2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

kaçak nerdesin

ya hayırlısını iste lütfen bak benimde 2. Kızım..
Neden bu kadar erkek bulma hevesi 4. çocuk
eşinmi istiyor.

ya ege orada cok iyi bir doktor var onun için gidiyorum hani prof görsün diye hoş
var ya hiçte memnun değilim ama basladım diye gidiyorum
bana sıra gelince ne geldin, nereden geldin diye her seferinde tersliyorlar :)
tuhaf durum içindeyim

adanadayımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm siz nasılsınız ege kocamınkuzusu ne haber herkesten cınsıyet belli olan varmı kızlar

kaçak nerdesin

ya hayırlısını iste lütfen bak benimde 2. Kızım..
Neden bu kadar erkek bulma hevesi 4. çocuk
eşinmi istiyor.

3 kızı olan biri 4üncüyü erkek ister diye düşünüyorum. çevremdeki herkes minicik ayaklı oğluşları ile dolaşırken imreniyorum onlara. kim benim yerimde olsa 3 kızdan sonra 1 erkek ister diye düşünüyorum. düşünmem benim için cinsiyetin farkı yoktur diyen lütfen kendini kandırmaın. o kişilerin ya mutlaka farklı cinsten bebişleri vardır yada çocukları olmuyordur... Başka bir ihtimal düşünemiyorum canım....

Canım Allah gönlüne göre versin, ama kız olursa da üzülme lütfen...Sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar olsunlar da...

adanadayımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm siz nasılsınız ege kocamınkuzusu ne haber herkesten cınsıyet belli olan varmı kızlar

canım tabiki erkek istersin ama ben senin kızın olsam üzülürdüm yaa. 4 çocuk yapmışsın belliki erkek için 4 tane yapmışsın. Neyse allah gönlüne göre versin inşallah ama ben 2 kızım olacak 3. Düşünmüyorum allah onlara ömür versin diyorum..kız olursada üzülme 5. Yaparsın:))

sana hak veriyorum.ben ikinci yine erkek diye bile biraz buruldum.insan değişik ister mutlaka hem de 3 kızı varken.teyzemin 3 kızı var ama hala sünnet düğünlerinde kenara çekilip ağlar.ama biz de de bi laf var 3 kızı olana kutlu başın var derler.Allah gönlüne göre versin

Haklısın,senin hissettiğini anlayamam...
Ama sadece şunu söyleyebilirim, 5 sene bekledim bebeğimi, ve % 90 düşecek dediler..
Cinsiyeti o yüzden zerre kadar umrumda değil, bakmayın sürekli kızım olacak diyordum ama oğlan deseydi de zerre kadar üzülmezdim...

kızlaaaaarrrrrrr:124:
oğluş geliyorrr:118: rabbim gönlüme göre werdi şükürler olsun..
herşey yolundaydı.. emzirmeme rağmen bebeğim 5gün ileriden gidiyor ben zayıf kalmıştır die korkuyordum..ama emzirmeyi artık bırakmamı söyledi sebeplerini anlatarak..
canım doktorum ya hemen tanıdı beni yine çok içten sıcak canayakın tawırlarıyla aşık etti beni kendine iyiki yine kendisini tercih etmişim süper motiwe etti beni kendimi çok iyi hissediorum annemi kardeşimi kocamı kızımı herkesi tek tek sordu 100lerce hastası war we unutmamış beni süperdi..

bebeğimde gayet hareketliydi eller kollar bacaklar oynuyodu sürekli.. 100de100 erkek olduğunu söyledi we birde pipi we testislerin resmini aldım tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…