bide kızlar
2li test daha uygun ondan sonraki ayrıntılılar daha pahalı bebek büyüyo fiyat büyüyo

valla ben ümraniyede bir yere yaptıracağım yarın ayrıntılı ultrason renkli doppler ve 4 boyutlu ultrson ile cinsiyet belirleme ense kalınlığı falan. 90 lira.
Radistanbul | Radyoloji Merkezi | Ultrason, Doppler | Görüntüleme Merkezi | İstanbul | +90 216 521 88 36
buradan bakın isterseniz.

umarım buda kız demez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…