kızlar bulantılar tiksintiler bitmedimi daha
sekerler..iyi aksamlar..yarin gorusmek uzere..
kaçak nerdesin
ya hayırlısını iste lütfen bak benimde 2. Kızım..valla ben ümraniyede bir yere yaptıracağım yarın ayrıntılı ultrason renkli doppler ve 4 boyutlu ultrson ile cinsiyet belirleme ense kalınlığı falan. 90 lira.
radistanbul | radyoloji merkezi | ultrason, doppler | görüntüleme merkezi | istanbul | +90 216 521 88 36
buradan bakın isterseniz.
Umarım buda kız demez
ooooooo sen baya uzaksın bize.. Ben karşılıklıyım 5 adımda cerrahpaşadayım.
Ben artık perinatolojide değilim sen neden oradasın beni gebeye sevk ettiler. Senin işin bitti burda dediler. Orası riskli gebelikler.
bende gayet bitmedi
rennie ile kontrol altında tutuyorum
hala çiğ et, kıyma vs.. bakamıyorum, yapamıyorum, pişiremiyorum :)
ıykk düşününce bile kötü oldum
kaçak nerdesin
ya hayırlısını iste lütfen bak benimde 2. Kızım..
Neden bu kadar erkek bulma hevesi 4. çocuk
eşinmi istiyor.
valla ben ümraniyede bir yere yaptıracağım yarın ayrıntılı ultrason renkli doppler ve 4 boyutlu ultrson ile cinsiyet belirleme ense kalınlığı falan. 90 lira.
Radistanbul | Radyoloji Merkezi | Ultrason, Doppler | Görüntüleme Merkezi | İstanbul | +90 216 521 88 36
buradan bakın isterseniz.
umarım buda kız demez
Benim bide canim sürekli haslama istiyo yaw normalde hic sevmem aslinda ama simdi hergün olsa yerim:)
adanadayımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm siz nasılsınız ege kocamınkuzusu ne haber herkesten cınsıyet belli olan varmı kızlar
ya ege orada cok iyi bir doktor var onun için gidiyorum hani prof görsün diye hoş
var ya hiçte memnun değilim ama basladım diye gidiyorum
bana sıra gelince ne geldin, nereden geldin diye her seferinde tersliyorlar :)
tuhaf durum içindeyim
adanadayımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm siz nasılsınız ege kocamınkuzusu ne haber herkesten cınsıyet belli olan varmı kızlar
3 kızı olan biri 4üncüyü erkek ister diye düşünüyorum. çevremdeki herkes minicik ayaklı oğluşları ile dolaşırken imreniyorum onlara. Kim benim yerimde olsa 3 kızdan sonra 1 erkek ister diye düşünüyorum. Düşünmem benim için cinsiyetin farkı yoktur diyen lütfen kendini kandırmaın. O kişilerin ya mutlaka farklı cinsten bebişleri vardır yada çocukları olmuyordur... Başka bir ihtimal düşünemiyorum canım....
3 kızı olan biri 4üncüyü erkek ister diye düşünüyorum. çevremdeki herkes minicik ayaklı oğluşları ile dolaşırken imreniyorum onlara. kim benim yerimde olsa 3 kızdan sonra 1 erkek ister diye düşünüyorum. düşünmem benim için cinsiyetin farkı yoktur diyen lütfen kendini kandırmaın. o kişilerin ya mutlaka farklı cinsten bebişleri vardır yada çocukları olmuyordur... Başka bir ihtimal düşünemiyorum canım....
bende ayıptır söylemesi
yaprak sarmasının her türlüsü
bir gün zeytinyağlı, bir gün etlisi
ileride hamileyken ne yedin deseler yaprak dolması diyebilirim o derece
3 kızı olan biri 4üncüyü erkek ister diye düşünüyorum. çevremdeki herkes minicik ayaklı oğluşları ile dolaşırken imreniyorum onlara. kim benim yerimde olsa 3 kızdan sonra 1 erkek ister diye düşünüyorum. düşünmem benim için cinsiyetin farkı yoktur diyen lütfen kendini kandırmaın. o kişilerin ya mutlaka farklı cinsten bebişleri vardır yada çocukları olmuyordur... Başka bir ihtimal düşünemiyorum canım....
offfffffffffffff deme yaaaaaaaa
avuçlar yalansın memelere sürülsün:))))))))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?