2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Hadi gözün aydın kız...
Erkek diye diye gördün demek pipiyi haa....
İnan çok sevindim,ne kadar erkek istediğini biliyordum...

seni şanslı.Allah gönlüne göre vermiş arkadaşım.gözün aydın

hadi gözünaydın cnmm.. çok sevindimm.

hasrett gözün aydın masallah :)))
sen kacıncı haftadasın????

Allah tamamına erdirsin cümleten amin :)

hehehehehehe hayırlı olsun bacım bıde benımkı cıksa meydana bır erkek bır kız basım dondu yavvvvvvvvvvvvvvv

tebrikler. iyi duşunulup verilmesi gereken bir karar

tebriklerrr hayırlısı olsun inş. hakkınızda

sevin bence...Tebrikler..

ooo baya güzel bir haber sevin tabi hayırlı olsun diplomatın eşi olacaksın ne güzel işte..

çok sağolun kızlar, ben de zaten diplomatım :) ama farklı bi kurumda. beraber tayine gidebilmemiz için benim de oraya geçmeye çalışmam lazım. aksi durumda da artık sefire olurum konken partileri kurslar sergiler

canım inanki adına çok sevindim . Biz sevinemedik bari sen sevin. Umarım sağlıkla alırsın kucağına oğluşcuğunu...

bak bebeginiz size şimdiden uğurlu geldi
hele bir doğsun inşallah. :)
tebrik ederiiim )))

[
QUOTE=bluebottle;16744935]çok sağolun kızlar, ben de zaten diplomatım :) ama farklı bi kurumda. beraber tayine gidebilmemiz için benim de oraya geçmeye çalışmam lazım. aksi durumda da artık sefire olurum konken partileri kurslar sergiler [/QUOTE]

canım inanki adına çok sevindim . Biz sevinemedik bari sen sevin. Umarım sağlıkla alırsın kucağına oğluşcuğunu...

canım ya öyle deme...Belki seninki de erkektir...
Belli olmuyo ki,kız deyipte oğlana dönenler var,mesela gökyüzü,mesela bebekpoyraz...
Bana bile kız dedi,ama net değil, sen 15 gün sonra bi daha gel kesin söyleyeceğim dedi...
İnşallah erkektir..Üzülmeni hiç istemem inan ki.

yakışır doğrusu
sağol canım benim..

canım sen de sevin anlıyorum seni insan elbette 3 kızdan sonra farklı ister, eminim burda seni herkes bu konuda anlıyor. ama üzülmek Allahın gücüne gider, inançlı insanlarız. O yavrunun ruhu yaratılmış, geleceği tarih belirlenmiş.. dua et sapasağlam ve hayırlı olsun, sen üzülürsen istenmediğini hissetmez mi? annesi üzülünce kendini suçlu hissetmez mi? o bebişler var ya, bilinç altları kayda başladı, çoook dikkatli olmak lazım bence..

Ayyy, ağlıyorum ha..Okurken çok etkilendim...

bak bebeginiz size şimdiden uğurlu geldi
hele bir doğsun inşallah. :)
tebrik ederiiim )))

çok sağol canım, ben de öyle dedim bu bebişimin kısmeti dedim :) zaten insan ne istiyorsa yavrularının geleceği için istiyor. inşallah hepimiz çok güzel bi hayat gelecek hazırlayabiliriz onlar için..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…